Jump to content
PirateClub.hu

Markeee

Veterán
  • Pontszám

    1,521
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Markeee

  1. PC: PES2008, Football Manager 2008, MU Online, Kicks Online, Infinity Online, Silkroad Online

    PS2: Guitar Hero III, PES2008, Monster Hunter, PES6, God of War és régebben CoD3 Online és Battlefield2: Modern Combat Online

     

    Ezek azok, amikkel mostanába szoktam. Sokkal szoktam Online is :)

  2. Hát ha letöltitek a progit akkor amikor elindítjátok egyből rájöttök. A karakterek "teste alá" kell berakni a csontokat, amiket úgy lehet mozgatni, mintha rendes emberek lennének. Van tutorial hozzá, ha valaki lefordítja őket, akkor sokat segít nekem és a többieknek is :)

  3. Azt hiszem, ha megtanulom rendesen használni én leszek az animátor, csak azt kellene megtennetek, hogy a karaktereteket megcsináljátok a progiba a vektrografikus eszközökkel és a csontvázrendszert alá. A többit összehoznám valahogy.

  4. Nem a részeket kellene tervezni, hanem először egy grafikai alapot, nem gondolod? :) Aki jól tud rajzolni az csinálja meg ebbe a progiba a karaktereket, a főbbeket és én meg még egy páran megoldanánk az animálást, ha kitanuljuk a használatát.

  5. Ha 2D akkor kellenének 2D karakterek. elég lenne valakinek megrajzolnia ebben a progiban egyszer a karaktereket, kimenteni és az animátornak elküldeni. Könnyen lehet a végtagokat mozgatni minden... a testet is lehet nyújtani stb, forgatni az alakzatokat tehát ez egy PRO progi :)

×
×
  • Create New...