Jump to content
PirateClub.hu

LordWolf

Veterán
  • Pontszám

    65
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by LordWolf

  1. pokornyib már bocs de én 13 vok most lexek 6 nap múlva 14 de én már rengeteg ilyen oldalt csináltam :D

    Warezt, torrentet, fájlfeltöltőt, blogot stb.

     

    Ám egész jól sikerült.

    Biztos ezen oldalak készítése miatt maradtál le a nyelvtanórákról.

     

    húha!

    sql injection?

    xss?

     

    vagyis fingod sincs arról, hogy mit kérdeztem... na igen. ilyen php gurukkal van tele a net. azt javaslom, hogy amig ezekkel nem vagy tisztában, nagyobb dologba ne fogj bele

    Most miért kell szegény lelkesedését letörni? (elismerem, igazad van - de fogalmazhatnál kicsit kedvesebben)

  2. Osztom Vorpal véleményét, és sajnos tényleg azt kell mondjam, a gportál az édeskevés. A design sose volt erősségem, ezért nem szólom le a munkáidat, de ha már árulsz ilyesmit legalább valami tisztességes HTML oldal lenne mögötte. Ha valóban 5 éve ezzel foglalkozol, a HTML meg se kottyan.

     

    (Egyébként a ccs az valami gportálos hülyeség, vagy csak elírtad a CSS-t? )

  3. A CSS és a HTML nem akkora ördöngösség, hogy videó tutor kelljen hozzá, én ezeket ajánlom:

    http://weblabor.hu
    http://www.w3schools.com/

    Ja és a Google is kidob rengeteg találatot.

  4. na öreg ezt az Urálos hülyeséget el is felejtheted... hogy beszélhetsz így az őseidről???

    Egyáltalán nem az "Urál csunyabbik oldaláról" jöttünk. Ezt a mesét a monarchia idejében találták ki és a mai napig ezzel noymják el a magyarok öntudatát... Gondolkozzál már kicsit. Aranyszarvas regéje... Hunor és Magor, akiknek Nimród az apja... aki a Bibliában szerepel! Ez szerinted véletlen? na és melyik másik népnél van Attila név? SEHOL.

    Hol van Eszter név? SEHOL... tudod mit jelent ... Istar sumér istennő volt,... hasonlít nem? Ja és a a DUna régi neve Iszter. A másik meg h az avarokról miért nem tudunk semmit szinte? Ezt szajkózzák a töri könyvek h : nyelvüket nem ismerjük, azt se h kik voltak, aztán Károly megverte őket és eltakarodtak... Ez érdekes? Miért nem tudunk semmit a nyelvükről? De régészeti dolgok fennmaradtak képzeld... és olyan mint a magyaroké... az avarok, hunok rokonok.

    Az avar elmélet logikus, de a sumér-magyar kicsit sem. A sumérok fejlett földművelő kultúrával és sajátos építészettel rendelkeztek. Nincs rá semmiféle indok, hogy miért válna belőlük vándorló nomád nép, akik letelepedés után egy teljesen más építészetet alakítottak ki. A Csodaszarvas regéjét pedig nem kell bizonyítékként kezelni, akármelyik krónikás hozzátehetett ezt-azt.

  5. Sziasztok!

    Ezt az oldalt az iskolámnak készítettem (a nagy része hiányzik, ezért elnézést... Lenyíló menü tutorialt köszönöm Vin-nek :))

     ottevenyisk.extra.hu

    Ezt pedig nagybátyámnak csináltam, itt is hiányzik az oldalsó sávból a tartalom, hamarosan az is fel lesz rakva...

     bankar.extra.hu

    Kérnék véleményt, és lehetőleg építő jellegű kritikát :) köszönöm :)

  6. Csak mondanám, hogy szvsz nem is úgy történt, csak az az egyszerű ember aki írta a bibla ezen fejezetét még nem nagyon tudott ilyenekről, tehát Isten világteremtő történetét ne vegyük szó szerint. Isten akarta, hogy létrejöjjön s ezzel létrejött (Ősrobbanás?). S lőn világosság!

  7. Nekem a múlt héten és azelött fájt a fejem szörnyen... kibírhatatlan volt... a bal szememtől a halántékomig fájdalom volt egész nap, a homlokmnál pedig vmi lüktető érzést éreztem, mintha valami börtönlázadást szerveztek volna az agysejteim :S Körösztanyám meg folyamatosan fejfájással panaszkodik... ezért szokott az alpokba járni, ott normális levegőtől kitisztul ... :)

×
×
  • Create New...