Jump to content
PirateClub.hu

blackangelhun

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by blackangelhun

  1. Hello

     

    Tudom, hogy szerencse kérdése is... nah de mi az már hogy 52 leosztásból nem volt megjátszható lap? :D ... ha meg esetleg megjátszottam mondjuk egy olyat ami jobb volt az előzőeknél tuti hogy AA van a másik kezében :D ... de mind1 :) nah nem is sírok itt tovább :) inkább játszok :)

     

    Üdv

  2. Hello

     

    Nem tudom ki játszik közületek a PokerStars-on(al). Egyrészt jó mert sokan játszanak, sok asztal van, sok verseny (sok free roll)... de másrészt ... eléggé szemét egy játék! Bizonyos embereket nagyon "tol" a játék. Nem először fordult elő velem (az ismerettségi köröm is ezt tapasztalta), hogy úgy kapok ki, hogy már biztosra vettem a győzelmet! Szinte már a lehetetlen határait súrolja ... mindig!!! a flop utolsó lapjával vernek meg! :S Egyszerűen hihetetlen... (Full house-om volt.. .. csak egy lappal verhetett volna meg.. és nem bejött utolsónak? ..Nyomtam egy all in-t mert már alig volt pénzem.. megadta... neki se és nekem se volt semmim.. High card al viszont előtte voltam.. utolsó lapnak nem bejött neki egy 2-es hogy párja legyen? :P ) de mind1.. annyi a gáz ez miatt hogy a versenyeken általában a 80-120-ik hely között végzek.. :S

     

    Üdv

  3. Nem értem őket ... Azt hiszik hogy egy chip megállítja a kalózkodást? :D Jó vicc.... egy hónapon belül sikerül kijátszaniuk a chipet. ... Akkor meg mi értelme? Hogy az alap lap is drágább legyen ettől a vacaktól???:D ... A játékok ára...hát... nem mondok semmit... 17e egy xbox360 game, amit legrosszabb esetben 1 hónap alatt kijátszok! ... Ezzel nem is lenne gond akkor ha valami olyat alkotnának ami tényleg hosszú távon, többszöri kijátszás után is leköt... (ld.: diablo széria :D, vagy starcraft.... vagy nfs... ) De sajnos azt veszem észre ma már, hogy a legtöbb fejlesztő cég arra megy inkább, hogy minél jobban nézzen ki a játék (nem mondom, hogy nem fontos, meg ma már egyre nagyobb az igény rá, de azért nem ennek kellene lennie a fő célnak). Ebből következik az hogy kb negyedévente kellene egy új gépet venni ahoz, hogy tudjon az ember játszani a legújabb játékokkal! (ebben rejlik a konzol ereje... igaz hogy sokkal drágább rá a játék de így legalább tudja az ember, hogy nem kell két hónap múlva újat vennie, mert xy játék nem megy el rajta...) (Mellesleg a játék cselekményét és tartalmát le se..... )

    Zenészek sírnak, hogy letöltik a számaikat stb... A gond ott van, hogy egy viszonylag jobb előadó albumán is van kb 3-4 szám ami hallgatható.. a többi pedig csak azért van rajta hogy a vevő ne akadjon ki és ne reklamáljon... Pedig lenne miért..(perszeh sok ellenpélda van erre..de azért a többséget ez jellemzi! )

    Filmek... 5000e kezdődnek.. Moziba premieren kb ugyan ennyi a jegy ára... utána a fele, de csak egyszer tudja az ember megnézni... A tényleg jó filmeket az ember szívesen veszi meg hiszen tudja, hogy nem egyszer fogja megnézni... viszont a gond az hogy a "gagyibb" filmeket is ugyan ennyiért árulják... ezek azok a tipikus egyszer megnézem elég volt filmek!

    A dolog megoldása szerintem az, hogy szemlélet váltás kellene a fejlesztő cégeknél, a boltoknál! stb.. (igaz magyarországon ezt akkor se fogjuk tapasztalni de .. mind1..)

     

    Üdv.: Black

  4. Hello All!

     

    Első portfóliós oldalam. :D ... csak az eddig általam készített webdesignok vannak fent... Van jó pár kissé gyengébben sikerült... (vagy éppen csak minimal design-ak.. <azok csak unaloműzésként készültek>).... de azért a legtöbb tetszik ... nekem :D

     

    a cím:

    http://blackteam.t35.com

×
×
  • Create New...