Jump to content
PirateClub.hu

kosad81

Veterán
  • Pontszám

    84
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kosad81

  1. 18 éves kor alatt vagyok, eljátszogatok velük hehe hl2dm ben nics is vér.... bár lehet h. én szedtem ki graf optionsben h. nagybb fpsa el menjen, bár egy single playerben kifejezetten zavar h ha megölök v.kit és nem folyik a vére. kell vér, de ez a mai gamekban már alap, "eljátszogatok velük"

    TOP 5

    KoRn - Evolution

    Bullet For My Valentine - Hand Of Blood

    Guano Apes - Open your eyes

    Dj Shadow - Six Dajs Remix

    Placebo - The Bitter End

     

    nah ezek így sorrendben ^^

  2. Hát az za öngyilkosság azért volt mert mindenkit kinyirtatok :D. Silent Hill nem úgy félelmetes mint az fpsek. Inkább nyomasztó és attól lesz ilyen frusztráló a hangulata. Ja meg sötétbe kell játszani, telejs csendben.

     

    NEM, az az öngyilkosság azért volt, maga walter sullivan is benne volt a 21 secramentumban,(ő volt a 15121=15/21) amit teljesíteni akart, a felnőtt testének ez volt a feladata, így a gyerekénje eljuthatott a 302-es szobába, ez azértt jó neki, mert silenjthill erdőben egy titkos társaság nevelte őt, és azt adták be, neki h. a szoba az anyja.

     

    nem tom mennyire ismered a történetét a game-nak, éppezért sry ha lelőttem a végét.

     

    amúgy, tudom h. inkább nyomasztó akar lenni, de azzal h. szűrkés a szinvilága(szinte már fekete-fehér) h. a felétől egy véres szomszédcsaj jön utánnad, nézned kell a falat h. hány véres kéznyom van, sztem inkább iegesírtő mint para/nyomasztó(mikor kinyílt az ajtó és a apartmanban klellett menni na az nyomasztó volt de rövidek a poáylák ha tudod mit kell csinálni.)

  3. Condemned eszméletlen para, a doom 3 al most játszogatok unalmamban, de egyáltalán nem tok tőle beparni, szal rohadt jó akció fps de nem para, fearben snincs túl sok para, az inkább csak egy amolyan kommandós harcolós lövölde.

     

    Hát én nemtok dönteni igazán...de talán Silent Hill (4), mert az az egyetlen 1 amelyikkel még anno nem mertem játszani, csak nézni ahogy más játszik és az is eléggé durva volt :D

     

    hehe néhány hete toltuk ki havernál x-boxon a silent hill 4 et, de az is inkább nyomozósdis, üsd vágd a kétfejű szőrös 2 késen járó lányt, mikor mindenki ki van nyírva a pályán akkor keress összefüggést gondolkodj és baszd földhöz a kontrollert, de kijhátszottuk, inkább volt idegesítő mint para. (a végén volt talán csak sokkoló mikor a walter sullivan szertartásosan kinyírja magát a házunk befalaztott részén) idegesítő egy game volt annyi szent.

  4. engem v.hogy nem tud érdekelni ahogy egy leselejtezett szottyadt mellű ri........nc mosakszik, és ahogy egy dagatd diszkós nyomorég óriásikat böfög vagy ahogy 2 elbastottéletű 40 es magukat 20 asnak érezve abban fogad h. ki bírtovább fennmaradni, de legfőbbképpen az nem érdekel h. ha kijönnek akkor könyvet írnak "én XYZ aki volt a villában" címmel , szánalmasak.....

  5. Ez itt nem India, és ez nem szitár,

    Előttem az állvány, a kezemben a gitár,

    Mögöttem a dob, a füledben a hártya, és

    Úgy dőlsz majd el, mint egy vár, ha a kártya

    Nem elég erősen tartja az alapot,

    "Máma itt hónap ott, jó napot"

    Veszem a kalapot, és megyek

    Folyók, hegyek, nekem mindegy, csak

    Jó helyen legyen...

     

     

    így hirtelen ez jutott eszembe a kérdésről nekem mind1 csak az álmom nőjével és senki mással!!!

  6. prizonbrék-a szökés de általában hamarabb kajás leszek mint ahogy elkezdődne szal kajoláűs közben tévé előtt az se ritka h. a haverok köztből is látok v.mennyit, de abban csak keverik a szart meg megcsalják egymást osszt kibékülnek, nem történik semmi.

  7. a külömbség csak annyi h. egy fps-be skillek kellenek ,az rpg hez meg a spellek, én eggyértelműen fps párti vok, egy rpg-ben csak kattintgatni kell, egy fps viszont olyan mint egy sport, az győz akinek jobb reflexxei vannak, jobban céloz.

×
×
  • Create New...