Jump to content
PirateClub.hu

d1r5m4

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by d1r5m4

  1. Hali!

     

    Néhány adó nem jön be nekem mert azt írja ki hogy alacsony a jelszint pl Investigation Discovery, AXN CE, Natgeo Wild, stb.. De bizonyos adók tökéletesen jönnek.

     

    Megnéztem a műholdas beállítást, és a Thor jelszintje nagyon alacsony 2-3%, viszont az Intelsaté 67 %

     

    Mi lehet a probléma? Másnál is előfordult már ilyen? Egyébként kalóz beltérim van (Orton 4100C)

  2. Szia!

    Igen már megvalósult! Már kb két hete megkaptam az új kártyát. A régit visszaküldtem, és már aktiválták is az ingyen HBO packot! Úgyhogy nem lehet most már sokáig élvezkedni az ingye tv-zésbe. Valszínűleg szeptembertől lesz nagra3.

     

    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy már régóta rebesgetik hogy új kártyákat fog küldeni a digi mindenkinek és kapunk pár hónapig ingyen hbo -T :D.A kérdés pedig az hogy most ez megvalósult már egyáltalán? Vagy mikor fog? Azt tudom már hogy kb 2 éve ez megy a neten hogy majd lessz de még sosem valósult meg. Ti tudtok valamit erről?

     

    Nekem is lenne egy újabb kérdésem.

    Lesz-e olyan szoftver ORTON 4100c-re ami majd fogja a nagra3-at ? Vagy kukába vele?

  3. Lenne egy kis problémám. Van egy Orton 4100C okosítható beltérim, a kódokat frissíti automatikusan. De ma este óta mégsem tudok vele semmit sem nézni, az az üzenet jelenik meg hogy "kódolt csatorna". Már máskor is volt ehhez hasonló jelenség, de akkor pár másodperc múéva mégis lett adás. De most sajna nincs adás :( Már próbáltam azt hogy ki-és bekapcsoltam , ill kihúztam a kábelt de nem segített. Ha valaki tudja mi lehet a probléma írja már meg lécci!

  4. Amúgy egyzserűbb, ha vesztek egy Strong 6016-os beltéri egységet és hozzá egy kábelt, azt hiszem soros kábel.

     

    Most lehet hülye kérdést teszek fel mivel nem értek hozzá, de a digi tv-nek van Smart kártyája vagy mi, és az kompatibilis más beltéri egységekkel is? Mert valahol azt hallottam hogy a digi tv kártyája csak azzal a beltérivel működik amit adnak hozzá alapból, de lehet ez hülyeség.

    Vagy azokat az okosítható beltériket csak be kell "programozni? Nem szükséges hozzá smart kártya? Na igen meg amit Viictorius is kérdezett: mennyire nehéz felrakni a szoftvert a beltéri egységre? Mi szükséges hozzá? Csak egy egyszerű kábel?

    Ja meg egy másik kérdés a témával kapcsolatban. Ha mondjuk vennék egy jobb tv tunert amivel fel lehet törni a digit, azt hogy lehet megoldani hogy egyszerre tudjak nézni különböző csatornákat a tv-n is meg a számítógépen is? Kell hozzá elosztó? Vagy ez is hülye kérdés ? :)

     

    Bocs hogy így elhavasztalak a kérdésekkel titeket, dehát teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Hirtelen ennyi jutott eszembe :P Majd ha még felötlik valami kérdés majd írok ;):rolleyes:

  5. Egyetértek az előttem hozzászólók többségével, miszerint semmi jót nem várhatunk ettől a filmtől. Én is joban örültem volna, ha anime rajzfilm formájában csinálnak egy új mozifilmet, esetleg folytatják a DB sorozatot, habár nem tudom, hogy azt hogyan lehetne tovább fokozni...

  6. Az egyik tanárommal kéne beszélned. Magyarórán fél órás előadást tartott a Mátrix film valóságtartalmáról és pszichológiaia és filózófiai jelentéstöltetéről. Kicsit bogaras a tanár.

×
×
  • Create New...