Jump to content
PirateClub.hu

h3r1n6

Veterán
  • Pontszám

    154
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by h3r1n6

  1. "csinálj tiz mély levegöt a száddal,"

     

    A csináljhoz nem kommentelnék :D:P

    ------------

    Bár ezzel, vagyis valami hasonlóval mi is játszottunk a suliban, egyedül sztem télleg ne próbálja ki senki! Mi a következő képpen csináltuk:

     

    Legugolsz, veszel vagy 5-6 mély levegőt, bár ennek komolyabb jelentősége nincs, a levegőt benntartva felállsz, és valaki megemeli a másik, a tudejét egy kicsit magához szorítva, és a cskesz beájul. Lehet felfele pofozni :D

     

    Fel is került egy jópár video megosztóra a videók, némelyiket azóta töröltük, de ha kitartó vagy még találhatsz párat róllunk :lol:

     

    Mégegyszer mondjuk én se próbálnám ki...

     

    Mi is ezt a verziót nyomtuk én vagy 5ször ájultam tiszta vicces volt.

  2. Na adok egy tippet arra hogy tudtok pénzt keresni fogadásból.

    A játék lényege hogy haverodnak kérsz egy felest magadnak 3 korsó sört és mondjuk fogadtok 1000 ft-ban h te hamarabb megiszod a 3 korsó sört mint ő a felest. Elmondod a játékszabályokat amik a következők: Nem szabad hozzáérni a másik poharához sem kézel sem semilyen tárgyal és kapsz 1 korsó előny tehát amíg az 1. korsóval megiszod addig nem ihat.

    Ezután jön a csel mert miután megittad gyorsan ráfordítod az üres korsót a poharára és mivel nem érhet hozzá nem tudja kivenni a felesét alóla így már csak széplassan meg kell inni a söröd és elvenni a pénzt :lol:

    Próbáljátok ki és írjatok tapasztalatokat hogy bejött-e. :D

  3. Most a Painkiller-el nyomom nem rossz játék csak kicsit fura ahogy mindenféle felvezetés nélkül váltják egymást a helyszínek igaz ebben a játékban nem is a történet a lényeg......

    Meg persze egy kis CS 1.6 azért mindennap megy ideje.

  4. Az elején kiirja h hány óra van és az első rész 12.00-1.00-ig tart tehát ha ebben az időpontban játszódik a részed akkor az a 1.

×
×
  • Create New...