Jump to content
PirateClub.hu

petike4ever

Veterán
  • Pontszám

    141
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by petike4ever

  1. mit mondtam volna? :D:D:D:D:D:D elég szépen fogalmaztam.volt egy olyyan történet a suliban hogy haverrral lementünk kajálni azt valmi moslékot adtak amiben krumplimaradékok voltak.nem is kellett több elkezdtük egymást hajigálni meg lődözgetni kanállal....kaptunk érte majdnem egy igazgatóit......

    meg egyik táborban barátom kijött a WC ről éppen nagy dolgát már elvégezte és az egyik lány megszólalt:

    -Te!mi az a Barna folt a pólód hátulján Husi(így hívják a gyereket :D becenév)?

    -Hol?hol?-kérdezi.-Ja!Baszki leszartam a pólómat :D:D !!!

    és ezen oltári nagyot nevettünk.....akkor.....Igazgatónk egy vén kujon és már a tanári karból vagy 3-4 tanártól van gyereke....és most felavatta a sztech tanátunkat is aki meglehetősen jó bőr csak zacskót kell húzni a fejére :o:o:lol::lol:

    Jáj Lol ezen akorát röhögtem!

     

    Nekünk vmeik nyáron volt vmi tábor és pont szezonja volt a makknak. Töménytelen mennyiségű makkot szedtünk össze és az arrajáró autókat bombáztuk vele. Vonaljóra rátettük, és lőttük, de volt olyan is hogy marákszámra dobtuk. egyszer egy cabrio arrajárt, vmi kopasz izomállat sofőrrel mi meg a fa mögül (az autót meg a hapit nem láttuk) vagy 3 marék makkot bedobtunk a kocsiba. fú na ott aztán volt szaladás. Végül is semmit nem kaptunk de féltünk a hapitól mint állat xD

  2. Helló. Tipikus hiba ez a samsungoknál, hogy nehézkesen lehet rá java alkalmazásokat tenni. Osztálytársamnak is ilyen telója van, és ő úgy szokott rá játékot tenni, hogy letölti a gépére, utána feltölti egy ingyenes tárhelyre, megjegyzi a linket, és a telefonja böngészőjéből letölti. És nem egyszer volt olyan hogy úgy sikerült.

    Sok sikert! :)

    petike4ever

  3. Helló!

    A kijelzőn ikont csak úgy cserélhetsz ha belebuherálsz a szoftverbe, ami viszont nem ajánlatos új telóknál, mert elvész a garancia.

    A magyar nyelvű fájlkezelő gondolom a számitógépedre kell, a My Phone Explorer-t ajánlom, mert egyszerűen kezelhető, sokat tud, és bármilyen módon kapcsolatot létesít telefon és számítógép között (infra, bluetooth, adatkábel). Minden Sony Ericsson-t felismer és hibamentesen kezel. A program ingyenes, a pappfer.hu-ról letöltheted.

    Ugyan nem tudom hogy kell kezelni a P990i-t azért a témákat próbáld úgy betenni, hogy beteszed az egyéb mappába, és sztem onnan felajánl egy olyat hogy telepités. Ha nem akkor nem tudom.

    játékokat innen:

    http://se-games.extra.hu

    térképet innen:

    http://vpm.atw.hu

     

    Sok sikert, ha valami nem megy, írj! :)

  4. lol mi is csináltunk ilyet, de mi úgy hogy tízszer gugolj le, utána állj fel, vegyél egy nagy levegőt, tartsd benn, és egy másik ember meg nyomja a mellkasod. és bejött. :D

×
×
  • Create New...