Jump to content
PirateClub.hu

csuma

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by csuma

  1. Nekem 50 óra. Iskolai táborokba az volt a szokásom,hogy mindíg megdöntöttem az előző évi nemalvási rekordomat.

    Mindíg felváltva voltak fenn velem, mert ha nem tudtam valakivel beszélni akkor a vége felé már állva is elaludtam. Sok köszönet ETOOO-nak a legújabb rekordért. :) Egyébként aszondják, h 65 óra környékén már haluzol. Eccer tuti kipróbálom.

  2. X. Kerben van 3 kiscica, amit szívesen odaadnék valakinek, egyenként, mert már nagyon roszalkodnak. Hónap végén leszenk 6 hetesek. Van fiú/lány. a vörös már elkelt. Ha valakit érdekel, akkor írjon a atomi88@freemail.hu-ra, vagy ide. köszi.

     

    Csuma(114).jpg

    Csuma(120).jpg

    Csuma(132).jpg

    Csuma(133).jpg

  3. Haverommal szoktunk ezen vitázgatni, kiváncsi vagyok a véleményekre :)

     

    naná h az ész. mivel hogy a "szív csalárdabb mindennél, és veszedelmes. kicsoda ismerheti azt"

     

     

     

    reply from:haver

  4. Én azt útálom benne, h tele van rejtett bugokkal, h ne tudj vele rendesen használni más cég által fejlesztett alkalmazásopkat. PL ki próbált már Win-es gépet összhozni egy MAC-el, vagy egy linuxal? Nem véletlen nem lehet. De olyan mint a lányokkal:se vele, se nélküle. Ez van:)

  5. Egy gyönyörű tehetséges gitárszóló mindennel felér. De hagyjuk meg, h ahhoz is kell tehetség h valaki minőségi D&B vagy techno-t összedobjon. De kétségtelen h valaki megtanuljon szépen zenét szerkeszteni akár számítógépen nem kell sok idő, de ahhoz h santana-érzéki módra eljátssz egy szólót, ahhoz jobb esetben is legalább kell 10 év.

  6. Az igényes rockzene a nyerő. Főleg h én is gitározom. De nagyon szeretem az IGÉNYES D&B-t és az IGÉNYES hardtechno-t. Mindkettőnek megvan a maga szépségre. De bevallom mikor beraknak egy roxyDJ-t feláll a szőr a hátamon. Az a húsz perc folytonos TUC-TUC még rock zenéből is néha már sok. (Persze ez nem vonatkozik a jó öreg Iron Butterfly-In A Gadda Da Vida-ra). És szerintem az az abrreált aki csak egyet hallgat. égész nap vagy a tuctuc megy a fejében, vagy a hörgés. Az az igazi kifinomulut zenehallgató, aki minden műfajban megtalálja a szépséget, és válltozatosan hallgatja a zenét.Én például el nem tudom képzelni, hogy a bátyám hogyan tudja ugyanazt a system számokat hallgatni a kemény 64megás lejátszóján. MÁR VAGY EGY ÉVE. ÁÁÁÁÁÁ

×
×
  • Create New...