Jump to content
PirateClub.hu

killergang

Veterán
  • Pontszám

    141
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by killergang

  1. Nah szóval szoktam mondani egyik ismerősömnak hogy GP5-ön tanulom a tabokat és megkérdezte hogy: "az az a program mikor beteszed a CD-t és kiirja tabban?" Monstah hogy az nem az de ha van akkor mondja meg a progi nevét! Nemsoká felhivom és megkérdezem tőle hogy mi a progi neve!

     

     

    Nekem most Fender másolatom van SX Starter Deck :P már 2 éve azon tolom és néha télleg le tom tekerni a hangerőt játék közben az néha kiséé idegesitő! :angry: pl multkora bandával zenéltünk és ugy tekertem le a hangerőt mintha ahogy a stúdiókban a szám végén szokták! Brutális volt aztán minenki tolta tovább a számot én meg csodálkoztam hogy mért ment el a hang!!! XD Nah mind1 kemény volt! :P

     

     

    Amugy most akarok váltani valami komolyabb gitárra! pölö valami SG-re gondoltam mert az naon teccik! :P SG-ből mien márkát ajánlotok ami még nem annyira drága de azért jó!

    Thx a helpet!

  2. Hát lehet hogy érdemes hallgatni, de ariapro azokat sorolta akiket nem ismernek és jó zenét nyomnak.A DT meg azért elég ismert :D Amúgy amiket felsoroltál magyarok?

    Mellesleg a magyar média az úgy el van khmmmm... hogy az már hihetetlen.Az "új csillagok" meg egyszerű másolatok, nem többek.Mondanám példának ezt a no thanx et.Annyira divatfüggő a banda, hogy amint ki megy az emo stílus a divatból, ők mehetnek a tokio hotellel meg a többi társaival a süllyesztőbe.Az ilyenek miatt sem hallgatok már rádiót több éve.

    Amúgy meg menőznek mindenhol hogy már kis koruk óta gitároznak.. pff akkor miért nem tudnak mutatni vmit?Biztos játszanak napi fél órát és el van intézve.Meg úgy sztárolják magukat mintha vmi újat csináltak volna XD Közben ugyanaz mint száz másik.Na mindegy csak bosszantom magam velük.

     

    killergang: mi a szám címe?

     

    Ha tudnám már megtaláltam volna... :( Gondolom Battlefield Vietnam theme jobb ötletem nincs :S

  3. hát nemtudom én az acd dc től meg angus tol nemvagyok annyira oda, de ha gondolod pár jó szám cimét leirhatnád tőlük mert csak 3-4 et ismerek

     

    Hát pl amik nekem naon teccenek: Higway To Hell, Sin City, Thunderstruck, Back in Black, Hells Bells stb :)

     

    se Vai-t nem látom, se Satrianit nem látom, Hendrixet sem látom.....(és még folytathatnám)

     

    Most csak arra voltam/vagyok kivánsci hogy neketek ez a 3 közül ki a legszinpatikusabb! ;)

×
×
  • Create New...