Jump to content
PirateClub.hu

rett

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by rett

  1. Sziasztok !

     

    Hogy tudom azt megcsinálni hogy regisztrálok az extra.hu-n a tárhelyemre ftp-n kersztül föltöltök cuccokat (zenéket videókat, képeket) és én adok egy ftp-s linket pl.: ftp://rett@ftp.extra.hu (ez csak pl) és ha rakttint akinek adom a linket annak nem kell beírnia a jelszót ami nekem kell a feltöltéshez hanem egyből letudja tölteni a tárhelyemen lévő cuccokat. Magyarul hogy tudom megcsinálni azt hogy amikor valaki letölt az ftp címemről annak ne kelljen beírnia a jelszót.

     

    Egy kicsit értelmetlenül fogalmaztam meg, de remélem értitek hogy mit akarok.

  2. Szia !

     

    Hát ez nekem egy kicsit bonyolult de azért megpróbálom. Ilyen e107 nevezetű php alapú tartalomkezelő szoftvert honnan tudok letölteni mert beírtam gugliba de az egy csomó oldalt kiadott. De ha valami egyszerűbb oldalt is lehet csinálni akkor az is jó lenne. :)

     

    Köszi misumi

  3. Sziasztok!

     

    Extra.hu-n szertnék csinálni egy Weboldalt az lenne a kérdésem hogy hogy kell ? Azt tudom hogy valahogy meg kell szerkeszteni a weblapot és azt feltölteni ftp-n keresztül csak sajna azt nem tudom hogy hogy kell megszerkeszteni és mivel. Ha Valaki tudja, hogy és milyen programmal tudnám elkészíteni légyszi írja le.

    Valami ilyesmit szeretnék mint amilyen ez http://se750i.extra.hu/news.php nem pont ilyet és nem ilyen témába csak olyat mint ezen is hogy ott oldalt lehet választani a menük közül.

     

     

    Előre is nagyon köszönöm.

×
×
  • Create New...