Jump to content
PirateClub.hu

fs-zsoci

Veterán
  • Pontszám

    64
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by fs-zsoci

  1. Nekem nem müxik sajna, pedíg égető szükségem lenne h aktiváljam. Csináltam vmi fájlátpakolást system32-ben meg még vhol, ez is amolyan crackszerűség, kiírta, hogy eredeti, meg minden, pár perc múlva meg h lejárt...

    help, thx

  2. Ha ez az 500W, akkor mi volt a 800W?

    Nyilván a hangfalam adja ki a mélyet, igen :) Nem tudom mit mosolygom, mert valszeg besz@rt benne valami, de mind1... <_<

    És egyébként 25-35W is lehet élvezhető.

     

    anavrin: Bizony, nem mondasz hülyéséget, az bizony az a teljesítmény, amit egyszer lenne képes leadni...fuh, ez bonyolult, szal még én sem vágom, de a lényeg, h szétqródna az egész. Ez amolyan népámítás, hogy úúú, 3000W P.M.P.O! Anyááád! Aztán 80W az összteljesítménye az egésznek...tuti kitalálnak majd még ilyen "semmitmondó" hülyeségeket, és ez a szám még majd nő :)

  3. Na hallod, most van gáz, discmannel is pont ugyanúgy zúg a mélyláda! :o :o :o És ez tudod mit jelent? :unsure: Pontosan, hogy nem a hangkari sz@r, hanem a hangfalam *nagyon síros smily*

    Ráadásul ha csak a mély+centert kötöm be, akkor is szól mind a 6 hangfal :o:unsure::o:blink::o Itt valami nagy gond lesz a Genius hangrendszerrel...legalábbis már erre tippelek.

    Lehet vissza fogok szívni mindent, amit szidásképpen mondtam az Xtreme Audio-ra...

    Nem tudom most mi lesz...ez gáz...nagyon gáz...help me :S

  4. Szerintem azért az Audigy közel sincs a toppon. A Live is biztosan jó kártya, nem kétlem, de CMSS-3D és Crystalizer biztosan nincs bennük. Tesztekben mértek hangzáskülönbséget, igaz, ezeket mi nem biztos hogy halljuk. így fel lehet tenni a kérdést, hogy akkor minek :) Nem tudom, én nem szeretném végigpróbálgatni a karikat. Az X-Fi az új technológia, és ha mérések is alátámasztják, hogy szebben szól, akkor miért nem fájjon rá a fogam?

    Azoknak abszolút jól jön ez a kari, akik sokat gamelnek. Persze mindennapi felhasználásra is egyaránt alkalmas, nagy tudású kártya. Hát az Xtreme Audio ugyan nem fullos, de egy átlagfelhasználónak szerintem -és egy haverom szerint is- tökéletes. Alig kerül valamivel többe egy Live 5.1-nél.

    30e-ret már én sem költenék rá, mondom én, aki 10re rakta a határt, és most gyűjt a 20asra :) Nem vagyok beképzelt majom, meg semmi hasonló, egyszerűen ezzel a karival nem érzem annyira a basszust, és számomra a mély fontosabb, mint a magas. Érdekes szituáció, előző hangkarim a magasat nem adta le rendesen, ez meg a mélyet. És mivel én "mélybuzi" vagyok, így nagyon megérintett ez a dolog, ezért akarok Xtreme Gamer-t. Na ennyi estimese ma éjszakára elég is :)

    Jó8.

  5. Tervezem egy XtremeGamer Fatal1ty Professional Series beszerzését (de majd csak nyár végén).

    Mert a régi 5.1 Live! Digital-al nagyion leesik az FPS ha bekapcsolom az EAX-ot. Remélem beálításokkal rendbe tudod hozni a problémádt fs-zsoci...

     

    Köszönöm Psion, de úgy fest, ez ilyen. Fatal1tyt már bátran ajánlom. Csak én attól félek, hogy egyszer lesz mondjuk egy Gamer-em, mert mondjuk arra vetemedem, hogy gyűjtök, és eladom ezt (De egyébként már most odaadom 8ért akárkinek, még 1 napos sincs, és mint ahogy mondtam -vagy nem, nem tudom- semmi baja, csak nekem ez a mély kevés), és a következő fokozatnak is kevesellni fogom a basszusát, mert tegyük fel, hogy ezek ilyenek, és nekem "túl nagyok" az igényeim. Nem tudom.

    Állítgattam én már mindent, de semmi javulás.

     

    Föhh.... Psion, mennyibe fájna a kártya?

     

    Ha 40 alatt beszerzi, akkor jól tud businessel :)

  6. Ha azt akarod, hogy hangosan és kristálytisztán szóljon, ajánlom. Ha mélyet is akarsz hallani, akkor nem. A 6 éves hangkarim fényévekkel szebben kinyomja a mélyet. Az üt, ez zúg. 1 óra zene után már fáj a fejem. Azt ajánlom, hogy gyűjts egy Xtreme Gamer-re.

    Szóval jó a kari, de a mély része nem stimmel. Minden más tökéletesnek mondható.

    Szerintem így nem ér 10e forintot.

     

  7. Majdnem, ennek az oldfashioned változata. Abban különbözik, hogy a mélynyomó nem 75, hanem 45 watt. Így is b@szott jól szól :)

     

    http://vladospc.wz.cz/foto/pc/genius51.jpg

     

    Google-ben találtam, nem az én szobám :)

     

    Már nagyon megvenném a cuccot, de még mindig nem vagyok meggyőzve :unsure:

     

    Nameg azt sem tudom, hogy mi lenne a "kevés". Szóval mint tudjuk, ha beraksz egy 5000+os gépbe egy gef2-őt, az egy csöppet visszafogja a gép teljesítményét. Nem tudom hang tekintetében ütközhetek-e ilyen problémába :huh:

  8. Tervezek egy nagy moncsit, ebből lehet következtetni :) Igen, talált, házimozizni szeretnék. Ugye már írtam, milyen hangfalam van, és abból szeretném kihozni a maximumot. Minőségben nézni a filmeket, és persze zenét hallgatni. Úgy gondolom, erre kellene. Játszani...hát félek, hogy még fogok, és ugye az X-Fi Audio biztosan visszahúzza egy kicsit a gépet, szóval arra nem a legalkalmasabb, drágább hangkarit meg nem vennék. Szóval 30e-ret már nem ér meg nekem a házimozizás gépnél. (Máshol nem tehetem meg.)

     

    Hát szóval ja, ez a helyzet. De senki más nem tud hozzászólni? Senkinek sincs véletlenül Audigy-je, vagy valamilyen X-Fi kártyája?

     

    Még mindig nem vagyok benne 100as, hogy az X-Fi Audio a megfelelő választás...gondoltam megindul valami nagy csevely, és átbeszéljük sokan és hosszan a témát, de úgy látszik kudarcot vallottam.

     

    Neked anavrin meg köszönöm, hogy írsz :)

  9. Sziasztok.

     

    Apró problémával fordulok minden hozzáértő fórumozóhoz.

    Hangkártyaváltást tervezek, mivel kinőttem a games korszakomból, inkább a filmre és a zenére koncentrálnék.

     

    Jelenleg egy Leadtek Winfast 6XSound 5.1 figyel a gépemben. 5-6 éve vettem 5-6e forintért :) A legöregebb hardware-em, azt hiszem. Úgyhogy elondolkodtam, és arra jutottam, hogy veszek egy Audigy SE-t, 6k-ért már itt-ott utánad dobják.

    Amikor már eldöntöttem, igen, kell, észrevettem, hogy megjelent egy "új technológia" a piacon, X-Fi néven.

    Elsőre nagyon vonzónak tűnt, főleg hogy a téma címében említett kártya OEM verziója mindössze 10e forint.

    Megörültem, mint majdom a farkának, aztán elkezdtem utánanézegetni, olvasgatni.

     

    Tudnivaló még, hogy van egy Genius Home Theater-öm. Jó cucc. Eddig jack elosztóval volt a mély+center is a frontban, de elegem van, hogy elvileg minden 5.1, és mégis sufnimegoldásokat kell alkalmaznom. Rajta is el akarok végezni 1-2 "tuningot", értem ezalatt, hogy megtömködöm vattával a hangfalakat, és prohardware-en van egy téma, ahol nagyon kivesézik mit kell tenni, ha a mély nem az az igazi mély.

     

    Úgyhogy minden tök jó lenne, de...mindig ilyenkor jön a de. :) A hangareszben nincs hardware-es gyorsítás. Az összes többi X-Fi -ha jól tudom- EAX 5.0-ás, ez csak 3.0. Persze ezt is úgy írom, hogy "csak", mivel a mostanim még papíron sem látott EAX-ot, amit egyébként nem is tudok, hogy mit takar. Valami hangzás...de hogy mi...?

     

    A jelenlegi hangkarimnak egyébként aranyozottak a jack dugói, szerintem ez is árulkodik. A gépigényt érdemes megtekinteni. Azért nem semmi. Vajon mennyit zabál le a prociból, memóriából? Mellette játszani felejtős? Mert ugye mégiscsak szeret az embergyerek néha elővenni valamit, nagyon néha. Nem hiszem, hogy én is örökre leálltam, csak lesz olyan pillanat még, amikor azt mondom: -B@sszameg, most lelövök valaki. Pl a HL2:EP2. Azzal még biztosan szeretnék játszani.

     

     

     

    Hát szóval a hozzáértők véleményét szeretném kéri, miért, merre, meddig, hány óra?

    Ja és alapból köszi, hogy elolvastál. Sokan valszeg neki sem esnek, mert hosszú...

  10. Feket haj, kék vagy zöld szem, a mell annyira nem lényeg, de azért legyen neki, karcsú derék, szép poci, formás fenék, lábak, legyen igényes, ápolt, okos, konyítsom valamit a gépekhez, és tudjon angolul, de ne jobban nálam :P stb

×
×
  • Create New...