Jump to content
PirateClub.hu

blanco-14

Veterán
  • Pontszám

    64
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by blanco-14

  1. Sziasztok!

     

    Mért nem enged regisztrálni?

     

    Nekem is ezt írja ki: Fatal error: Call to undefined method ADODB_mysql::getCachedArray() in /var/www/bigtorrent.eu/www/signup.php on line 35

     

    Kösz a választ előre is!

     

    ÜDv. blanco-14

  2. sziasztok!

     

    A windows 7 x64 hun-t probálom feltenni a gépre de a telepítésnél a fájlok másolása után 0%-nál megáll mindig a telepítés, ha vkinek volt már ilyen problémája és tud rá megoldást az pls írjon vmit!

     

    gépem:

     

    CPU Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

     

     

    Köszi

  3. Hello! Segítségetek szeretném kérni! Melyik a pirateclubra feltöltött Windows 7-et töltsem le? Én végleges verziót szeretném letölteni. Ilyen van már fent? kösz a választ előre is!

     

    PLS segítsetek!

  4. itt már csak egy teljes megtisztulás hozna eredményt de az is csak úgy ha a futball minden területén agymosást végeznénk és csak a jót hagynánk meg de ez csak álom mindaddig még hagyuk a kisteleki féle embereket tevékenykedni és pocizióba jutni :unsure:

  5. A loki hát nem tom ebben a magyar labdarúgásban nehéz felfelé fejlödni mint játékban mint mentalitásban :unsure: Am én nem vok annyira Várhidi párti mint ti de azért................. :rolleyes: Kistuloki meg egy buzi, a teljesen megbuktatott Bozoky féle mlsz után ( ami nem volt azért annyira jó de rossz sem) jött ez a szarbanda és hát a futballunkat ami egybként is szar egyenlővé tette azzal ami Magyarország minden területén sajnos általánossá kezd válni :angry:

×
×
  • Create New...