Jump to content
PirateClub.hu

Amigoo

Veterán
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Amigoo

  1. Itt egy cikk arról, hogy melyik Vista mit tud és mit nem:

    http://it.news.hu/cikkek/2007-01-30/windows_vista_forradalom_elmarad/

    Érdemes elolvasni, mostmár végre tudom, hogy az "N" megjelölés mindössze annyit jelent, hogy nincs benne a MediaPlayer, és hogy a Starter verziót a fejlődő országokba szánják.

  2. Alex így már 11 gólos, és holtversenyben vezeti a góllövőlistát!!! (Mind a 11 gólt akcióból lőtte, nincs köztük 11-esgól.)

     

    Forza Juve!

  3. Egy 17 éves szurkoló ellen indított nyomozást az olasz államügyészség, mert őt gyanúsítják a múlt pénteki Catania-Palermo bajnoki labdarúgó-mérkőzés után kitört rendbontások során elhunyt rendőr meggyilkolásával. A fiatalember beismerte tettét.

     

    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070208tinedzsert.html

  4. Azt hallottátok, hogy ősszel az egyik idénynyitó meccset a Wembley-ben játsszák? Potosabban a Miami Dolphins - New York Giants meccs lesz az október 28-án, és már több mint 500.000 előzetes jegyrendelés érkezett. A Wembley egyébként valamivel több mint 90.000-res befogadókészségű... :)

  5. remélem Rexy hozza a formáját :P

     

    Hozta...

     

    A meccs nagyon jó volt, annak ellenére, hogy a Bears-nek szurkoltam. Érdekes volt látni, miket művelnek az esőben. Izgalmas volt, az biztos. Kár, hogy most jön a hosszú szünet... :(

  6. Ez az állapot tarthatatlan. Megölnek egy ártatlan rendőrt, aki csak a munkáját végezte.

    12 éves korom óta nézek focit, azóta mindig mindenkinek azt mondtam, hogy a Serie A-nál nincs jobb, egyszóval olaszfocib*zi vagyok.

    De ha ilyeneket csinálnak, akkor akármennyire is fáj, és akármennyire is magamnak teszek rosszat, én azt mondom, hogy ha az a megoldás, akkor ne legyen idén Serie A. Akkor majd megtanulja a sok k*csög, hogy hogyan kell emberi módon viselkedni... Igaz, hogy onnantól feleannyi focit sem néznék, amíg újra nem nézhetném az olaszokat, de ez így nem állapot.

  7. Én Roma szurkoló vagyok,de nagyon szar a Juvét igy látni..... :mellow:

    Én pedig Juve szurkoló vagyok, és nagyon jó látni, hogy vannak olyan szurkolók, akik bár más csapatért szorítanak, mégsem csak szidni tudják a másik csapatot, hanem együttérzésre is képesek. Én idén szívem szerint a Roma-nak adnám a Scudetto-t, remélem így is lesz!

    Riszpekt.

  8. mi történt az edzővel h nem ment neki 4és11nek inkább Punttolt ezt naon nem vágtam h mi értelme volt

     

    Ennek semmi értelme nem volt, senki nem érti miért tette. Gyakorlatilag feladta a meccset, asszem 2 perc sem volt hátra. Nem tudom mire számított... Nem lennék most a helyében, nem biztos hogy egy ilyen rossz döntés után maradhat.

     

    Bull, köszi az átnevezést!

  9. Tegnap nyert a Chicago hosszabbításban 27-24-re.

     

    Szerencsére a Pats is nyert, bár én az utolsó 4. elején gondolkoztam hogy nem nézem tovább, Brady-t ilyen gyengén még nem láttam játszani. De szerencsére összeszedte magát és meglett a meccs. Tényleg izgalmas volt, a továbbjutást szerintem Belichick-nek és a nem keveset hibázó San Diego-nak köszönhetjük.

     

    Most utazhatunk Indianapolis-ba ahol remélhetőleg Manning ugyanolyan gyengén játszik, mint tegnapelőtt... A 15-6-os végeredmény csak fieldgólokból állt össze. Remélem ez volt a New England mélypontja a rájátszásban, innentől csak javulhatnak, meg kell hogy legyen az a Vince Lombardi Trophy!!! :)

     

    A Bears-Saints meccsen szerintem esélyesebb a Saints, de majd meglátjuk.

×
×
  • Create New...