Jump to content
PirateClub.hu

bak87

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by bak87

  1. Szia!

    Látom elég régi a téma de ha még nem sikerült találnod megoldást. Szerintem érdemes kipróbálnod ezt:

     

    http://www.dropbox.com/

     

    Egy pár évvel ezelőtt próbáltam, nekem nem igazán tetszett az akkori lassú internet kapcsolat miatt, sokkal jobb megoldás volt a jó öreg pendrive.

    Igaz a naptár file-ra nem a legjobb megoldás.

  2. a másik problémám (lehet hogy erre nincs is megolás) az hogy az ipb forumra nem tudok beilleszteni azonnnal játszható pl: youtube videót szóval beírom egy hozzászólásba az embed részt de csak a szöveget jeleniti meg

     

    jo lenne ha valaki tudna segiteni valamelyik problémámban :)

     

    előre is köszi

     

     

    Szia először is az admin felületen MANAGEMENT – az a topik amelyikbe, be akarod tenni a videót Edit Settings... - Enable HTML Posting - ezt alítsd yes re.

    Remélem, erre gondoltál.

    Hello!

    Azt megtudjátok nekem mondani, hogy e-mailt hol, és hogy tudok küldeni a felhasználóknak? thx!

     

    TOOLS & SETTINGS - Post Office - Create New Email- és itt be kell alítani melyik csoportoknak akarod elküldeni a mailt.

    Remélem segítettem

     

  3. Lehetséges hogy tényleg ez a gond mert nekem is extra.hu-n van fent és ugyanez a verzió,

    Nekem minden funkció működik, én úgy másoltam fel ahogy a második példában van, de már úgy is volt fent ahogy az első példában van és az is működött igaz nem az extrán.

     

  4. Sziasztok nekem van kettő problémám.

    Az első az hogy ha admin cp, LOOK & FEEL-be rákattintok az eredeti skinél Edit Board Header & Footer Wrapper akkor ezt a hiba üzenetet kapom: Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 2186975 bytes) in /nfs/extra/k/ki/kicsinyko/wwwroot/sources/lib/admin_functions.php on line 1252

     

    A másik meg hogy nem tudok skineket importálni mióta elköltöztetem a fórumot miután feltöltöm a skint ez a hiba üzenet fogad: There was no content in the file to process

    És ezt írja az oldal tetejére: IPB WARNING [2] move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access /nfs/extra/k/ki/kicsinyko/uploads/ipb_skin-subblack.xml.gz (Line: 20 of /nfs/extra/admin/prepend/prepend.php(184) : runkit created function)

     

    Remélem valaki tud segíteni nagyon fontos lenne.

     

  5. Nem létezik, mivel a felépítése nem olyan mint a phpBB-nek, szóval minden szöveg azokban a filokban van benne ahol a működésért felelős kódrészek is.

    Szóval meg lehetne csinálni de iszonyatos munka mert minden verzióhoz újjabat és újjabat kellene csináln mivel az admin file-ok szint minden verziónál változnak. ;)

     

    Szóval sajnos nincsen

  6. Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne, van egy ipb 2.2.2 fórumom

    És ha el akarok küldeni egy hosszabb hozzászólást, van, hogy egyszerűen levág a hozzászólás végéből vagy csak ki ír egy ilyen hibát: Nincs semmi a hozzászólásodban

    Remélem valaki tud segíteni.

    Ja és a funpic.org-ra tetem fel

     

×
×
  • Create New...