Jump to content
PirateClub.hu

_z0LEe_

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by _z0LEe_

  1. Pont tegnap gondoltam rá, hogy rákéne keresnem a SZERENCSEKERÉK játékra, régen sokat játszottam vele :)

    Meg van egy másik retro játék amit régóta megakarok szerezni, de nem tudom, mert nincs kiindulási pont..:( nem tudom se a nevét se a fejlesztő nevét, se kiadót, se pontos megjelenést. Kicsi voltam amikor vele játszottam.

    Oldalnézetes, egy 8-14éves srácot kell benne irányítani, az első pályán kimászik a sziklák közé zuhant repülőjéből, aztán elindul a sugárfegyverével, árnyékszerű lények próbálják akadályozni. Második pályán már nincs fegyvere aztán később megtanul a kezével sugárgömböket lőni, kell benne úszni, sziklákon át ugrálni, sziklát mászni, meg hasonlókat.

    Akinek esetleg van tippje mi a játék címe, várom szeretettel.

    Ez nem az Another World című játék? 1-2 éve jelent meg belőle 1 remake, szerintem kukkants rá, mert a leírásból nekem annak tűnik.

     

  2. Jó lenne pár kg-ot hízni, de gyúrni kéné rendesen, enni meg kondiba eljárni, mert itthon nem elég az a pár súly, súlyzó ami itthon van. Már van konditerem itt nálunk, csak az a baj 17:30 ra érek haza, kajálok, megtanulok és már semmire nincs energiám, max gépezek, zenét halgatok meg ilyenek.

    De suliba tesi órán mindig a kondiba vagyok :D Már kinyomtam fekve 5-ször a 20 kg-ot! Nagyon jó :D Egyedül én! A többiek fociznak, meg kéziznek, én meg egyedül a kondiba!

    A rúd súlya nincs beleszámolva a 20kg-ba, ugye?

×
×
  • Create New...