Jump to content
PirateClub.hu

P1ngw1n

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by P1ngw1n

  1. Én is várom már a DSP lemezt, bár egy negatívum amit meg említenék velük kapcsolatban, hogy szerintem sok a hasonló számuk. Aztán lehet csak én gondolom így, de szerintem nagyon egy hangsúlyban rappelnek, és ezért egyformának hangzanak a dalok. Ettől függetlenül tetszik amit csinálnak, őszinte arcokanak tűnnek.

  2. hát az télleg nagy kár... :D

    viszont az NKS megint letolt 1-2 jóságot a TDI-röl a többi elég súlytalan volt még a pirománia a szokásos azt annyi... se egy kutyahús se egy isten tuggya mé elég unalmas volt

     

    Nincs valami infód a TD-Iről? Lehet róla tudni vmi konkrétat?Megjelenés ilyesmi?

  3. akph-n a közreműködők magukért beszélnek:P

     

    bocsi ha már volt a kérdés,de ti nem tudtok valamit az nks-tdi lemezről?mert már elég régóta vannak rá utalások h lesz,de semmi konkrétum...

     

    esetleg nem tudjátok honnan lehet megrendelni eredetiben az új akph lemezt?

  4. A megszakításos módszert azoknak ajánlanám akik minden hónapban akarnak parázni, hogy megjön-e a barátnőjének a menszesze. Véleményem szerint aki nem akar gyereket ideje elött az mindenképpen védekezik, valamilyen formában,de a megszakítás nem nevezhető annak..

    Én speciel a gyógyszerre szavazok, eddig semmilyen káros hatását nem tapasztaltuk a barátnőmmel,és sokkal kellemesebb dolog mint gumival bajlódni.Persze ezt csak azoknak ajánlom akinek komoly párkapcsolata van, senki ne menjen bele gumi nélkül egy éjszakás kalandokba, mert utólag elég kellemetlen dolgokat hozhat! ;)

×
×
  • Create New...