Jump to content
PirateClub.hu

djjean_

Veterán
  • Pontszám

    44
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by djjean_

  1. Érdemes beszerezned a FireBug nevezetű kiegészitőt a firefoxhoz és rájösz a hiba okára:

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.komedic.hu/css/prettyPhoto.css"
    prettyPhoto.css
    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.komedic.hu/js/jquery.prettyPhoto.js"
    jquery...hoto.js
    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.komedic.hu/images/icons/Mail_add.png"
    Mail_add.png
    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.komedic.hu/images/icons/Mail_add.png"

  2. Esetleg úgy tudod megcsinálni, hogy csinálsz egy új cellát ami a kép nevét tartalmazza pl. valami.jpg, majd az adott képet feltöltöd pl. image mappába. Aztán a php-ba pedig csinálsz egy változót neki pl. $kep = $query->kep. Kicsit vázlatosan:

     

    MYSQL cellanév: kep
    Tartalma: valami.jpg
    
    // Adatok lekérése
    
    $data2            = mysql_query("SELECT * FROM `táblanév`'");
    $data                = mysql_fetch_object($data2);
    
    // Változó létrehozása
    
    $kep = data->kep;
    
    
    Kép elérése: http://valami.hu/image/<?=$kep;?>
    
    Ez lefutattva: http://valami.hu/image/valami.jpg lesz.

     

    Remélem érthető, most így húsvéthétfőn ennyire futotta :)

  3. hali!

    Jelenleg két verzió elérhető a 3.8.4 és az új 4.01 verzió!

     

    Szerintem elég beírnod a google-ba, hogy "vbulletin 4.01 nulled" és kidob egy csomó találatot!

     

    Beüzemelése egyszerű, a konfigurációs fájlba beírod a mysql adatokat (bár lehet a 4-es verziónál ezt már nemkell) majd a install/install.php fájllal futtatod a telepítést. Ha gondolod a 3.8.4-es verzióhoz tudok magyarítást is.

     

    üdv.

  4. Nos ezt sokféleképpen meg lehet oldani de csináltam neked egy kiváló elindulási alapot:

     

    SQL Tábla:

     

    CREATE TABLE `felhasznalo` (
      `datum` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
      `becenev` varchar(40) NOT NULL,
      `email` varchar(40) NOT NULL,
      `kor` int(15) NOT NULL,
      `nem` varchar(40) NOT NULL
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci;

     

    Űrlap:

     

    urlap.html

     

    <form method="post" action="feldolgozo.php">
    
    <tr height="20">
      <td align="right"><b>Becenév:</b></td>
      <td><input name="becenev"></td>
    </tr>
    <tr height="20">
      <td align="right"><b>Nem:</b></td>
      <td><input name="nem"></td>
    </tr>
    <tr height="20">
      <td align="right"><b>E-mail:</b></td>
      <td><input name="email"></td>
    </tr>
    <tr height="20">
      <td align="right"><b>Kor:</b></td>
      <td><input name="kor"></td>
    </tr> 
    <input type="submit" name="enter"  value="Mehet" style="width: 100;">
    </form>

     

     

    Feldolgozó script

     

    feldolgozo.php

     

    <?
    
    
    // SQL kapcsolat
    $kapcsolat = mysql_connect("localhost","sqluser","sqlpass");
    if (!$kapcsolat)
      {
      die('Hiba: ' . mysql_error());
      }
    
      
    // adatbázis kiválasztása  
    mysql_select_db("dbname", $kapcsolat);
    
    
    //urlap elkezdés
    
    if(isset($_POST['enter'])) {
    
    // bevitelek ellenőrzése
    
    $becenev = $_POST['becenev'];
    $email = $_POST['email'];
    $kor = $_POST['kor'];
    $nem = $_POST['nem'];
    
    // Adatbázis beszúrás
    
    mysql_query("INSERT INTO `felhasznalo`(`datum`,`becenev`,`email`,`kor`,`nem`) values(NOW(),'$becenev','$email','$kor','$nem')")or die("9 ".mysql_error());
    
    // Üzenet ha sikeres
    
    print "Sikeres Regisztráció";
    
    
    }
    ?>

  5. Maga a torrent nem illegális és a program sem amit futtatni akarsz. Persze ha filmeket meg játékokat seedelsz az már illegális. De felejtsd el hogy működni fog. Ahhoz hogy fusson rendszergazdai jogosultságok kellenek.

  6. minden további nélkül feltelepítheted, én nem olyan rég egy 1.7ghz celeron, 512mb ram, 9600xt gépre raktam fel teszt jelleggel és tökéletes futott. Aero is be volt kapcsolva és nem volt számottevő lassulás, megfelelően futott. Szóval szerintem nem veszítesz vele ha telepíted.

  7. elején nem kell megeröltetni magad, szép lassan egyre többet. Elején elég lesz 20-25 perc intenziv futás (nem állsz meg) utána szép lassan tolod rá az 5 perceket majd a végén már lehet olyat is hogy 5 perc sprint 10 perc kocogás. amit még ajánlok az a ugrálókötél :) ha megcsinálsz 4X2 percet kellőkép elfáradsz :) persze aztis nyomhatod felfele. persze ha van erőd akkor jöhet a fekvő, felülés, hasprés meg társai

  8. hát azért tök egyedül te elmennél egy szorakozó helyre? főleg úgy hogy nem ismersz ott senkit.. mivel ahogy olvastam nem jár bulizni. Ha nem hivnak akkor te hivj el valakit szorakozni, lehetőleg valami igényesebb helyre, ne olyanra ahol 13-14 éves kiscsajok azt számolják hány "kukit" szoptak le :) de ha van csaj ismerösöd azis jó, megbeszélsz vele egy sima baráti talit, biztos hoz magával pár barátnőt és már adott is a dolog, csak ne úgy állj hozzá hogy egy életre lekötelezed magad vele, hanem csak elöször is csak egykis kaland, aztán ha jobban megismeritek egymást lehet akármi..

  9. kezemet lábamat összetenném,ha 20km-re lenne 1 csaj tölem, ilyenen nem szabad gondolkodni bele kell vágni;) hát Vampa nem tudom 15km általában 100km/h sebességgel 10perc mennyivel mész ha 5perc alatt megcsinálod?

    nah igen, de mivan ha 140-el megyünk? :) én pedig annyival szoktam menni az astrával, és nem egy nagy sebbesség, még anyám is 130-as átlagtempoba megy..és 20km valóban nem egy nagy távolság.. azokon tudok csodálkozni amikor 100-150km-re laknak egymástól és "járnak"

  10. igen egyetértek ez a legfontosabb hogy ne msn-el akarjatok csajozni mert nagyon hamar kifog halni a téma.. edzés meg igen jótesz az minden esetben, erösödtök plusz testmozgás mindig is jót tesz a egészségnek is. és ott tudsz mindig uj embereket megismerni aki késöbb akár lehet a barátod és kitudja lehet ő fogja neked bemutatni a nagy ő-t. énis speciel ugy ismertem meg egy csajt, hogy a ringbe küldtek engemet meg a csajt, hát kezdő srác voltam mitne mondjak szépen szétzuzta a arcomat :D utána meg beszélgettünk majd nemsokra rá már együtt voltunk.. szóval teljesen kiszámithatatlan a dolog :)

  11. igen csak a legtöbb ilyen fiatal aki ilyen problémákkal küzd nemhinném hogy izmos és sármos :) romantikus persze lehet, de első nagy hiba az igen a határozottság. De elég egyszer elkezdeni utána már belejön az ember, mint ahogy fejlebb is irtam ne msn-en probáljátok befüzni, hanem személyes találkán, ott könyebb megmondani mi a szitu. De ha kicsit félős vagy akkor max beversz pár cent piát, az csak meghozza a kedvet :D

  12. én szerintem ha sokáig csak msn-en beszélek a csajjal akkor azmár rég rossz, jó dolog az msn csak nem erre. én viszonylag keveset szoktam msnezni, nemrégiben és pont haveromnál voltam és hát nagyon bejövök a hugának, elég mokás szituáció de nembaj. Ottis elöször msn-el kezdödött, szerencsére asszem ez csütörtökön volt, pénteken én már személyes talit is beszéltem le. Kicsit filmeztünk utána már egyértelmüen ment minden a maga útján :) utána már engem keresett és hivott magához, persze nem ugrottam azonnal, aznap elmentem inkább haverokkal, másnap pedig már hogyismondjam "nagyon kivánt" :) vasárnapra már bnőm is volt. Tehát én aztmondom hogy ne sokáig idözzönk msn-en, minnél hamarabb személyes találka. Ha ott nem sikerült befüzni akkor ugyse fog menni, és nem ment erre 1 hónap pl. hogy ezt megtudd.

  13. Igen, de nekem a <% BOARD HEADER %> kellene abból is a component_links.

    nem igazán értem a kérdést, milyen components_links? abba minek kell lennie? ha nincs ott akkor gondolom nem véletlen nincs ott :) Felső menüsor linkei pedig már mondtam hogy hol keresd.

  14. flora az margarin vagy vaj? mert az télleg csökkenti a koleszterin szintet és ugyemlékszem hogy margarin. tesomnak kelett olyat ennie és valóban csökkentette a koleszterin szintet. Viszont ha vaj akkor tárgytalan :)

×
×
  • Create New...