Jump to content
PirateClub.hu

Bettesp

Veterán
  • Pontszám

    800
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Bettesp

  1. Tud vki vmit arról, hogy idén a csapatok mikor mutatják be az autóikat? Tavaly volt egy időpontos lista! Idén nincs semmi ilyesmi vagy csak én nem találom?

  2. Az lehet h konkrétan nincs benne h "csapat utasítására tilos az autót falhoz vágni" ám sztem a szándékos rongálás és a szándékos, előre megfontolt ön- és közveszélyeztetés sztem már benne lehet mint szabálysértés! Akármi előfordulhatott volna! Leszakadó kerék stb.

     

    Valamint az ezáltal bekövetkező verseny-manipuláció is egyfajta bundának fogható fel amit a sportkódex igencsak elítél...

  3. Lehet, hogy durván fog hangozni, de a néha már szemmel is látható motiválatlansága miatt nekem annyira nem fog hiányozni Kimi a mezőnyből! Nem azt mondom h nem tehetséges, de egy olyan temperamentummal megáldott csapatba mint Ferrari, sztem egy Alonso-Massa páros jobban illik!

     

    Ami a Schumacher történetet illeti, nos az egyik szemem sír a másik nevet! Nevet ugyanis mégiscsak visszatért a LEGNAGYOBB, viszont sír is h ezt nem az olaszoknál teszi :huh:

×
×
  • Create New...