Jump to content
PirateClub.hu

mateusz007

Veterán
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by mateusz007

  1. Amúgy meg ha csak a lányra figyelsz akkor sokkal tovább lehet húzni, csak figyeled a formás testét és belefeledkezel. Meg mondjuk az is jó ha nem a munkahelyi dolgokon görcsölsz, hanem összpontosítasz:)

  2. I.

     

    Egy férfi otthon bemegy a zuhanyzóba, miután a felesége éppen végzett a tusolással, amikor valaki csenget. A feleség gyorsan maga köré csavar egy törölközőt, és lemegy a bejárati ajtóhoz. Amikor kinyitja az ajtót, azt látja, hogy Béla, a szomszédjuk áll ott. Mielőtt bármit is szólhatna, Béla kikerekedett szemekkel ezt mondja:

    - Adok százezer forintot, ha ledobod magadról a törölközőt.

    Egy pillanat gondolkodás után a nő ledobja magáról a törölközőt, és ott áll pucéran Béla előtt. Néhány másodperc múlva Béla átadja a százezer forintot és elmegy. A nő visszaveszi magára a törölközőt és bemegy a házba. Amikor visszaér, a férje kérdezi tőle:

    - Ki volt az?

    - Béla volt, a szomszéd. – válaszolja.

    - Nagyszerű – mondja a férj. Mondott valamit arról a százezer forintról, amit a múltkor adtam neki kölcsön?

     

    A történet tanulsága:

    Ha időben megosztod az üzleti partnereiddel a hitellel és a kockázattal kapcsolatos információkat, azzal megelőzheted a felesleges kitárulkozást.

     

    Mekkora jó :)

     

    =======================================

    II.

     

    Egy pap felajánlja egy apácának, hogy elviszi kocsival. Az apáca beül és keresztbe teszi a lábát, ami miatt a ruhája felhúzódik, és így láthatóvá válik a combja. A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz. Miután egyenesbe hozza az autót, a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét. Az apáca azt mondja:

    - Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltár?

    A pap erre elveszi a kezét. De amikor sebességet vált, akkor a keze újra az apáca combjára téved. Az apáca megint azt mondja:

    - Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltárt?

    A pap elveszi a kezét és mentegetőzik:

    - Sajnálom, nővér, a test könnyen bűnbe esik.

    Amikor megérkeznek, a nővér nagyot sóhajt és kiszáll. Amikor a pap visszaér a templomba, szalad, hogy megnézze a 129. zsoltárt. Meg is találja: "Menj tovább és keresgélj, mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést."

     

    A történet tanulsága:

    Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban, akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget.

     

    :lol: Szerintem nagyon nagy

  3. Vicces emberke aki ezt kitalálta :D Meg is mosolyogtam mindet szinte :), de azért ha jobban belegondolunk akkor lehet sírni kellene rajta...

    Majd elválik hogyan alakul ez a válság téma is, véleményem szerint ezen valaki(k) nagyot kaszáltak/nak. Ugyanúgy mint a Ft dologgal is... kész vicc, hogy hány Ft ot ér egy euro <_<

  4. Szóval... Szeretnék közvélemény kutatást csinálni, ki milyen fajtáját űzi ennek a sportágnak.

    És milyen rendszerességgel. Esetleg ha valakinek lenne edzésterve megköszönném;)

  5. Én mindig járok Teljesítménytúrára télen is tavasszal is:)

    De legfőbb kép bringázni szoktam B) (versenyszerűen maratonozok) > www.topmaraton.hu Sajnos 2008 júliusában volt egy nagyon csúnya kulcscsonttörésem :/

    Egész nyarat végig CoD oztam :D

    Most hogy összeforrt elkezdtem gyúrni, hogy az elvesztett izomcsoportokat visszaszerezzem :) Meg hát a bringa is visszajött ;)

×
×
  • Create New...