Jump to content
PirateClub.hu

icei

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by icei

  1. Miért van az, hogy ami puruttyán megjelenik, ide is felkerül seperc alatt, de forrást megjelölni senki se tud?

     

    Én nem puruttyáról ismertem meg, hanem ismerősöktől. Ez volt az oka, hogy nem írtam oda forrásnak a puruttyát, mivel nem is volt az.

  2. Hát én szerintem mind2töknek igaza van.Biohazard-al teljes mértékben eggyetértek abban,hogy a nők és a férfiak természetüknél fogva különböznek és ez így a jó,ezt nem kell megváltoztatni.Én szerintem mindenkinek törekednie kéne arra hogy megtalálja a saját szerepét a világban,ami nem feltétlenül abból áll h "én nekem mirét kell ezt csinálnom csak azért mert nő vagyok, és miért nem csinálhatom azt mint egy férfi".Alapvetően mindenkinek vannak vmilyen elvárásai a nőkkel és a férfiakkal szemben.Az egyik ilyen elvárás a férfiakkal a szemben az hogy pl megtudja védeni a családját.

     

    Engi-nek viszont abban van én szerintem igaza,hogy attól hogy az ember még boldog,nem feltétlenül csak a rózsaszín ködöt látja.Szerintem az hogy tudok a valóságról, vagy a környezetről még nem zárja ki azt hogy boldog legyek.

     

    UI:Én egy 17 éves srác vagyok,szval lehet h egy kicsit még máshogy látom a dolgokat mint ti,de kiváncsi vagyok h ezekről mit gondoltok :rolleyes:

×
×
  • Create New...