Jump to content
PirateClub.hu

mileszendi

Veterán
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by mileszendi

  1. Nekem azért jön be az ipod, mert jól néz ki és ez annak alapján, hogy lány vagyok nagyon fontos. :rolleyes: Amúgy nekem az Itunes a programja is nagyon bejön, meg jó a hangzása és nagy a memóriája meg nem tudom de nagyon szeretem. :wub:

  2. A könyv szerintem is sokkal szabadabb és abba majdnem mindent beleláthatsz amit szeretnél. A film más mert ott az van ami és abból nehezen lehet mást kihozni. De azért néha eléggé el tudják találni.

  3. Kezdem a Vágy és vezekléssel!

    Nekem a könyv jobban tetszett, habár csak a film után olvastam el! A filmnek a befejezése volt kicsit furi de egyébként jó színészeket választottak és elég különös,de érdekes volt a különböző nézőpontból való megközelítéses technika.

  4. Könyvből film vagy inkább ne?


    A topikba várom, hogy melyek a kedvenc könyveitek amelyekből film készült vagy pont fordítva. :) Lényeg, hogy írjatok minél többet, mert én általában szeretem ha egy általam kedvelt book-ból jó movie-t csinálnak! Szóval várom, hogy kinek mi volt a legjobb, legrosszabb, legviccesebb, legkülönbözőbb fkönyvből film élménye!
  5. Válaszd ki hogy melyik a kedvenced vagy milyet szeretnél! Vagy egyszerűen csak szavazz arra amelyik a legjobb búg a füledbe! Lássuk hogy mi a legkedveltebb lejátszó Magyarországon!

     

    Nekem a pink Ipod Mini a favorit! :D

×
×
  • Create New...