Jump to content
PirateClub.hu

kirusz1

Veterán
  • Pontszám

    115
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kirusz1

    1. Keresse meg a Hardver biztonságos eltávolítása ikont a tálcán. Ha nem találja, válassza a Rejtett ikonok megjelenítése  lehetőséget. Tartsa nyomva az ikont (vagy kattintson rá jobb gombbal), és válassza ki az eltávolítani kívánt hardvert.

    2. Ha nem találja a Hardver biztonságos eltávolítása ikont, tartsa nyomva a tálcát (vagy kattintson rá jobb gombbal), és válassza a Tálcabeállítások  lehetőséget.

    3. Az Értesítési terület rész alatt válassza A tálcán megjelenő ikonok kiválasztása elemet.

    4. Görgessen a Windows Explorer: Hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása lehetőséghez, és kapcsolja be.

    5. Ha ez nem működik, győződjön meg arról, hogy az eszköz minden tevékenységet befejezett, például nem másol vagy szinkronizál. Válassza a Start  > Gépház  > Eszközök lehetőséget. Jelölje ki az eszközt, majd kattintson az Eszköz eltávolítása lehetőségre.

    6. Végül ellenőrizze a hardver gyártójánál az új illesztőprogramokat vagy más frissítéseket.

  1. Igen nekem is az volt, de ujra kellett tennem a rendszerrel együtt mindent, minden tárolómmal együtt, és igy elveszett. Itt pedig olyan lehetetlen idióta hülye oldalakról lehet letölteni csak, mint Pl. rapdgator, vagy turbobit. vagy hasonlók, Vagy nem tudod letölteni, mert törölték, vagy nem is lehet, mert csak szarozik velem, mindenféle oldalakra kiküld, vagy egyszerüen akármit csinálsz, nem jutsz el addig hogy le tudd tölteni rendesen :(  .... na mindegy.

    De ha a "kérések" -ben beírom hogy legyen szíves valaki töltse fel, mire feltöltik az hetekbe kerülhet (ha feltöltik, de van hogy nem) , mert sajnos már nem olyan nagy a forgalom a Pc-n mint Pl 10 évvel ezelött :(  

    De azért köszönöm a tippet. :)

    https://data.hu/get/11185085/Hard_Disk_Sentinel_Pro_5.01.rar
    

    Tessék pro verzió:)

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...