Jump to content
PirateClub.hu

darthvader

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by darthvader

  1. 1. googleba kerestem egy csomot de nemtaláltam amit meg találtam azt meg nemsikerült beirni 2. én megszerkezteni szeretném a honlapot hogy összepakolom mivel nemértek nagyon a php nyelvhez és azért kellet volna a kód 3. azért php-ba csinálom mert aztmondták hogy dreamweaver 8-al csináljam mert az jó progi 4. ez a topic nem arra van hogy kérdezzenek? kérdeztem ti meg rögtön csak állításokat mondtok hogy jajj nemtud irni tudom nemfogalmaztam meg eléggé az 1-lőször azért bocsánatot is kérek de azért nemkéne ennyire lehordani érte.

  2. Hellosztok.

     

     

    Nekem php-hoz kéne chatbox kód olyat hogyha beirom akkor berakja nekem normálisan plz vki csak egy kis eccerű php kódút rakjatok fel szövegeset kb olyat mint a gportálé plz vki rakjon fel elöre is thx.

  3. Lenne egy kérdésem.

    Már ott járok hogy egy menüt megirtam meg egy teszt játékot amit letöltöttem azt szeretném egymásba kötni hogy pl a Start Gamere rámegy és elinditja a játékot csak sehogy se sikerül tudnal segiteni nekem ebben? plz.

  4. Jah okes köszi xd bocs hogy zargatlak ilyen "hülye" kérdésekkel de eleg kezdö vok még de kb 1 hét alatt megtanultam a 11-12 leckes leirasbol a www.free-pascals.extra.hu-n amit talaltam es eleg jol ertem mar a dolgokat tegnap kb 5 órát töltöttem a tanulásával és már majdnem mindent értek csak az utolsó pár leckét nem de azokat még fogom gyakorolni és átnézni.

    Még annyi lenne a kérdésem hogy hogylehet exe-t készíteni?

  5. Faxom leszedtem vmi "patchet" es elbaszta a gépemet ugyhogy most rakhatom ujra mert virust kaptam :S:S:S:S:S.

    Aztszeretnem kerdezni hogy a Freepascal az ugyanaz mint a turbo pascal? csak megy xp-n? mert akkor inkabb azzal kene csinalnom de azt nemtalaltam sehol.

  6. Hellosztok.

     

    Én megszeretnék tanulni programozni mivel a suliba nemtanitjak es nemakarok nagy dolgokat csinalni eloszor csak alapokat akarom megtanulni hogy hogyan kene pl egy snaket vagy vmit elkészíteni vagy bármilyen kisebb dolgot ehez kérném a ti segitségeteket hogy vki leirna pontosan mindent hogy milyen progival csinaljam honan szedhetem le hol van segitseg utmutato és hogy hogy kell haladnom hogy majd 1x vmikor sikeruljon egy snaket vagy vmit összedobni.

     

    Elore is és nagy hálával köszönöm nektek a segitséget majd.

×
×
  • Create New...