Jump to content
PirateClub.hu

xyzzs

Veterán
  • Pontszám

    270
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by xyzzs

  1. Sokan így csinálják!!! De: célszerűbb 1 hordóba egyszerre szedett gyümölcsöt szedni, mert így egyenletesen forr a cefre...Cukor csak a szaporítás miatt rakható bele, mértékkel...Élesztő pedig: a biztos beindulásért felelős...A lefőzetést meg a kiforrás után azonnal célszerű megejteni, mert sokkal jobb a végtermék...Bár tudom, hogy a főzdékben előzetes bejejelentkezés után is sorba kell állni... és : Most mennyi a literenkénti adó 1000Ft???

  2. Állítólag: A leggyengébb cigik a veszélyesebbek, mert mélyebbre tüdőzi le a páciens és így a rejtett tartalékait is pusztítja ...Amúgy: a nikotin is nevezhető kábítószernek és ráadásul a hosszantartó használatából adódó veszély roppant egyén függő... mnt pld. a biciklizés...

  3. Kösz !!! És várom a nagytudású kommenteket az allábbiakra:

    - A Naprendszer középponti megkerülésének idje...

    - Az ismeretlen X bolygó létezése...(több ezer éves leírásokban állítólag szerepel...)

    - És a Naprendszert övező sűrű törmelékburok (Orth-rendszer) keletkezéséről...

  4. Én is a változatos, fehérjében és vitaminban (hús, tojás, zöldség, gyümölcs)gazdag kaját javaslom, megfejelve az igazi tejből készült tejtermékekkel...Sajnos a kémiailag előállított vitaminok nem egyenértékűek a természetes módon bevitt élelmiszerben találhatóakkal (állítólag nem hasznosulnak megfelelően)...És hát... sok mozgás!!!Hajrá!!!

  5. Kösz Greg82 a versek felrakását!!!(egyébként a Wallesi bárdoknak semmi köze a Toldi trilógiához, még hosszúságban sem...)

    Esetleg valaki az Ómagyar Mária siralmat...??? (mert ez az első írásban megmaradt versünk és a világon nincs még egy olyan nép aki elbírná olvasni, megérteni az 1000 évvel ezelőtti nyelvén leírtakat...)

  6. Kösz Greg82 a versek felrakását!!!(egyébként a Wallesi bárdoknak semmi köze a Toldi trilógiához, még hosszúságban sem...)

    Esetleg valaki az Ómagyar Mária siralmat...??? (mert ez az első írásban megmaradt versünk és a világon nincs még egy olyan nép aki elbírná olvasni, megérteni az 1000 évvel ezelőtti nyelvén leírtakat...)

  7. Én olyanokat olvastam, hogy: Több 10 ezer évvel ezelött (amíg nem a gabona származékok voltak a fő élelmiszerek) átlagos termet volt a 180 cm, sőt...Ma: a jobb táplálkozás következményeként általánosan közelítünk ehhez az értékhez...De: mithogy a genetika igencsak beleszól a dolgokba (mivel elsőként a legnagyobb termetűek pusztultak el a több ezer éves háborúk alatt), ezért csak lassan fejlődünk vissza...

    És: a kisebb termetűek pedig még a mai világban is szükségszerűen kisebbségi voltuk miatt kénytelenek szellemi agresszivitással kompenzálni...

×
×
  • Create New...