Jump to content
PirateClub.hu

Muzulman

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Muzulman

  1. A The Pacific és az Elit alakulat alkotógárdája tehát azonos, a téma továbbra is a második világháború, ám ezúttal az óceán túloldala, a csendes-óceáni hadszíntér, illetve az amerikai-japán harcok biztosítják a "díszletet"; és három tengerészgyalogos (Robert Leckie - James Badge Dale, Eugene Sledge - Joe Mazzello, John Basilone - Jon Seda) szemszögéből élhetjük át a második világháború borzalmait. Ez utóbbit szó szerint is vehetjük, hiszen Eugene Slegde és Robert Leckie élménybeszámolóján alapul a sorozat. A The Pacific - A hős alakulatban olyan történelmi események elevenednek meg, mint a guadalcanali, a Cape Gloucester-i, a peleliui és az okinawai, illetve az Iwo Dzsima-i harcok.

     

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>">
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

     

    A minisorozat írócsapatát erősíti az a Bruce McKenna, aki "Az elit alakulat" egyik vezető írója is volt. A "Band of Brothers" könyv szerzőjének (Stephen Ambrose) fia, Hugh Ambrose pedig tanácsadóként vett részt az alkotófolyamatban, és egyébként ő a sorozathoz kapcsolódó könyv szerzője is. A fent említett gigaköltségvetés egyébként nem túlzás, hiszen az HBO, a Playtone és a DreamWorks mintegy 200 millió dollárt dobott össze a büdzsére, vagyis egy-egy epizód 20 millió dollárba került átlagosan. A The Pacific - A hős alakulat forgatási munkálatai Ausztrália különböző részein zajlott, és maga a gyártási folyamat majdnem két évet vettek igénybe összesen.

  2. Independence

     

    Ingyenes regisztracio kinyitva ezen a linken:

    http://indep.eu/regisztracio.php

    Tilos duplan regisztralni, mert az osszes felhasznalo nevet toroljuk annal, aki duplan van az oldalon.

    Szoljatok ismerosoknek, hogy nyitott regisztracio van az oldalon, most hatarozatlan ideig van nyitva.

     

    Azért én nem irnám ki hogy ingyenesen regisztrálhatsz...sokkal inkább azt hogy regisztrálhatsz 1500HUF-ért!!!

     

  3. Én csak ajánlani tudom a 9600GT OC-t az árához képest nagyon jó vga és ráadásul gyárilag van tuningolva (OC).

    512MB, 256 bit,magórajel 700MHz/memória órajel, 1700 MHz,dx10.Ezenkivül még SLI-t is támogatja tehát majd dualba is pakolhatod a megfelelő alaplapba,hamár a teljesitménye egymagában nem igazán lesz megfelelő idővel.

    Azt viszont tudni kell minden játszani vágyó embernek hogy hiába az izmos vga ha a procink nem megfelelő,ugyanis a procinknak ki kell szolgálni a videokarinkat,hogy az teljes kapacitással tudjon futni.

  4. Én mint emlitettem Inteles vok,és régebben hasonló konfigom volt 1.7-1.8as. Nekem viszont semmi problámám nem volt a játékokkal...ha vki játszani akar,akkor sokkal inkább a memoriára fektesse a hangsulyt. Procinál az a lényeg hogy kiszolgálja a videokarit.Most már semmilyen problémám nincs az alábbi konfingal: MSI neo F-Platinum, Intel Pentium 4 630 3,0GHz LGA775,Kingston 4x 1GB 667MHZ DDR-II,MSI NX-7600GT TD256EZ (passziv hűtéses) :)

×
×
  • Create New...