Jump to content
PirateClub.hu

nadrag

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by nadrag

  1. Szerintem sem kell a két műfajt egymás ellen állítani. Én mindenkettőt meghalgatom és szeretem is, és ha megnézed Ice-Tnek is vannak olyan számai amire azt mondanád hogy rock, közbe pedig őt tartják sokan a gangsta rap stílus megalkotójának. A Cypress Hill-nek is vannak rockos beütésű számai, és a Beastie Boyz pedig rockbandából lett rap banda. :)

  2. A nagyanyám (84) nem eszik csirkét, mert fél a madárinfluenzától, pedig eddig az volt a kedvence... biggrin.gif

    Szerintem van benne valami, nem kamu az egész, de azért félni egyáltalán nem kell, főleg nem Mo.-n.

  3. az ATI, a RADEON, az nVidia, a GeForce ezek csak a chip-ek, itt meg gyártók vannak felsorolva. Amúgy Sapphire-re szavaztam, mert az elég jó minőség. Igaz higy elég sok kimaradt: pl. ABIT.

     

    Ne idézd a közvetlen elötted szólót! Köszi

     

  4. a CoD jobb, főleg hogyha a CoD2-t nézzük tongue.gif

    a mohaa talán nem olyan reális, kicsit más, míg a Cod ban minden szkriptelve van, és nagyon olyan mint ha ott lennél. a Multiban a Mohaa olyan gyakós, a Cod meg oylan háborús biggrin.gif

    CoD rulz smile.gif

  5. húhú, de csúnya szegény smile.gif

    ha ezt a kocsit ma forgalomba helyeznék, és meg lehetne venni, akkor biztos kurva drága lenne, akinek meg arra futja azt nem érdekli nagyon hogy 2 vagy 8 litert fogyaszt.

    Persze később még olcsóbb lehet amikor sok van, meg jó öltet. (Az is oda van írva a cikkbe, hogy gyártani sem fogják, nem kell megkövezni, csak egy elmélet volt tongue.gif )

  6. én szoktam nézni mindig, bár most épp nem adják, még ősszel újra elkezdik ismételni az első évadtól, aztán közben (már most is) szinkronizálják a 9. évadot! cool.gif

     

    Csak az a gond hogy már mindegyik részt láttam 1-8. évadig laugh.gif

×
×
  • Create New...