Jump to content
PirateClub.hu

fotijani

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by fotijani

  1. De akkor eddig miért csak BIOS reboottal lehetett feloldani a zárolást? Nem lenne alapból elég egy egérkattintás vagy hasonló? Ráadásul a gép újraindításánál sem áll fel újra a win ilyenkor. Nincs se kép se hang.

    Na de megpróbálom a módszereddel, köszi.

  2. Szevasztok!

     

    Mióta felraktam a win7-et a gépre párszor megtörtént már a következő dolog.

    Tegyül fel estére bekapcsolva hagyom a gépet hagy menjen a torrent, monitor lekapcsol, majd reggel mikor újra bekapcsolom csak a monitor led villog, de nem ad képet. A gép ugyanúgy megy, ahogy este ott hagytam.

    A monitor jó, mert másik monitorral is ugyanez a hiba volt, a videókártya is, mert annál is volt egy cserés próba.

    Mikor kiütöttem a BIOS-t minden visszaállt normál kerékvágásba. Semmi hibaüzenet, semmi vírus.

    Annyi különbséggel indult a gép, h nem rögtön az asztal jelent meg, hanem a felhasználóválasztó, ahol ott volt a felhasználói ikon és alatta h zárolva.

    Párszor már megtörtént h hosszabb időre ott hagytam a gépet, és mintha önmagát zárolná, amit sehogy sem tudok feloldani, csak a BIOS kiütéssel.

    Van valakinek erre diagnózisa?

  3. Erre már csak úgy tudok gondolni, h már megint egy taxi film... De ettől függetlenül megnézem, hátha nagyobbat üt mint az eddigiek.

  4. Nekem is nagyon tetszik a sorozat, a sci-fi műfaj amúgy is a kedvencem és ebben van bőven. De mindig húzzák az embert, most hogy végignéztem addig míg leadták amcsiban, mindig várni kell egy hetet, hogy mi lesz a folytatás, és ahogy a Prison Breakben itt is értenek hozzá hogy tartsanak bizonytalanságban mindket.

×
×
  • Create New...