Jump to content
PirateClub.hu

flynn

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by flynn

  1. hello mindenkinek:)

     

    Én is leptem már meg verssel, de sajna nem az a romantikus típus :unsure: . De azt soha nem fogom elfelejteni, mikor Szülinapja előtt mentem haza (1ütt élünk), és azt mondtam neki, h 7napig nem találkozunk, aznap még délutánra kellett mennem dolgoznom. Este viszont titokban mentem fel anyósommal este. Lesápadva depressziósan szomorkodva :blink: netezett, én pedig csak bekukucskáltam és ennyit mondtam: "meglepetés". Olyan mosolyt vágott le mint aki fogpaszta reklámban szerepel :D:lol: . És én ezt soha nem fogom elfelejteni. Azt hiszem akkor vettem észre, h ez a pasi mennyire is Szeret engem:D :P

  2. Szerintem is igaza van szipinek, nem azért mert én is nő vagyok, de az én pasim sem szereti a romantikus csajokat, mégis belém szeretett. És néha mikor nem várom, olyanokat mond( ami nem mindig romantikus) hogy a mennyben érzem magam vele:)

    ennyi:D

  3. a pi.csába már ebbe a nyomi vörös szerzetesbe, nem elég,h fáj a hasam :( ,

    csüt. majdnem összeestem folyamatosan a munkahelyemen :o ,

    még a pasim nem is akart szeretkezni :huh:

    Mindez azért, mert a tippmixről ,elment 1meccsje. Akkor mikor kérdezem jön-e,

    beszól, h nem tudja. nem azt mondja,h nem nyertem. bocs nem akarom :unsure: !!

    De mikor neki kell a pu.nci egyből vágjam szét a lábam :angry: .... én meg szenvedjek :unsure:

     

     

     

  4. hát emberek... ez komolyan nem normális....

     

    Először is ez hogy van: Libanonban lehet ugyan állattal közösülni, de ez csak akkor törvényes, ha nősténnyel tesszük, ha hím állattal kapnak rajta, halálbüntetéssel súlythatnak. -?? a nők hogy tehetik nőstény állattal?

     

    §. Caliban, Kolumbiában egy nő férjével hálhat életében először, ráadásul az eseményen szemtanúként az anyának is részt kell vennie- milyen már gondoljatok bele....anyósom meg anyám figyeli az eseményeket: " Te, mi az a fiadnak? jesszus mit csinál a lányommal? :lol: "

     

    §. Paramaribóban nem ítélik el azt a férfit, aki nemi erőszakot követ el egy nőn, de az utóbb hajlandó feleségül menni támadójához. - na de ilyet, rúgnám fejbe, nem hogy még hozzá menjek... :blink:

     

     

     

  5.  

    Rádszólna valaki a buszon hogy ne dugd a barátnődet közben meg csak megölelted...

     

    jáájjjj, ez nagyon jó volt :lol: igazad van. páromnál az aktus 45percig tartott a leghosszabb. De szerintem mindegy,h 2perc, 2óra az a lényeg, hogy jó legyen mind a kettőnknek :rolleyes:

     

  6. hát gyerekek....... :huh::blink::o ez ilyet váltott ki belőlem...ezt ismeretterjesztési céllal?? hahahaha. Ez vmi elmebeteg, komolyan mondom ilyenkor szégyenlem, h nő vagyok :unsure: !!!!!!! de most komolyan nem elég minden hónapban ezt látni nekünk nőknek, minden havi tiszta gáz... ő meg ki dobja,h nézd már meg mutatom a pu.ncim milyen mikuláskor, hát nem szép?? elmebeteg.... <_< ez annyira lesújtott... így is sz@r napom volt, de mostmár.... ezt az érzést nem lehet elmagyarázni. AGyilag ZOKNI!!!!!

     

    És Hancock honnan lehet észre venni ezeken a képeken, h még nem szült??

     

  7. Ez szerintem úgy baromság ahogy van. Egy-két nőre biztos illik a "leírás". De én például mindig azzal poénkodok, hogy én szép vok, kedves, blablabla, de a lelkem mélyén egyáltalán nem érzem így. Néha mikor felöltözök és kisminkelem magam istennőnek érzem magam. mondom NÉHA!!! De ilyen baromságot, most ha én nem riszálom a popsim, akkor nem is jó??? És ha én a párommal együtt rácáfolok, akkor mit mondanak?? Nekem mindig jó, de csak azért mert van egy Édes Hercegem, aki tesz is róla:D

  8. Az hagyjál, h életem első csókja milyen volt, ez már olvashattad, de 2-3napja, megint véletlen-e nem tudom, de úgy csókolt, mint akkor. rendesen beleremegtem. És azért volt remegős, mert hirtelen kapott le és nagyon vad volt:D

  9. A fra.cba.... én már olyan szinten izzok itt a suliban, h vkire ráugrok...na jó azért mégsem... :lol: De olyan feled7etlen Valentin-napot szeretnék, romantikusat...gyertyafény...rengeteg beindítós francia csók....ajándékot átadni :) és utána olyan de olyan lovagló és kiskutyapózt adni-kérni, hogy már itt folyok el........ :unsure::o

  10. Én az elsőre inkább nem szeretnék emlékezni....!

    De azt elmesélem nektek a pasimmal milyen volt az első....

    Erre valahogy nem lehet nem emlékezni :) !!

    Szóval nálunk van egy műv központ, ahol az emeleten van a könyvtár és ott van egy kis sötét zug székekkel...

    Baromira zavarban voltam és csak néztem vörös arccal a szemébe, arra járkált a takarító nő, a k. anyjába :lol:

    de ő hirtelen megcsókolt és már nem érdekelt semmi más :) !!!

    Soha nem találkoztam azóta és előtte olyan emberrel aki ilyen fantasztikusan tud csókolni.... :)

    Életem legjobb pillanata volt :) !!!!!!!!!!!!!!4

     

×
×
  • Create New...