Jump to content
PirateClub.hu

styler

Veterán
  • Pontszám

    85
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by styler

  1. Az idő valóban az általunk(emberek által) kitalált dolog annak meghatározására, hogy mi mikor történt.

    Mi találtuk fel az időt, és mértékegységeket hozzá, pontosan azért, hogy tudjunk mihez viszonyítani.

    Időutazás ebből kifolyólag egyszerű. Megnöveljük az év időtartalmát mondjuk 10 évre és máris x*9 évvel fiatalabbak vagyunk  :D

     

    A kérdés az, hogy amire használjuk az időt, az, amit nem tudunk megfogalmazni , az valójában micsoda  :mellow:

  2. A hét elején indult el egy új magyar focival foglalkozó oldal, ahol az eddigieknél sokkal részletesebb információt olvashatunk bármiről a magyar focival kapcsolatban. Nézzétek meg:

    http://www.mla.hu

    (Magyar Labdarúgó Archívum)

    Akár egy 1902-es válogatott mérkőzés felállását is megtekinthetjük 3D-ben, de nagyon sokminden van rajta.

     

    Persze folyamatos feltöltés alatt áll, de sok sok év munkájának anyaga van már most is rajta.

    Linkek milliós hálózata az oldal, mindenhonnan el lehet jutni mindenhova.

  3. A hét elején indult el egy új magyar focival foglalkozó oldal, ahol az eddigieknél sokkal részletesebb információt olvashatunk bármiről a magyar focival kapcsolatban. Nézzétek meg:

    http://www.mla.hu

    Akár egy 1902-es válogatott mérkőzés felállását is megtekinthetjük 3D-ben, de nagyon sokminden van rajta.

    Az anyag, amit mögötte van sok éves munka eredménye és még mindig feltöltés alatt áll.

  4.  

    Szia, igen, az direkt van úgy begépelve, mivel az az oldal még most készül és az csak egy próba szöveg :) Amúgy adatbázisból szedi a szöveget, de azt találomra a netről szedtem és alapból nem volt rajta ékezet.. De amúgy a kép váltakozás még mindig gyors? Mert lassítottam 1 kicsit, hátha az volt a baj, hogy nálad gyorsabban játsza valamiért . (GOndolom UBUNTU miatt van az eltérés)

  5. Az első: A "lépj be" típusú oldalakat mindig is gyűlöltem, szerintem itt is túl van bonyolítva (kattints az ajtóra, üvegre, várjál...). Ráadásul így, hogy kiírod hogyan kell belépni, már nevetséges is. Az oldal utána szerintem jól néz ki, a képek is jók, de összevissza váltogatnak, van mikor kivehetetlenül villognak egymás után és a menü is használhatatlan. (legalábbis nálam) Egyedül a híreket tudtam megnézni, ott pedig felettébb idegesítő, hogy a magyar ékezetes karakterek rosszul jelennek meg.

    A második: Ezzel különösebb bajom nincs, bár a színeken egy picit variálnék, meg a menü szét van csúszva. (Bár, hogy mi értelme van azokat a rohadt jogvédőket linkelgetni, meg "minden jog fenntartva" szövegeket kiírogatni nem igazán értem, lehet csak nekem idegen)

    Harmadik: Ez az oldal egész jó, arra figyelj, hogy néha a fejlécek kilógnak a keretből, és az már csúnya.

     

    Nálad valami nem stimmel akkor, már sok gépen meg lett nézve és egyiken sem villog semmi, sok böngészőben is teszteltem, nem is különbözhet mert a flash az flash mindenhol :/ Lehet régi a flash playered de az sem okozhat gondot (elvileg, csak a ha nagyon régi) Action script 3-ban íródott a honlap és még csak a hírek menüpont és a google térkép rész van kész. De villogni nem villoghat.... Esetleg leírhatnád a böngésződ típusát és a flashplayered verzióját. Amúgy a www.lebersoftware.comuv.com/referencia.php alatt megnézheted, hogy milyenek lennének a honlapok. Az autósiskola honlap pedig nincs szétcsúszva.

     

    "magyar ékezetes karakterek rosszul jelennek meg" - Ahol néztem, ez sem volt így. Elhiszem, hogy nálad olyan, azért vagyok kíváncsi , hogy mit használsz.

     

    Egyébként a belépés az ízlések és pofonok, ha már Flash oldal, akkor már legyen érdekes. A belépést meglehet oldani 1 másodperc alatt ha akarja az ember.

  6. Én csak ezt nem értem:

    Copy Rights ? All rights reserved! 2010- Leber software (oldalt készítette: Leber László)

    Akkor ennek értelmében, a neved jogvédett,a "leber software" bejegyzett márkanév és tudsz áfás számlát is adni az oldal elkészítéséről?!

     

     

    Igen, én oldalam! www.lebersoftware.try.hu - már jó rég óta. 1 éve diplomáztam proginfo-n egyetemen, azóta tevékenykedem. Amúgy a honlapkészítés nálam csak másodlagos, 3D játékfejlesztés a fő profilom.

  7. Legújabb munkám, ez a flash oldal. Még csak teszt tárhelyen és nincs kész.

     

     

    Cím:

     

    http://www.capoeiramusic.hu/google/

     

     

    Másik munkám egy sima PHP site:

    http://www.magan-autosiskola.try.hu/

    Harmadik pedig egy joomla template:

    www.capoeiramusic.hu

  8. css-ben megadod az adott elemnek ezeket az értékeket, bár a nyakamat nem tenném rá, hogy IE6 is megeszi

    filter:alpha(opacity=50);
    moz-opacity:0.5;
    opacity: 0.5;

     

    forrás:

    http://www.tutorial.hu/css-atlatszosag/

     

    amúgy nem igazán szerencsés használni tapasztalataim szerint..., meg felesleges is :)

     

    IE 6.0 alá kell egy kis trükk, ami joomla alatt nem is olyan kicsi, de a többi böngészőnél ez a megoldás amit írtál ez is működik :)

  9. Igen, ez tényleg probléma. Sajnos az van manapság, hogy a csajok terjesztik saját elképzeléseiket egymásközt és a végén szinte mind ugyanúgy fog gondolkodni mint a másik 3 menő társa. Hiába van 10 X annyi csaj mint fiú, fele inkább nem jár senkivel, ha nem talál olyat magának mint a 3 másik menő barátnője.... Holott lehet, hogy neki más is bejönne, csak cikinek tartja olyannal járni aki a másikaknak nem tetszik stb...

     

    Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

  10. Átültettem az oldalt Joomla alá, és reklámmentesítettem, de a cjb-t senkinek sem ajánlom, mert nagyon gyakori a leállás, egyébként gyors az ftp elérés, és simán települt pl a joomla is. Hamarosan új tárhelyen .hu-s domain-el lesz elérhető az oldal. Amiket írtatok jogos kritikák voltak, de már új motor van az oldal alatt.

     

    Egyébként google már megtalálta, csak a cjb-s szöveget nyomja ki rá. Capoeira music címszó alatt magyar oldalak közt 1. volt, most nem tudom hányadik. De az új tárhellyel és .hu-s domain-el megoldódik minden :) Amugy sokan látogatják , mert a témában egyedi az oldal, mondanom sem kell , hogy capoeira-soknak ajánlott :)

  11. Ezt úgy szokták megoldani, hogy minden felhasználóhoz hozzárendelnek egy típust, pl rendszergazda 1-es, sima felhasználó 0-ás stb. Amikor belép az oldalra, akkor leellenőrzi, hogy melyik típusba tartozik, és loginnál egy session-t nyitsz amibe berakod a típusát, ha átlép másik lapra akkor a sessionból kiveszed a típust és megnézed hogy melyikbe tartozik, és ha oda nincs jogosultsága, akkor visszadobod ahonnan indult. a jelszót és az egyéb dolgokat érdemes lenne adatbázisba tenni és md5 titkosítást ráküldeni. Üdv. (Sessionról bővebben találsz leírást google-n stb...)

  12. nem tudom hogy hogy értik hogy hasonló hatással bír..egy nikotin függő embernek éppen hogy a nikotinra van szüksége és ha nincs benne akkor nem tudom mi értelme van...talán ennek az afrikai fűkeveréknek van hasonló hatása mint a nikotinnak...de akkor nem tudom hogy mért nincs korosztályhoz kötve...vki biztos megveszi hiszen minden terméknek megvannak a maga vevői :D

     

    Ebből az következik, hogy aki cigizik és kipróbálja az eneztúl nem cska nikotinfüggő lesz hanem ezen is függővé válik....

×
×
  • Create New...