Jump to content
PirateClub.hu

tropuska

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by tropuska

  1. Hát ez tök frankó. Így akár a Harry Potter-t, Gíűrük urát, vagy akármimást lehetne rajta olvani :D Kéne egy picivel kissebb, egy USB csatlakozóval, vagy egy zsinór amin van egy USB csatlakozó és azzal tod gépphezkötni, 1 kis beépített memória 256 bőven elég és már tök könnyen akár az ágyadban, akár vonaton, akárhol lehetne olvasni, és csak 1 paírlap vastagságú és nem 1000-2000 :) Szerintem tök frankó lenne, de engem a 8-10"-os változat érdekelne:D Vagy akár filmet is lehetne rajta nézni....

  2. Én nemtudom hogy mithiggyek. Szeretnék hinni Nessie létezésében, de a bizonyítékok csekélyek, meg kitudja bebizonyítani, hogy nem csak átverés-e. De ez amit ez a fószer levideózott eléggé kiábrándító, van fenn jobb videó is, ebből a pacából alig lehet kivenni valamit, még az is lehet hogy vmi furcsa örvény

  3. szikla21: Nem csak úgy lehet csalni :) Millió megoldás létezik, mi faterral egy csomót találtunk, kezdetben véletlenül, később már tudatosan próbáltuk. Az csak 1 megoldás hogy fogod nyitsz egy lent és akár ugyanarrol a gépről csatlakozhatsz magadhoz egy másik felhasználóval :D Hát nem LOL? az 1-et nem volt ilyen könnyű kijátszani. Meg ottvannak a mindenféle MOD-ok. Van olyan mod, amiben a fegyverekre lehet foglalatot tenni speckó gyémántokkal, ekkor mentés betölt betesz a foglalatosítandó tárgy, rátesz 6 foglalatot(ha enedi, mert nem lehet minden tárgyra ennyit tenni) elmented és a normál GAME-ben használhatod is :D (ha lenne vm kérdésed, akkor írj nyugodtan PM-et és segítek, ha tudok)

    eveboy21: Ennek szerintem nincs túl nagy DIABLO szaga, ez vm FAKE videó lehet

  4. RPT SITE: Nagy hiba volt kihagyni, nagyon jó, nemrég leporoltam az 1-et is, hát kicsit furi volt a 2-ő után, de megint végigtoltam :)

    Csak a Hell Fire-vel nem játszottam :( , de majd be kell pótolnom :)

    Egyébként én is nagyon várom a 3-mat, remélem nem lesz MMORPG és szerintem se kell ide csúcs grafika, jó az a régi Diablo 2-es is, csak 1 picit kell itt-ott csiszolgatni rajta. Arra azért kiváncsi leszek hogy ugyanúgy ki tudom e játszani a progit mint eddig(Ugye tudjátok mire gondolok?)

    Ti mennyit "csaltatok" a Diablo 2-ben?

×
×
  • Create New...