Jump to content
PirateClub.hu

michonne75

Moderátor
  • Pontszám

    2,145
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by michonne75

  1. Gregg Hurwitz – Orphan X sorozat

    N-vtelen.jpg

    ***

    Gregg Hurwitz: Orphan X – Az Árva
    (Orphan X sorozat 1.)

    covers-408669.jpg

    Eredeti cím: Orphan X
    Eredeti kiadó: Minotaur Books
    Eredeti kiadás éve: 2016

    Magyar cím: Orphan X – Az Árva
    Magyar kiadó: Fumax, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2016
    Fordította: Rusznyák Csaba

    A Seholember. Városi legenda. Egy férfi, akinek a nevét csak suttogva emlegetik. Azt beszélik, ha felkeresi valaki, aki reménytelen helyzetbe került, és méltó a segítségére, ő mindent elkövet, hogy megvédje és megmentse.

    Ő azonban nem csupán legenda.

    Evan Smoaknak megvan hozzá a képessége és a forrásai is, hogy segítsen azokon, akiken senki más nem segít. Rendkívül veszélyes múltja van. Még gyerekként választották ki, hogy a szigorúan titkos Árva program részeként tökéletes, hivatalosan nem létező ügynökké – más szóval gyilkossá – neveljék és képezzék ki. Ő volt X Árva. Evan egy idő után szakított az ügynökséggel, és az ott tanultakat arra használta fel, hogy minden hidat felégessen maga után.

    Most azonban valaki a nyomában van. Valaki, hasonló képességekkel és kiképzéssel. Valaki, aki ismeri X Árvát. Valaki, aki egyre közelebb és közelebb kerül hozzá, és kihasználja Evan gyengéjét – a Seholemberként végzett küldetését –, hogy megtalálja és kiiktassa őt.

    Az X Árva Gregg Hurwitz izgalmas, új Evan Smoak-sorozatának első darabja, feszült és mesteri thriller, amely az első oldalától kezdve beszippantja olvasóját. Zajos nemzetközi sikert aratott: megjelenésének havában az Amazon.com legjobb könyve lett, máris több, mint húsz országban fogják kiadni, számos országban vezette a sikerlistákat, a megfilmesítési jogok pedig Bradley Cooper produkciós cégénél kötöttek ki!

     

    Gregg Hurwitz: A Seholember
    (Orphan X sorozat 2.)

    covers-450246.jpg

    Eredeti cím: The Nowhere Man
    Eredeti kiadó: Minotaur Books
    Eredeti kiadás éve: 2017

    Magyar cím: A Seholember
    Magyar kiadó: Fumax, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2017
    Fordította: Rusznyák Csaba

    Evan Smoak. A Seholember. X Árva. Utolsó mentsvár.

    Egy nevelőotthonból került a szigorúan titkos Árva Programba, hogy letagadható, halálos ügynökké képezzék. X Árva azonban szakított egykori mestereivel, majd arra használta tudását, hogy felszívódjon, új életet kezdjen, és segítsen azokon, akiken már senki más sem segíthet. Ő lett a Seholember, akinek nevét csak suttogva ejtik ki.

    Ám új életét váratlan támadás szakítja meg. Elfogják, elkábítják, és egy világtól elzárt helyre viszik. Fogva tartói azt hiszik, elég a ketrec, elég a sok őr – nem tudják, hogy Evan nem tehetetlen és kiszolgáltatott bezárva sem.

    Nem tudják, hogy a világ egyik leghalálosabb és legtalálékonyabb gyilkosával zárták össze magukat, akit egykor arra képeztek ki, hogy bármilyen helyzetből ép bőrrel vágja ki magát.

    De Evan megmenekülésétől nem csak a saját, hanem mások élete is függ. X Árvának pedig mindennél fontosabb megmenteni másokat. Bármi áron.

     

    Gregg Hurwitz: Kíméletlen
    (Orphan X sorozat 3.)

    covers-508701.jpg

    Eredeti cím: Hellbent
    Eredeti kiadó: Minotaur Books
    Eredeti kiadás éve: 2018

    Magyar cím: Kíméletlen
    Magyar kiadó: Fumax, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2018
    Fordította: Rusznyák Csaba

    – Ne feledd Konfuciusz szavait: „Mielőtt bosszút állnál valakin, két sírt áss!”
    – Ó, én annál sokkal többet fogok ásni.

    Evan Smoakot tizenkét éves korában vitték el egy nevelőotthonból, hogy elit orgyilkossá neveljék és képezzék ki. Miután szakított az Árva Programmal, felszívódott, és a Seholemberként bukkant fel újra, akit csak suttogva emlegetnek, és aki a kiszolgáltatottak megsegítésére tette fel az életét.

    Ezúttal azonban Jack Johns kér tőle segítséget, az a férfi, aki felnevelte és kiképezte, az egyetlen ember, akit Evan kicsit is apjának érezhetett. Titkos kormányzati erők dolgoznak gőzerővel az Árva Program nyomainak eltakarításán, és miután Jack már kifutott az időből megbízza Evant utolsó küldetésével: keresse meg és vegye védelmébe utolsó tanítványát, akit a Programba toborzott.

    De nem Evan az egyetlen, aki az utolsó Árva nyomába ered – az Árva Program új vezetője, Van Sciver semmitől sem riad vissza és minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál, hogy kíméletlenül elpusztítsa mind X Árvát, mint pedig a célpontot, akinek védelmére Evan felesküdött.

    Evan Smoak – a titkos ügynökségből kiugrott orgyilkos – sodró lendülettel tér vissza Gregg Hurwitz lenyűgöző és letehetetlen thrillerében, a nemzetközi bestseller-listák első helyét meghódító X Árva-sorozat legújabb felvonásában.

    ***

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 8,79 MB

    https://data.hu/get/14172876/Gregg_Hurwitz_-_Orphan_X_sorozat.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 5
  2. Damien Broderick – Lenni vagy nem lenni

    covers-79511.jpg

    Eredeti cím: The White Abacus
    Eredeti kiadó: Avon, New York
    Eredeti kiadás éve: 1997

    Magyar cím: Lenni vagy nem lenni
    Magyar kiadó: Metropolis Media
    A következő kiadói sorozatban jelent meg: (Új) Galaktika Fantasztikus Könyvek
    Magyar kiadás éve: 2010
    Fordította: Galambos Dalma

    A távoli jövő számunkra már teljességgel idegen világában elképesztő technikai szinten élnek egymás mellett természetes és mesterséges lények, hexkapukon át közlekednek a bolygók, csillagok közt, és kedvükre alakítják környezetüket. Az aszteroidák birodalma azonban egészen más: szinte feudális viszonyok uralkodnak, s lakói elzárkóznak minden kapcsolat elől a gépi létformákkal és a fejlett technikával egyaránt.

    Amikor Orwen Cima nagyúrnak, egy kisbolygó teljhatalmú vezetőjének fia, Telmah a Földre érkezik, az MI-k testet adnak Ratiónak, az addig anyagtalan komputertudatnak, hogy barátkozzon össze a fiúval, és tájékoztassa a gépeket szándékairól, minden lépéséről.

    Visszatérve a Psziché aszteroidára, a furcsa pár udvari intrikák közepébe csöppen, melyeknek megoldása nem hagyja hidegen a máskülönben higgadt, számítóan kiszámított mesterséges intellektusokat sem.

    Az ausztrál irodalom többszörösen díjnyertes fenegyereke fejtetőre állítja mind az SF-ről, mind pedig a regény műfajáról kialakult elképzeléseinket. Mintha futurisztikus Shakespeare-t olvasnánk, de királydrámáit komédiába oltva, tele nyelvi leleménnyel és váratlan csavarral.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 2,93 MB

    https://data.hu/get/14172875/Damien_Broderick_-_Lenni_vagy_nem_lenni.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 3
  3. Katy Hays – A kolostor

    covers-796621.jpg

    Eredeti cím: The Cloisters
    Eredeti kiadó: Simon & Schuster, New York
    Eredeti kiadás éve: 2022

    Magyar cím: A kolostor
    Magyar kiadó: XXI. Század, Budapest
    A következő kiadói sorozatban jelent meg: KULT Könyvek
    Magyar kiadás éve: 2023
    Fordította: Novák Gábor

    Ann Stilwell nyárra jön New Yorkba, hogy asszisztensként dolgozzon a Metropolitan múzeum kurátora mellett. De aztán úgy alakul, hogy a „Kolostorba” osztják be, ebbe a kerttel körülvett gótikus múzeumba, amelyben középkori gyűjtemény található, és egy csapat kutató, akik a jóslás történetét tanulmányozzák.

    Ann mindent megtenne, hogy szabaduljon fájdalmas múltjától, ezért örömest beleássa magát a kutatóknak a jövendőmondás eredetéhez fűződő, extravagáns elméleteibe. Tudományos kíváncsiságnak indul, de hamar megszállottság lesz belőle, amikor Ann felfedez egy 15. századi tarot kártyapaklit. Lehetséges, hogy ez a pakli a jövendőmondás kulcsa?

    A Kolostorban veszélyes játék zajlik, amelynek a hatalom, a csábítás és az ambíciók jelölik ki a kereteit. Amikor ez valakinek az életébe kerül, Ann már nem szabadulhat. Megkezdődik a versenyfutás a válaszokért egy olyan világban, amelyről már nem tudhatjuk biztosan, ősi vagy modern.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 5,80 MB

    https://data.hu/get/14172757/Katy_Hays_-_A_kolostor.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 5
    • Upvote 1
  4. Elena Armas – Hosszú játszma

    covers-821738.jpg

    Eredeti cím: The Long Game
    Eredeti kiadó: Simon & Schuster, New York
    Eredeti kiadás éve: 2023

    Magyar cím: Hosszú játszma
    Magyar kiadó: XXI. Század, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2023
    Fordította: Horváth M. Zsanett

    Adalyn Reyes mindent megtesz, hogy tökéletesen végezze a munkáját a Miami Flames focicsapat irodájában, de homokszem kerül a gépezetbe: felvétel készül arról, hogy összeveszik a csapat címerállatával, ami virálisan terjedni kezd.

    A tulajdonos – aki történetesen Adalyn apja – nem rúgja ki, hanem elküldi az isten háta mögé, Észak-Karolinába, ahol azt a feladatot kapja, hogy hozza vissza a küszködő helyi focicsapat, a Green Warriors reményeit, és ezzel bizonyítsa rátermettségét. Adalyn nagy tervei romokba dőlnek, amikor látja, hogy a csapat játékosai tütüt viselnek (nem praktikus), kecskét tartanak házikedvenc gyanánt (pfúj, undi!), és egyáltalán: a csapat játékosai kilencévesek.

    Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a városban tartózkodik Cameron Caldani, vagyis Cam, a csodakapus, aki maga a kétlábonjáró rejtelem. Ő volna a tökéletes jelölt arra, hogy segítsen, de egy szerencsétlen malőr után, amelyben érintett egy kakas, Cam lába és Adalyn kocsijának lökhárítója, a férfi minden erejét latba veti, hogy elűzze Adalynt a városból. De Adalyn nem hátrálhat meg, muszáj felhoznia a szedett-vedett csapatot – számára ez az út vezet a dicsőséghez. Márpedig ez hosszú játszmának ígérkezik. Akár segít neki Cam, akár nem.

    „Armas pontosan tudja, mivel lehet megdobogtatni a romantika rajongóinak szívét.” – Tessa Bailey (New York Times bestsellerszerző)

    „Olyan, mint az álom! A sportos romantika igazi alapanyaga.” – Sarah Adams

    „Elbűvölő és érzéki romantikus komédia Ted Lasso-rajongóknak.” – BookBub

    „A Hosszú játszma színtiszta szórakozás. Olyan forró a levegője, hogy szinte lángra lobbannak a lapok, és megolvad az olvasó szíve. Ennél izgalmasabb sportrománcról nem is álmodhattam volna!” – Sarah Adams, a Gyakorlat teszi a mestert írója, New York Times bestsellerszerző

    „A Hosszú játszma egyszerűen pazar és elragadóan szexi – le sem bírtam tenni! Elena Armas romantikus története olyan, mint egy szimfónia, és a végére az volt az egyetlen vágyam, hogy elnyerjem Cameron szívét.” – Lana Ferguson, a Nanny című könyv szerzője

    „Elena Armas a lélegzetelállító, törékeny és szíveket rabul ejtő románc nagymestere. Minden oldal egyre jobban felcsigázott, a Hosszú játszma olyan, mint egy szerelmes levél, mely arra sarkall, hogy jobb emberré akarjunk válni. Nem bírtam betelni Cameronnal és Adalynnel, és azzal, ahogy a legjobbat hozták ki egymásból. A feszültség pedig? Perzselően érzéki.” – B.K. Borison, a Lovelight Farms szerzője

    Formátum: pdf

    Méret: 1,92 MB

    https://data.hu/get/14172752/Elena_Armas_-_Hosszu_jatszma.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 4
    • Upvote 1
  5. Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés sorozat

    N-vtelen.jpg

    ***

    Elena Armas: Spanyol szerelmi átverés
    (Spanyol szerelmi átverés sorozat 1.)

    covers-726142.jpg

    Eredeti cím: The Spanish Love Deception
    Eredeti kiadó: Simon & Schuster, New York
    Eredeti kiadás éve: 2021

    Magyar cím: Spanyol szerelmi átverés
    Magyar kiadó: XXI. Század, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2022
    Fordította: Horváth M. Zsanett

    Az esküvő Spanyolországban lesz. A pasi kiállhatatlan. Három napon át úgy kell tenned az összes rokon előtt, mintha szerelmes lennél belé.

    Catalina Martín szingli, de nem akar egyedül menni a nővére esküvőjére. Korábban elejtett egy megjegyzést, hogy van valami amerikai pasija, és mostanra mindenki készpénznek veszi a dolgot a családban és az ismeretségi körben. A volt pasija – és annak jelenlegi menyasszonya – például alig várják, hogy megismerkedjenek Catalina jövendőbelijével.

    Négy hete van, hogy találjon valakit, aki hajlandó átrepülni vele Európába, és végig úgy tesz, mintha együtt lennének. A New York–Spanyolország repülőút hosszú, és Catalina érdes modorú családját nem lesz könnyű átverni.

    Színre lép Aaron Blackford – Catalina magas, jóképű, tenyérbemászó stílusú kollégája –, aki meglepő módon felajánlja, hogy beugrik a szerepbe. Catalina legszívesebben közölné, hogy nem kér belőle – életében nem látott még ilyen idegesítő, bicskanyitogató, kiállhatatlan alakot.

    De kiszolgáltatott helyzetben van, az esküvő közeleg, és mégiscsak Aaron a legmegfelelőbb megoldás. Catalina lassanként rájön, a férfi talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek a munkahelyén elkönyvelte.

     

    Elena Armas: Az amerikai szobatárskísérlet
    (Spanyol szerelmi átverés sorozat 2.)

    covers-787319.jpg

    Eredeti cím: The American Roommate Experiment
    Eredeti kiadó: Simon & Schuster, New York
    Eredeti kiadás éve: 2022

    Magyar cím: Az amerikai szobatárskísérlet
    Magyar kiadó: XXI. Század, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2023
    Fordította: Horváth M. Zsanett

    A szerelemhez olykor nem kell más, csak egy kis ihlet.

    Rosie Graham problémába ütközött. Pontosabban nem is egybe. Amint kilépett jól fizető munkahelyéről, hogy titkos karrierjére összpontosítson – szerződése van egy romantikus regényre –, megakad a sztorival, és egy oldalt sem tud írni.

    New York-i lakásának mennyezete is szó szerint a fejére omlott. Szerencsére van nála egy pótkulcs legjobb barátnőjéhez, Linához, aki épp elutazott a városból. Rosie azonban nem tudja, hogy Lina már kölcsönadta a lakást az unokatestvérének, Lucasnak.

    A fiú felajánlja, hogy Rosie is maradjon a lakásban, legalább amíg nem talál valami átmeneti szállást észszerű árban. Aztán segíteni akar, hogy Rosie folytathassa az írást, és határidőre kész legyen a regénnyel. Lucas pusztán szakmai megfontolásból elviszi egy sor randira, hátha a lány ihletet kap.

    Rosie-nak nincs vesztenivalója, megkezdődik a kísérlet. De Lucasnak nemsokára el kell utaznia New Yorkból – vajon elég lesz a hátralevő hat hét, hogy Rosie elkészüljön az írással? És be fogja érni azzal, hogy csak szakmai megfontolásból randizzanak Lucassal?

    „Vitán felül Elena Armas az ínycsiklandozó, fülledt, lassan kiforró romkomok királynője.” – Ali Hazelwood

    Formátum: pdf

    Méret: 3,82 MB

    https://data.hu/get/14172753/Elena_Armas_-_Spanyol_szerelmi_atveres_sorozat.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 4
    • Upvote 1
  6. Fabio Volo – Ráadásnap

    covers-196201.jpg

    Eredeti cím: Il giorno in più
    Eredeti kiadó: Arnoldo Mondadori
    Eredeti kiadás éve: 2007

    Magyar cím: Ráadásnap
    Magyar kiadó: Európa, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2012
    Fordította: Barna Mária

    Giacomo megrögzött agglegény. Harmincöt évesen egyszerre kisfiú és macsó, nagydumás nőcsábász, afféle „érzelmi fogyatékos”, akinek minden nő tetszik – csak ne maradjon sokáig!

    Egy napon munkába menet a villamoson megpillantja Michelát, aki épp az ellentéte: túlságosan komoly, igényes, neki senki sem elég jó. Menekülnek is előle a férfiak. Bár két hónapig együtt villamosoznak reggelente, Giacomo sem meri lerohanni, mi több, ez eszébe sem jut.

    Mikor végre összeismerkednek, kiderül, hogy a lány másnap Amerikába költözik. Giacomo attól fogva nem találja a helyét. Utánamegy New Yorkba. Kitalálnak egy játékot, hogy, úgymond, összecsiszolják kettejük igényeit. Kilenc napot fognak együtt tölteni a legkomolyabb szerelem és összetartozás jegyében. Kilenc nap édes élet, egy perccel sem több. Hosszú távra tervezni, komolykodni tilos!

    Így indul ez a mai románc egy érzelmi fogyatékossal.

    Fabio Volo ismert olasz színész, riporter, író és újságíró. Olaszországban eddig hat regénye jelent meg, a Ráadásnap ezek sorában a negyedik. Öniróniával teli, könnyed, vicces, mégis tartalmas olvasmány, amelyben gyakorlatilag minden téma terítékre kerül: ébresztő, kávé, villamos, iroda, konditerem, pizza, mozi, szex, ex – satöbbi…

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 2,06 MB

    https://data.hu/get/14172756/Fabio_Volo_-_Raadasnap.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 3
    • Upvote 1
  7. Fabio Volo – Járok egyet

    covers-268899.jpg

    Eredeti cím: Esco a fare due passi
    Eredeti kiadó: Arnoldo Mondadori
    Eredeti kiadás éve: 2001

    Magyar cím: Járok egyet
    Magyar kiadó: Európa, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2013
    Fordította: Barna Mária

    Nico huszonnyolc éves rádiós D.J. Életét a zene tölti ki. Meg a szex. Megszámlálhatatlan valós és kevésbé valós szexuális kaland – és jó, néha egy-egy afféle szerelem is. Biztos benne, hogy majd egyszer eljön az igazi, de addig is nagy megkönnyebbülés tölti el, hogy otthon egyelőre csak a mosatlan edények halma várja, nem pedig egy feleség növekedő pocakkal.

    Az utóbbi időben viszont mindennapjaiba valami homályos rossz érzés fészkelte be magát. A rádióban hosszú távú szerződési ajánlatot kap, a haverok közül egyre többen járnak öltönyben és nyakkendőben, és az egyéjszakás kalandok utáni ébredések is mindinkább olyan érzéssel töltik el, mint egy túlzásba vitt gyorséttermei zabálás.

    Egyesek szerint az a baj, hogy még nem találta meg az igazit – bár Nico szerint inkább ők horgonyoztak le túl hamar. Huszonnyolc éves, és kevesebbet tud magáról és a világról, mint amikor húsz volt… hogy van ez?

    Mindenesetre egy születésnap jó alkalom arra, hogy az ember összeszedje a gondolatait, és számot vessen a helyzettel. Így születik meg ez a levélregény: egy egyszer bölcs és éretlen huszonnyolc éves sirámai és örömei egy éppen öttel idősebb barátnak címezve, aki talán Nico gondjaiban a sajátjaira ismer majd – de az is lehet, hogy már egészen más nyomasztja. Ki tudja, mire gondol, miről álmodik, vagy álmodik-e egyáltalán még valamiről. Mindenesetre Nico levelet ír és válaszokat követel.

    Fabio Volo olasz író, színész, sztárriporter és újságíró, akinek Olaszországban már hat regényét kiadták. Ezek közül időrendben az első a „Járok egyet”. Magyarul a sorban a negyedik „Ráadásnap” jelent meg először.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 1,38 MB

    https://data.hu/get/14172755/Fabio_Volo_-_Jarok_egyet.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 3
    • Upvote 1
  8. Fabio Volo – Hely a világban

    covers-352530.jpg

    Eredeti cím: Un posto nel mondo
    Eredeti kiadó: Arnoldo Mondadori
    Eredeti kiadás éve: 2006

    Magyar cím: Hely a világban
    Magyar kiadó: Európa, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2015
    Fordította: Barna Mária

    „Állva pisilek, és a nőket szeretem. Mit akarhatnék még az élettől?”

    Michele a szülészet folyosóján várakozik. A megrögzött agglegény hamarosan apa lesz. Legényapa. Várakozás közben felidézi, mi minden jutott neki mozgalmas kamasz- és ifjúkorában: sok buli, sok pia, sok drog, sok szex és egy nagy barátság.

    Valami mégis hiányzott, és erre épp a barátja, Federico döbbentette rá, aki már nagyobb tétben akart az élettel játszani. Nagyobb tét, nagyobb kockázat, nagyobb nyereség. Vagy veszteség…

    Federico belevágott, talált is magának egy helyet a világban, ahol otthon lehet benne, és azzal Michele sorsa is megpecsételődött.

    Most pedig órákon belül megszületik a gyereke.

    „Egy új élet. Vagyis kettő.”

    Fabio Volo közkedvelt olasz színész, sztárriporter, író és újságíró. Magyarul eddig két regénye jelent meg: a Ráadásnap – amelyből a szerző főszereplésével film készült – és a Járok egyet.

    Formátum: pdf

    Méret: 662 kb

    https://data.hu/get/14172754/Fabio_Volo_-_Hely_a_vilagban.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 3
    • Upvote 1
  9. WWE Friday Night SmackDown - 2024. május 3-i adása feltöltve.

    https://data.hu/get/14172734/WWE.Friday.Night.SmackDown.3.May.2024.720p.WEBRip.H264.EngDub.mkv

    Szombaton Backlash France.

    Mérkőzések:

    1. Cody Rhodes (c) vs. AJ Styles [Singles match – Undisputed WWE Championship]
    2. Damian Priest (c) vs. Jey Uso [Singles match – World Heavyweight Championship]
    3. Bayley (c) vs. Naomi vs. Tiffany Stratton [Triple threat match – WWE Women's Championship]
    4. The Kabuki Warriors (Asuka & Kairi Sane) (c) vs. Bianca Belair & Jade Cargill [Tag team match – WWE Women's Tag Team Championship]
    5. Randy Orton & Kevin Owens vs. The Bloodline (Solo Sikoa & Tama Tonga) [Tag team match]

  10. Star Wars-trilógia

    N-vtelen.jpg

    (Az eredeti trilógia New York Times bestseller szerzők által újramesélve)

     ***

    Alexandra Bracken: A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
    (Star Wars-trilógia 1.)

    covers-366626.jpg

    Eredeti cím:
    A New Hope: The Princess, the Scoundrel, and the Farm Boy
    Eredeti kiadó: Disney Lucasfilm
    Eredeti kiadás éve: 2015

    Magyar cím: A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
    Magyar kiadó: Kolibri, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2015
    Fordította: Habony Gábor

    Játszódik: a yavini csata évében

    EZ A TÖRTÉNET IS ÚGY KEZDŐDIK, MINT SOK MÁSIK: RÉGES-RÉGEN… EGY MESSZI-MESSZI HELYEN, AMI A RAGYOGÓ CSILLAGOKON TÚL TALÁLHATÓ.

    A Régi Köztársaság idején csillagrendszerek ezrei éltek együtt békében és jólétben, az ősi Jedi Rend védelme alatt. De a sötétség hulláma végigsöpört a galaxison, olyan megállíthatatlanul, hogy a legnagyszerűbb harcosok sem tudták feltartóztatni. A gonosz Birodalom lépett a Köztársaság helyére, az elnyomás árnyékként borult mindenre, és a fény lassan kihunyt a csillagok között.

    Ez a könyv három olyan ember története, akiknek útjai keresztezik egymást – jókor voltak rossz helyen. Együtt be tudják bizonyítani, hogy többre képesek, mint azt elsőre gondolnánk róluk… Talán ők jelentik az utolsó reményt a galaxis számára.

     

    Adam Gidwitz: Szóval, Jedi akarsz lenni?
    (Star Wars-trilógia 2.)

    covers-369955.jpg

    Eredeti cím:
    The Empire Strikes Back: So You Want to Be a Jedi?
    Eredeti kiadó: Disney Lucasfilm
    Eredeti kiadás éve: 2015

    Magyar cím: Szóval, Jedi akarsz lenni?
    Magyar kiadó: Kolibri, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2015
    Fordította: Habony Gábor

    Játszódik: a yavini csata után 3 évvel

    SZÓVAL JEDI AKARSZ LENNI?
    Nagyon menőnek tűnik. Tárgyakat tudsz mozgatni az elméddel. Képes vagy embereket irányítani az akaratoddal. És hát a fénykardok. Azok aztán tényleg lenyűgözőek. De nem csak elmetrükkökből és fegyverré változtatott energianyalábokról szól a dolog. Egy jedinek nagyon keményen kell küzdenie. Ráadásul ott vannak a rossz fiúk. Rengeteg rossz fiú. Mind téged akarnak megölni.

    MÉG MINDIG JEDI AKARSZ LENNI?
    Nos, ez a könyv az egyik legnagyobb jediről szól, aki valaha létezett. Alapvetően A Birodalom visszavág című klasszikus film átdolgozása. De több annál. Megtanulhatod belőle, hogyan válj jedivé.

    Talán nincs rá szükséged, hogy megtudd, hogyan kell lebegni, vagy azt, hogyan tudod érzékelni a környezeted minden apró részletét bekötött szemmel is. És lehet, hogy nem akarsz fénykardokról, gyilkos hólényekről és űrhajókról hallani.

    Vagy esetleg mégis érdekel egy ilyen történet? És véletlenül, de csak teljesen véletlenül azt is meg akarod tudni, hogyan válhatsz jedivé? Nos, akkor ez a könyv neked szól. A döntés a te kezedben van, fiatal barátom. És nem csak képletesen.

     

    Tom Angleberger: Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!
    (Star Wars-trilógia 3.)

    covers-369956.jpg

    Eredeti cím:
    Return of the Jedi: Beware the Power of the Dark Side!
    Eredeti kiadó: Disney Lucasfilm
    Eredeti kiadás éve: 2015

    Magyar cím: Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!
    Magyar kiadó: Kolibri, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2015
    Fordította: Habony Gábor

    Játszódik: a yavini csata után 4 évvel

    EZ A JÓL ISMERT STAR WARS TÖRTÉNET: JABBA, BOBA, WICKET, REBO, SARLACC, NIEN NUNB, “EZ CSAPDA!”, AHOGY LUKE MEGPÖRDÜL ÉS ELKAPJA A FÉNYKARDJÁT, BIRODALMI ROBOGÓK, YODA, YODA SZELLEME, RANKOR, A FALCON, WEDGE, LANDO, LUKE, LEIA, HAN, CSUBI, C–3PO, R2… ÉS PERSZE OTT A MÁSODIK HALÁLCSILLAG, AZ URALKODÓ GONOSZ VIGYORA ÉS LUKE VÉGSŐ ÖSSZECSAPÁSA DARTH VADERREL.

    EZ MIND SZÉP ÉS JÓ, DE NEM TÚL SOK EGY KICSIT?

    Hát persze, hogy nem! Te és én, mi IMÁDJUK a Star Wars világát. Szóval csak nyisd ki a könyvet, és kezdd el olvasni. Fénysebességre felkészülni!

    ***

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 21,3 MB

    https://data.hu/get/14171970/Star_Wars-trilogia.zip

     

    • Like 3
    • Thanks 5
  11. Mur Lafferty:  Solo – Egy Star Wars történet

    covers-512847.jpg

    Eredeti cím: Solo
    Eredeti kiadó: Del Rey, New York
    Eredeti kiadás éve: 2018

    Magyar cím: Solo – Egy Star Wars történet
    Magyar kiadó: Szukits, Szeged
    Magyar kiadás éve: 2018
    Fordította: Oszlánszky Zsolt, Szente Mihály

    Játszódik: a yavini csata előtt 10-13 évvel

    A Solo: Egy Star Wars történet regényváltozata kimaradt jelenetekkel és kiegészítő történetekkel, amelyek révén mélyebb bepillantást nyerünk azokba az évekbe, amelyeket Han Solo a Birodalmi Hadiflottánál töltött, valamint Qi’ra múltjába, és a felkelés kezdeti időszakába.

    Jóllehet Han Solo évtizedek óta lázban tartja a rajongókat, a hírhedt csempész már jóval azelőtt is kalandok hosszú sorát élte át, hogy besétált abba a bizonyos kocsmába Mos Eisley űrkikötőjében.

    Az ifjú Han arról álmodozik, hogy egyszer a saját csillaghajója kormányánál ülve kirepül az űrbe, és messze maga mögött hagyja az otthonát, a Korélia nevű, füstös iparvilágot. Csakhogy csapdába ejtette a szegénység és a bűnözés – folyton a félelmetes Proxima úrnő brutális utcai bandájának fenyegetése alatt él –, így lehetetlennek tűnik, hogy valaha is elér a csillagok közé.

    Amikor szökést kísérel meg a barátnőjével és bűntársával, Qi’rával, neki sikerül – de a lánynak nem. Mialatt próbál szerezni egy hajót magának, hogy kiszabadítsa Qi’rát, végső kétségbeesésében beáll a Birodalmi Hadiflottába – pont arra a helyre, amit egy együttműködésre képtelen, lázadásra hajlamos, magányos alaknak kerülnie kellene…

    Miután a Birodalom megpróbálja levágni szárnyait, Han dezertál, és beveti magát a csempészek, szerencsejátékosok, és csalók árnyékos világába. Itt találkozik a nagy tétekben játszó, ravasz Lando Calrissiannel, és hihetetlen módon barátságot köt az ingerlékeny természetű, Csubakka nevű vukival, és első ízben megpillantja a Millennium Falcont is.

    Hogy pénzt szerezzen tervei valóra váltására, csatlakozik egy nagy dobásra készülő kalózbandához. A tét nagy, a veszély még nagyobb, és az esélyek csapnivalóak. De Han Solónak soha, senki ne emlegesse az esélyeket…

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 4,00 MB

    https://data.hu/get/14171969/Mur_Lafferty_-_Solo_-_Egy_Star_Wars_tortenet.zip

     

    • Like 3
    • Thanks 6
  12. Stephanie Perkins – Valaki van a házadban

    covers-699209.jpg

    Eredeti cím: There's Someone Inside Your House
    Eredeti kiadó: Dutton, New York
    Eredeti kiadás éve: 2017

    Magyar cím: Valaki van a házadban
    Magyar kiadó: Maxim, Szeged
    A következő kiadói sorozatban jelent meg: Pulse Válogatás
    Magyar kiadás éve: 2021
    Fordította: Szaszkó Gabriella

    Egy nebraskai kisvárosban gyilkosságok sorozata veszi kezdetét. Az áldozatok mind középiskolás diákok. Az első az iskolai musical sztárja, akinek egy mosolygós fejet karcolnak a torkára.

    A következő halott a gimi legjobb focistája, őt megskalpolják, és péppé zúzzák az agyát. Makani Young, aki nem olyan rég költözött a városba, a barátaival együtt igyekszik rájönni, mi alapján választja ki a gyilkos az áldozatait.

    Eközben próbál belemerülni a suli legnagyobb magánzójával, Ollie-val kibontakozó kapcsolatába is, akinek a különcsége sokakban gyanút ébreszt. Amikor Makanit is megtámadják, Ollie-val együtt sikerül megmenekülnie, és felismerik a tettest. Ekkor kezdődik meg az őrült hajsza. A félelem mindenhová beférkőzik.

    Minden egyes karakter egyedi, pedig rengeteg áldozat, gyanúsított és mellékszereplő van a könyvben. Makani karaktere csodálatosan felépített, múltjának története szimpátiát kelt az olvasókban. Néha úgy tűnik, hogy könnyedén elkaphatják a gyilkost, hiszen az többször is hatalmas hibát vét, de pont emiatt lesz a történet akciódús és letehetetlen.

    Formátum: pdf

    Méret: 1,24 MB

    https://data.hu/get/14171968/Stephanie_Perkins_-_Valaki_van_a_hazadban.zip

     

    • Like 3
    • Thanks 7
    • Upvote 1
  13. Jessica Vallance – Charlotte

    covers-693880.jpg

    Eredeti cím: Trust Her
    Eredeti kiadó: Sphere, London
    Eredeti kiadás éve: 2018

    Magyar cím: Charlotte
    Magyar kiadó: Maxim, Szeged
    A következő kiadói sorozatban jelent meg: Pulse Válogatás
    Magyar kiadás éve: 2021
    Fordította: E. Gábor Éva

    Charlotte kényszeres örömszerző – nem tehet róla, de túllő a célon. Így amikor egyik éjszaka egy eszméletlen emberbe botlik, mi sem természetesebb, mint hogy segíteni akar. Közelebb kerülve az áldozat szerető családjához azonnal látja, mennyire szükségük van rá.

    De amíg a férfi szülei boldogan befogadják maguk közé, a nővérével egészen más a helyzet: nemcsak arról van szó, hogy Rebecca nem kedveli őt, hanem kimondottan bizalmatlan Charlotte-tal szemben.

    De a lány minél több időt tölt Rebecca társaságában, annál inkább gyanítja, hogy annak valami rejtegetnivalója van. És ha Charlotte meg akarja védeni ezt a családot – és magát –, mindent meg kell tennie azért, hogy kiderítse, mi ez a titok.

    Egy hazugságokról, megszállottságról, bosszúról szóló fordulatos történet, ami az utolsó oldalig bizonytalanságban tart, hogy kinek hihetünk. Tökéletes választás a Clare Mackintosh és Laura Marshall rajongóknak.

    Formátum: pdf

    Méret: 2,02 MB

    https://data.hu/get/14171967/Jessica_Vallance_-_Charlotte.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 5
  14. Catriona Ward – Az utolsó ház az utcában

    covers-823039.jpg

    Eredeti cím: The Last House on Needless Street
    Eredeti kiadó: Viper, London
    Eredeti kiadás éve: 2021

    Magyar cím: Az utolsó ház az utcában
    Magyar kiadó: Maxim, Szeged
    A következő kiadói sorozatban jelent meg: Pulse Válogatás
    Magyar kiadás éve: 2023
    Fordította: Ipacs Tibor

    Ted Bannerman még mindig abban a házban lakik, amelyben felnőtt. Gyakran törnek rá nyugtalanító gyermekkori emlékek, és mániákusan foglalkoztatják azok a dolgok, amiket a közeli erdőben ásott el.

    Két társa van: az egyik Lauren, a kamasz lánya, aki rendszeres dühkitörésekkel küzd, és akinek nem engedi, hogy rajta kívül bárkivel is kapcsolatba lépjen. A másik pedig Olivia, a hűséges macskája, aki úgy érzi, hogy Istentől kapott küldetése megvédeni Tedet. Rajtuk kívül a férfi egyetlen bizalmasa a „bogárember”, egy terapeuta, aki előtt csak nehezen tudja eltitkolni valódi érzéseit.

    A Ted szomszédjába újonnan beköltöző Dee Waltersnek szilárd meggyőződése, hogy Ted rabolta el tizenegy évvel korábban a kishúgát a közeli tó partjáról. Amikor kutatni kezd utána, hirtelen felborítja Ted addigi viszonylag nyugalmas életét…

    Az olvasó számára elszórt, finom nyomok rémisztő értelmet nyernek, ahogy lassan kezd összeállni Ted valódi története ebben az izgalmas és kiszámíthatatlan történetben.

    Formátum: pdf

    Méret: 1,86 MB

    https://data.hu/get/14171966/Catriona_Ward_-_Az_utolso_haz_az_utcaban.zip

     

    • Like 3
    • Thanks 6
    • Upvote 1
  15. A lepel / The Veil (2024 – 1. Évad)
    [1080p / 6CH / EngDub/HunSub]

    Poster.jpg

    színes, feliratos amerikai thriller/dráma/minisorozat, ~39-46 perc/EP

    Eredeti cím: The Veil
    Munkacím: Metamorph
    Nemzetközi angol cím: The Veil

    Alkotók:

    A sorozat alkotója: Steven Knight
    Rendezte:
    Daina Reid (Ep. 1-2)
    Producer:
    Adrian Kelly
    Xavier Roy
    Alex Sutherland
    Forgatókönyv:
    Steven Knight (EP. 1-2)
    Zene: Jon Opstad
    Fényképezte: Bonnie Elliott
    Vágó:
    Hunter M. Via
    Helen Chapman
    Nikki McChristie

    Főszereplők:

    Elisabeth Moss   ...   Imogen Salter
    Yumna Marwan   ...   Adilah El Idrissi
    Dali Benssalah   ...   Malik Amar
    Josh Charles   ...   Max Peterson
    Thibault de Montalembert   ...   Magritte
    James Purefoy   ...   Michael Althorp
    Dan Wyllie   ...   Guy
    Joana Ribeiro   ...   Sandrina
    Philipp Christopher   ...   Tomas
    Kobna Holdbrook-Smith   ...   Johnson
    Yoli Fuller   ...   Philippe
    Nadia Larbiouene   ...   Nour
    Aron von Andrian   ...   Daan
    Keyla Bara   ...   Yasmina
    Phill Langhorne   ...   Marcus Seabright

    Történet:

    A jó és a rossz nem egy egyértelmű képlet, és az igazság sokkal zavarosabb, mint amilyennek látszik.

    Imogen Salter (Elisabeth Moss / A szolgálólány meséje, A bűn királynői, Mad Men – Reklámőrültek) a tapasztalt és fortélyos MI6 ügynök, akinek legfontosabb képessége, hogy egy szempillantás alatt új személyiséget képes felvenni, a legnehezebb küldetésekben is egyedülálló segítséget jelent számára.

    Amikor arra kap megbízást, hogy kiszabadítson egy Adilah El Idrissi nevű nőt (Yumna Marwan) egy török-szíriai menekülttáborból, és rávegye, hogy felfedje a titkait, a kémnő saját erkölcsi kódexét és rejtélyekbe burkolózó múltját egyaránt kénytelen felülvizsgálni.

    Két nő, egy szövevényes bűnügy. Egyikük hátborzongató titkok tudója, a másikuk küldetése, hogy felfedje mind, mielőtt több ezer élet veszne el…

    (saját fordítás)

    Képgaléria

    01.jpg

    02.jpg

    03.jpg

    Video:

    Típus: MKV
    Méret: ~1,10 GB/EP
    Játékidő: ~39-46 perc/EP
    Kodek: H264 – MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
    Felbontás: 1920x1090
    Képernyő felbontása: 1920x1080
    Bitsebesség: 3400 kb/s
    Teljes átviteli sebesség: 3763 kb/s
    Képkockasebesség: 23.976215
    Dekódolt formátum: Planar 4:2:0 YUV

    Hang:

    Kodek: A52 Audio (aka AC3) (a52)
    Csatornák: 3F2R/LFE
    Csatornák száma: 6
    Mintavételi frekvencia: 48000 kHz
    Bitsűrűség: 448 kb/s
    Nyelv: angol, francia, arab, török

    Felirat 1:

    Kodek: Text subtitles various tags (subt)
    Nyelv: magyar
    Leírás: Full (alapértelmezett)

    Felirat 2:

    Kodek: Text subtitles various tags (subt)
    Nyelv: angol
    Leírás: Full (választható)

    https://data.hu/get/14171012/A.lepel.The.Veil.2024.1080p.6CH.WEBRip.S01E01.H264.HunSub.EngSub.mkv
    https://data.hu/get/14171011/A.lepel.The.Veil.2024.1080p.6CH.WEBRip.S01E02.H264.HunSub.EngSub.mkv

     

    • Thanks 6
  16. Ed Kelleher & Harriette Vidal – Sátán

    covers-74570.jpg

    Eredeti cím: The Prime Evil
    Eredeti kiadó: Kelleher & Vidal
    Eredeti kiadás éve: 1988

    Magyar cím: Sátán
    Magyar kiadó: Fiesta, Budapest
    Magyar kiadás éve: 1993
    Fordította: Révbíró Tamás

    Az Örök Gonosz templomának pincéjében öt elrabolt, rettegő lány vár arra, hogy a hatodik megérkezésével örökre megpecsételődjön tragikus sorsuk. A hatodik Sarah. a fő áldozatnak szánt szűz… Senki nem sejti azonban, hogy a Vatikán titkosszolgálatának egyik legtehetségesebb ügynöke is csak erre vár.

    Az 1988-ban, Roberta Findlay rendezésében készült „A sátán nevében” című amerikai horrorfilm sztorija könyv formában.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 3,63 MB

    https://data.hu/get/14169376/Ed_Kelleher__Harriette_Vidal_-_Satan.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 6
  17. Gary Paulse – Rítus

    covers-55641.jpg

    Eredeti cím: Nightrituals
    Eredeti kiadó: Diamond Books
    Eredeti kiadás éve: 1989

    Magyar cím: Rítus
    Magyar kiadó: Fiesta, Budapest
    Magyar kiadás éve: 1992
    Fordította: Mézes Krisztina

    Nem szabad megsérülnie. Ez nagyon fontos volt, alapszabály – nem szabad megsérülniük, mielőtt leveszi a ruhájukat és felkészíti őket. Olvasta, hogy még az ősi időkben a papok csakis a legszebbeket, legbátrabbakat és legjobbakat választották ki. Ha a lánynak valami hibája volt, vagy a szertartásba csúszott hiba, akkor lefokozták a papot; Ő pedig nem akarja, hogy lefokozzák.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 1,62 MB

    https://data.hu/get/14169375/Gary_Paulse_-_Ritus.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 6
  18. Andrew Laurance – Jóslat

    covers-75841.jpg

    Eredeti cím: The Premonition
    Eredeti kiadó: Diamond Books
    Eredeti kiadás éve: 1979

    Magyar cím: Jóslat
    Magyar kiadó: Fiesta, Budapest
    Magyar kiadás éve: 1993
    Fordította: Mézes Krisztina

    – Ki beszél?
    – Én vagyok, Melanie…
    Lassan félretette a kagylót, megfordult, és megérintette Melanie jéghideg testét. Bőre sápadt volt, szinte áttetsző.
    – Látom, csodálkozol, Michael. Asztrálprojekció, most nem vagyok veled az ágyban, hanem itt, Cagnes-ban, a házadban.
    Michael rádöbbent, hogy valóban Melanie hangját hallja. A tükörbe pillantva hevesen rázni kezdte Melanie élettelen testét.
    – Szólj már egy szót! – hallatszott a kagylóból.
    – Kivel beszélek?! – Michael gyomra összerándult a félelemtől.

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 2,23 MB

    https://data.hu/get/14169373/Andrew_Laurance_-_Joslat.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 3
  19. Andrew Laurance – Katakomba

    covers-27772.jpg

    Eredeti cím: Catacomb
    Eredeti kiadó: Diamond Books
    Eredeti kiadás éve: 1991

    Magyar cím: Katakomba
    Magyar kiadó: Fiesta, Budapest
    Magyar kiadás éve: 1992
    Fordította: Mézes Krisztina

    A fiú borzalmas képességgel született: ő az egyetlen, aki előre látja a halál közeledtét a kiválasztottak arcán.

    És ő tudja egyedül, hogy a halottak nem halnak meg, és nem szabadulnak szenvedéstől. A hangjukat nem lehet elhallgattatni. Az átok csak akkor szűnik meg, ha megtudja saját múltjának sötét titkait – csak így menekülhet a halottak borzalmas könyörgésétől, a sziszegéstől…

    „Szabadíts meg… szabadíts meg…”

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 1,79 MB

    https://data.hu/get/14169374/Andrew_Laurance_-_Katakomba.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 2
  20. Marianne de Pierres – Parrish Plessis Series

    N-vtelen2.jpg

    (A magyarul megjelent első kötet a „Marianne de Pierres – Nejlonangyal sorozat” témában található.)

    ***

    1. Marianne de Pierres: Nylon Angel (2004)
    2. Marianne de Pierres: Code Noir (2004)
    3. Marianne de Pierres: Crash Deluxe (2005)

    ***

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 6,62 MB

    https://data.hu/get/14169022/Marianne_de_Pierres_-_Parrish_Plessis_Series.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 1
  21. Marianne de Pierres – Nejlonangyal sorozat

    N-vtelen1.jpg

    (A sorozatból magyarul csak az első kötet jelent meg. Az eredeti regények a „Marianne de Pierres – Parrish Plessis Series” témában találhatók.)

    ***

    Marianne de Pierres: Nejlonangyal
    (Nejlonangyal sorozat 1.)

    covers-4985.jpg

    Eredeti cím: Nylon Angel
    Eredeti kiadó: Orbit, London
    Eredeti kiadás éve: 2004

    Magyar cím: Nejlonangyal
    Magyar kiadó: Ulpius-ház, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2005
    Fordította: Káli Dia

    Parrish Plessis képzett testőrnő, apró szépséghibákkal. Példának okáért ideje lenne kezdeni valamit az arany szívével, mert egy napon ez fogja a sírba vinni. És most nagyon úgy tűnik, hogy felvirradt ez a nap.

    Mintha nem lenne elég gondja szadista munkaadójával, akitől legfeljebb hullazsákban lehet kilépni, Parrish váratlanul zavaros gyilkossági ügyben találja magát. Bandavezérek, sámánok, dingófiúk, fejvadászok, csúcstechnológiával üzletelő seftesek és rejtélyes hallucinációk elől menekülve próbál túlélni és nyomozni a jövő kegyetlen Ausztráliájában, ahol a média nagyobb tűzerővel bír, mint a katonaság.

    A törzsi ellentétek ezúttal komoly háborúval fenyegetik Vivacity megavárosát, ahol a szegények mérgező salakban, a gazdagok magas falak mögött élnek, és Parrish Plessist már az sem vigasztalja, hogy benne lehet a tévében…

    Techno-vudu, akció, cyberpunk – nem csak lányoknak.

    ***

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 8,34 MB

    https://data.hu/get/14169021/Marianne_de_Pierres_-_Nejlonangyal_sorozat.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 5
  22. Tess Gerritsen – Rizzoli & Isles Series

    N-vtelen.jpg

    (A magyarul megjelent 5 kötet a „Tess Gerritsen – Rizzoli & Isles sorozat” témában található.)

    ***

    1. Tess Gerritsen: The Surgeon (2001)
    2. Tess Gerritsen: The Apprentice (2002)
    3. Tess Gerritsen: The Sinner (2003)
    4. Tess Gerritsen: Body Double (2004)
    5. Tess Gerritsen: Vanish (2005)
    6. Tess Gerritsen: The Mephito Club (2006)
    7. Tess Gerritsen: The Keepsake (2008)
    8. Tess Gerritsen: Ice Cold (2010)
    8,5. Tess Gerritsen: Freaks (2007)
    9. Tess Gerritsen: The Silent Girl (2011)
    9,5. Tess Gerritsen: John Doe (2012)
    10. Tess Gerritsen: Last to Die (2012)
    11. Tess Gerritsen: Die Again (2014)
    12. Tess Gerritsen: I Know a Secret (2017)
    13. Tess Gerritsen: Listen to Me (2022)

    Formátum: epub

    Méret: 23,2 MB

    https://data.hu/get/14169020/Tess_Gerritsen_-_Rizzoli__Isles_Series.zip

     

    • Like 1
    • Thanks 2
  23. Tess Gerritsen – Hamis játék

    covers-241593.jpg

    Eredeti cím: Whistleblower
    Eredeti kiadó: Ballantine Books, New York
    Eredeti kiadás éve: 1992

    Magyar cím: Hamis játék
    Magyar kiadó: Harlequin Magyarország, Budapest
    Magyar kiadás éve: 2012
    Fordította: Várnai Péter

    Cathy Weaver a tudta nélkül olyan bizonyíték birtokába jut, amely leleplezhet egy állami pénzekből folytatott, törvénytelen biológiaifegyver-kísérletet. Az ismeretlen üldözői elől menekülő biokémikus, Victor Holland véletlenül az o autójában hagy egy filmtekercset, s mire a férfi rádöbben, hogy ezzel életveszélybe sodorta azt a nőt, aki megmentette őt a biztos haláltól, már Cathy ellen is megindul a végzetes hajsza…

    Formátum: epub – mobi – pdf

    Méret: 1,61 MB

    https://data.hu/get/14169014/Tess_Gerritsen_-_Hamis_jatek.zip

     

    • Like 2
    • Thanks 11
    • Upvote 1
×
×
  • Create New...