Jump to content
PirateClub.hu

neo3650

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by neo3650

  1. Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy van egy weboldalam amiben az egyik menüpontot úgy szeretném megcsinálni hogy ha rákatint a felhasnzáló kiolvassa a mysql-ből a php. Na már most ez tábázat szerűen fog megjelenni eddig ez megvan azonban a menüpontoban képek is lennének illetve 1-1 kép az adott adathoz. Azt szeretném megkérdezni hogy hogy tudok olyat csinálni hogy pl letárolom a kép nevét mysql-ben aztán pedig php-vel kiolvastatom az oldalra? Aki tud plz segítesen már elég fontos lenne! Előre is köszönöm

  2. Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy van 1 nagyon kezdetleges weboldalalm amiben a menüpontok képek. Ezek között a menüpontok között úgy szeretném a lépegetést megoldani hogy pl rákattolok a 3. menüpontra akkor behozza amit tartalmaz de ugyanúgy az oldalon marad. magyarul nem hreffel szeretnénk átugrálgtani a menüpontok között mert akkor az új oldalra kalauzolna.De sajnos nem tudom hogy kellene. Aki tud segíteni vagy van valimlyen ötletel légyszives írja le mert szívok már vele 1 ideje. Előre is köszönöm.

     

  3. Csá all.Én Hellsing fan lettem:D,és 1 kis infóra lenne szükségem a 4. Ovaval kapcsoltaban.Kijött már nem tudja valaki vagy mikor fog kijönni?Azt tom hogy 9 ova lessz de nem tom mikor jönnek ki az első 3 ova megvan a 4.re vok kíváncsi mi van vele előre is thx.

     

×
×
  • Create New...