Jump to content
PirateClub.hu

bibu

Veterán
  • Pontszám

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by bibu

  1. Sziasztok!

     

    Olyan kérdésem lenne hogy van most a diginél ez a dual akció hogy 4 tv-t lehet nézni 2 beltérivel vagy valami hasonló de ugye az a lényege hogy a beltéri bérlése olcsóbb. Bementem megkérdeztem a digiseket hogy ez hogy van aztán azt mondták hogy az csak akkor lehetséges ha ki lehet építeni a házban, és csak a szerelő tudja megmondani hogy ki lehet-e építeni. Tudtok valamit erről hogy mik ezek a feltételek, pl.: 10 méterre kell lennie a 2 tv-nek egymástól vagy valami hasonló?

  2. Sziasztok!

     

    Tanácsot szeretnék kérni, keresek egy Lanon keresztül játszható játékot. Fontos, hogy COOP legyen és két személy is boldoguljon vele. Rainbow Six összes részét végignyomtuk már haverral, de valami ilyesmit keresnék. Lehet taktikai FPS vagy akármilyen ölős/gyilkolós/vérfröcsögős játék sőt stratégiai is.

     

    Tudtok valamit ajánlani a rainbow sixen swat4-en és UT-n kívül?

     

     

    A Gears of War megy hamacsival bár nem a legjobb a multis része én azért ajánlom én végigtoltam haverral nekem bejött

  3. Sziasztok!

     

    Van egy ASUS EN 8800GT 512MB os vga-m.

    Szeretnék venni hozzá egy hűtőt, mert ha terhelés alatt van akkor eléggé hangos hála a SmartDoctor programnak ami azt csinálja hogy növeli a hűtő fordulatszámát ha kell. A hűtéssel nincs is baj crysisba se megy 66-67 fok fölé de nagyon handos olyankor a hűtő. Ha meg nincs fenn a progaram akkor ilyen 85 fok körül van a kari ami igencsak magas.

    Tudnátok ajánlani nekem valami jó hűtőt olyan 6-7 ezre forint körül?

    Előre is köszi

  4. Sziasztok!

     

    Tudnátok nekem segíteni van egy ABIT KV8 PRO alaplapom és szeretném a biost frissíteni.

    A frissitést már leszedtem de nem tudom mit kell vele csinálni.

    A boot lemezt megcsináltam csak nem tudom hogy mit kell rá tenni.

    Légyszi segítsetek!

    Elöre is köszönöm

     

    Ja ée azért akarom frissiteni mert nem ismeri fel a satás winyot a windows instalálás során és igy nem tudom mire feltenni.

  5. Sziasztok!

     

    Tudnátok nekem segíteni olyan proglémám van hogy van egy abit kv8 pro alaplapom és az a baj vele hogy vettem egy satás vinyot és amikor fel akarom instalálni az xpt akkor kiirja hogy nincs merevlemez a gépben és nem tudja feltenni de amikor elindul a gép a legelején akkor ott mutatja hogy érzékali a winyot.

    Tettem mellé még be egy ide meghajtot is és ha arra felteszem az xpt akkor ugy már jó csak fel kell tenni a raid vezérlőt mert különben ugy sem látja és nekem csak satás vinyom van ugy arra meg nem tudom feltenni az xp tm ert amikor kiakarom választani ahogy melyik partícióra tegye a gép akkor a satás vinyo nincs ott.

    Bios frissítés nem volt még.

    Szerintetek mi lehet a baj kérlek segítsetek.

  6. Sziasztok!

     

    Vettem egy AMD Atholon X2 6400+ Black Editont és az a baj hogy hűtő nem volt hozzá na mind1 a botba azt mondták hogy egy ideig az is jó lesz ami most van de majd vegyek egyet, Na mind1 hazavittem betettem meg minden természetesen a BIOS frissités is megvolt de ha elinditom például a pro street et akkor kiirja a kékhalált hogy a számítogép hibát észlelt és hogy a károsodás elkerulése érdekében leállt. De azt csak akkor ha ilyen nagyobb játékot inditok ha ilyet hogy CS vagy Rfactor az megy.

    Szerintetek mitol lehet szerinem a hűtő a ludas mert alapbol a cpu 44 az 1.mag 58 a 2.mag 60 fokos

    Szerintetek milyen hűtőt vegyek ninsc sok pénzem rá olyan 5-6 ezer forint

    Ja és ha szerintetek nem a hűtő a baj akkor mi

    Itt a gépem M2N4 SLI alaplap 2GB ram Geforce 7600 GT 160 GB Samsung HDD DEER 350W os táp és az előző proci az egy Athlon 64 3800+ volt és hozzá egy nem sokat érő hűtő

×
×
  • Create New...