Jump to content
PirateClub.hu

apaszka

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by apaszka

  1. Kérjetek bátran 5 éve ezzel foglalkozok. Bármit tudok csinálni legyen az fejléc,banner,menüfejlécek,táblák,ikonok,avatarok,háttérképek,sigek,ccs kód.Bármi. Ha kértek akkor vagy itt a fórumon vagy pedig itt: www.web-designer.gportal.hu Ha itt kérsz akkor így kérj:

    Név:

    Oldal címe:

    E-mail:

    Msn:

    Mit kérsz:

     

     

    Nekem olyan skript kellene , ami a honlapom szélén egy SX4 megy körbe körbe!

    www,apaszka.hu én készítettem pár éve!

    Ha megnézed tudod miről van szó!

  2. Sziasztok! Hmm hogy a Windows milyen? és a Linux disztrokkal akarják összehasonlítani. Sok helyen láttam már vitákat. Én 1 éve használok Ubuntu linuxot. Mivel nem játszom sokat de stabil oprenszer kellett és mellesleg vírusoktól mentes. ezért álltam át Ubuntura. A tudásuk közötti különbségről csak annyit , hogy nincs olyan dolog Windowson, amit ne tudnék Ubuntun megcsinálni. Csak a tisztelt urak egy valamit elfelejtenek. Anno az XP megjelenése után rengeteg időt szántak annak megismerésére,használatára,a programok beszerzésére. Viszont a Linuxtól azt várják, hogy 10 perc alatt menni fog minden!!!!! Türelem kell mindkét oprendszerhez!!!!!! És még egy dolog. Az én Ubuntum legális, ingyenes, az enyém,a mienk!!. Nem tudom a hozzászóló Winesek közül hányan mondhatják el ugyanezt. :)

     

     

    Ez legyen a végszó,és a legnagyobb igazság!

     

    Én használtam sokáig Linuxot,és nagyon ott van! Sajna az asszony miatt tértem át winfosra! Azóta fél évente újrakell húzni ,és rendszeresen irtani kell a vírusokat! De készülök valamikor venni nekam is külön gépet,amin valami jó kis diszpo lesz! Nem kell a winfos akkor! Én egyébként nem játszom már vagy 8 éve ,úgyhogy nincs korlát!

×
×
  • Create New...