Jump to content
PirateClub.hu

Luzi

Veterán
  • Pontszám

    151
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Luzi

  1. Sziasztok!

     

    Nos az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e segíteni, mi lehet a probléma a windowsal? Napok/Hetek óta szívózik ezzel a hibaüzenettel:

     

    errorke.jpg

     

    Frissítettem a C++ is DX, driver, mindent, amit lehet, de semmi.

     

    Valaki tudja, mi lehet a baj?

     

    Köszi előre is!

  2. Szerintem London lesz a helyszín, sokan ezt mondják, mivel az egyik Rockstar-elnök/fejes Londonban született, meg az volt nagyon régen (ld: GTA London). Engem marhára érdekel, de szívem szerint a Vice City-hez való visszaút vonz a legjobban. Nekem az volt a kedvencem. Majd márciusban kiderül, mi lesz! Nagyon várom! És persze ne kapkodják el!

  3. Hát én erről a filmről annyit mondanék, hogy tökéletes számomra. A látvány, a zene, a hangulat és habár a sztori nem a világ legelgondolkodtatóbbja (nem is az a lényeg benne), a film 10/10 nekem. 3× láttam moziban, 2× 2D és 1× Imax. És szerintem megérte. Szóval köszi Cameron, várom a Blurayt meg a csilivili DVD-t ;)!

  4. Soha, de soha a r*hadt életbe nem csinálnék ilyet az ezredessel, először is mert fáj és így a normális, ahogy most van, a másik, hogy a vallási okokból csinált körülmetélést sem csípném. Szóval, NEM!

  5. Szerintem a rock azért jobb, mert ott rendes hangszereken zenélnek... Szerintem az a zene. és most nem az ordibálós death black extreme metalra kell gondolni, hanem akár a soft rock-ra is. A rapben meg csak nyomják a szöveget egy dobgép és valami loop alatt... szóval rock az én szavazatom...

×
×
  • Create New...