Jump to content
PirateClub.hu

Momo2828

Veterán
  • Pontszám

    80
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Momo2828

  1. Sziasztok!

    Még november tájékán érdeklődtem új konfiggal kapcsolatban, mit érdemes, és azóta váltzott pár dolog, és végülis ott elakadtam, hogy mivel mennék többre a jövőben? AMD vagy Intel? Egépsz pontosan Egy cor i5, vagy egy phenom II 955, és a hozzá való alaplapok persze, szóval legfőbb feltételem az lenne, hogy a jövőben lehessen fejleszteni. A keret kb. 110-120k lenne rá áfa nélkül. Ami kellene: alaplap, proci, ram, vga. Amiben biztos vagyok, hogy Ati Radeon hd5770 es vga lesz, és hogy 4gb ram, de a többi még bizonytalan. Ami még számomra fontos lenne, hogy legyen rajta sata3 és usb 3.

    Várom a véleményeteket, hogy milyen konfigot lenne érdemesebb választanom, (játék is lenne, de nem az a fő szempont)

    Köszi

  2. Sziasztok!

    Szeretném a segítségeteket kérni egy új konfig összerakásában.

    Ami kéne: MB, CPU, RAM és VGA. A többi maradna a régi.

    A keret max. 100-110k lenne rá. Ha lehetséges jó lenne valami Core i5 konfig, ha beleférne a keretbe.

    Ramból egyelőre bőven elég lenne a 2 giga, mert azt később úgyis tudom bővíteni.

    Játékra is használnám a gépet, de nem az lenne a legfontosabb.

    Nos mit tudnátok ajánlani?

  3. Sziasztok! Milyen gépet tudnátok nekem ajánlani, kb. 190-200 e Ft-ig? Ami már megvan: CM 690-es ház, Seagate 500-as winyó, Corsair 450w-s táp. Intel vagy AMD mindeggy, amelyik jobb ár/érték arányú. Viszont videokártyából Ati lenne szimpatikus. Játék is lenne, de nem az a fő cél, szóval inkább proci, memórira szánnék többet.

    Fontos lenne, hogy erős proci legyen, és hogy fejleszthető legyen később a gép, és ne járjak úgy, hogy ha vmit sazeretnék bőviteni, akkor már mindent cserélni keljen..

    Előre is köszi

  4. Gondolom plexi oldallapra gondolsz, ilyet sztem lehet venni az obiban. Más oldalakon azt olvastam, hogy vagy dekopír fűrésszel vágták ki, vagy megrajzolják a vonalat ahol el kéne vágni az oldallapot és 1-2 centinként lyukat fúrni, és a többi részt lereszelték. De nagyon óvatosan kell mindkettőt csinálni.

    Remélem tudtam segíteni!

     

×
×
  • Create New...