Jump to content
PirateClub.hu

libazsiir

Veterán
  • Pontszám

    178
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    5

Status Replies posted by libazsiir

  1. Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok letöltőkhöz. Szerintetek jelenleg melyik a leggyorsabb tárhely ahonnan ingyenesen is le lehet tölteni fájlokat? Az openload.co mostanában eléggé lelassult a túlterhelés miatt, az általam eddig használt cloudupload.co szintén. Tudtok ajánlani olyat amit esetleg nem ismerhetek? :)

    1. libazsiir

      libazsiir

      a zippyshare-t is próbáltam de mivel csak 200 MB a limit, sok részre fel kell darabolnom a filmeket, és rövid idő után egy két ''part'' törlődik is, így fuccsba megy az egész feltöltés.

    2. (See 7 other replies to this status update)

  2. Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok letöltőkhöz. Szerintetek jelenleg melyik a leggyorsabb tárhely ahonnan ingyenesen is le lehet tölteni fájlokat? Az openload.co mostanában eléggé lelassult a túlterhelés miatt, az általam eddig használt cloudupload.co szintén. Tudtok ajánlani olyat amit esetleg nem ismerhetek? :)

    1. libazsiir

      libazsiir

      A drop.me fogta magát és egyszer csak törölte a feltöltött filmjeim 90%-át. Azóta óckodom tőle. :( Egyébként makkkamakkka ki tudnád nekem fejteni privátban mi ez a konfrontálódás a GirlPowerrel meg t17-tel? Nekem addig van meg a sztori hogy az új tagok nem tudnak regisztrálni és sz*rnak bele javítani a problémát..

    2. (See 7 other replies to this status update)

  3. Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok letöltőkhöz. Szerintetek jelenleg melyik a leggyorsabb tárhely ahonnan ingyenesen is le lehet tölteni fájlokat? Az openload.co mostanában eléggé lelassult a túlterhelés miatt, az általam eddig használt cloudupload.co szintén. Tudtok ajánlani olyat amit esetleg nem ismerhetek? :)

    1. libazsiir

      libazsiir

      a mega oldalon szigorúan veszik a szerzői jogokat ezáltal az összes fiókom fel lett függesztve :(

    2. (See 7 other replies to this status update)

  4. Sziasztok! Időnként újból fogok felrakni friss filmeket olyan szerverekre ahonnan korlátlan sebességgel tudjátok majd letölteni. :)

    1. libazsiir

      libazsiir

      Jól esik, hogy értékelitek munkásságomat, de kérlek ne használjatok ilyen jelzőket egymásra. Szerintem manapság könnyen lehet találni olyan lejátszót ami támogatja az mkv formátumot és ingyenes :) (pl. VLC Media Player, KMPlayer, GOM player vagy akár a legegyszerűbb, magyar nyelven is elérhető Media Player Classic avagy MPC-HC)

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...