Jump to content
PirateClub.hu

sassi

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by sassi

  1. Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális.

    :D ez tetszett

    Am én is rajzoltam egy malacot és a legtöbb tulajdonság rám illett. Kösz, hogy megosztottad velünk!

  2. Én mindig elfogadom. Egy azért, amit aniko mondott, hogy ez a munkája, a másik meg az, hogy így rajta segítek. Minél hamarabb elfogynak a lapok , annál hamarabb végez. A környezetkárosítás részével nem értek egyet. Figyeljetek, attól hogy nem veszitek el, ugyanúgy kivágták érte a fát és ugyanúgy a kukában végzi majd... ...vagy a bokorban, egy olyan ember miatt, aki nem bírja elvinni egy kukáig a szórólapot.

  3. :o Ilyen nincs, ez tényleg működik! Nem hittem benne, de gondoltam egy próbát megér és láss csodát... Amúgy SE.W810 -em van. Tudja valaki, hogy csinálhat valamit is egy gif-es kép?? Hehe, nagyon tetszik ez nekem :D
  4. Imádott osztályfőnököm, és szintén imádott kémiatanárom jóvoltából lett 2db. kettesem. Ezen kívül még vagy 4 hármasom, a többi meg jobb. Az átlagom aszem ilyen 3,8 körüli.

    De majd év végére már megfolytom a kémiatanárt, és akkor jobb leszek kicsivel ^^

  5. Na, megoldottam. Tehát: ez egy beugratós kép, mivel nem a tehenet kell nézni, hanem a hátteret, az erdőt. Az erőben /ha nagyon közelről nézitek/ megláthatjátok a tanyát, ahol a tehén gazdája lakik. És ha még közelebbről nézitek, akkor a tanya ablakán keresztül pedig megláthatjátok a háziasszonyt, miközben pacalt főz az urának. És ez volt igazból a kérdés, hogy mit főz az asszony! (csak rosszul volt megfogalmazva...)

    És hogy fejtettem meg? Hát kinyomtattam az ábrát egy átlátszó fóliára, majd kivetítettem a falra, körberajzoltam, aztán pedig már csak rá kellett keresni az interneten a képen látható terület térképére, és azon beazonosítani a dolgokat. Ennyi. Remélem érthető voltam, köszönöm a figyelmet!

  6. szívesen :)

    Amúgy google barátom mutatott még egy ilyen oldalt, de azon sajnos se kép, se videó nincs, csak angol szöveg. Azért felrakom a címét, ha más nem webforditas.hu -n lehet magyarítani pár "trükköt" :)

     

    http://www.ehow.com/

     

    És aszem ezzel vége is, a How to... -s oldalak listájának :(

  7. Találtam még 1et :happy:

    Itt csak képekkel, és szöveggel van elmagyarázva, h mit is kell csinálni, de kis angol tudással meg lehet érteni a legtöbb dolgot.

    http://www.instructables.com/

  8. Ma találtam rá erre az érdekes, külföldi oldalra. Ez ilyen "Csináld magad" szerűség. Sajnos angol nyelvű videók vannak rajta, de a 90% -át így is (csupán a képekből) meg lehet érteni. Szerintem jó, és ötletes oldal:

    http://www.tricklife.com/

×
×
  • Create New...