Jump to content
PirateClub.hu

matec7

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by matec7

  1. Segítsetek légyszi! Eddig nagyon féltem a különböző szerektől, de egyre több jót is hallok felőlük. Szóval annyi lenne

    a kérdésem, hogy van-e olyan cucc, ami semmi gondot nem okoz a szervezetben, ha abahagytam a szedését se folyik szét az izmom és foci mellett is fel tudok vele szedni pár kilót. Ha veszélyes téll azt mondjátok, mert nem akarom tönkretenni magam csak pár kilót felszedni.

  2. Helloo!

    Remélem nekem is tudtok segíteni, a képen bekarikázott területeken szeretnék fejlődni..NEm olyan rég óta edzek, és nem is szeretnék olyan NAGYONIZMOS lenni, csak kisportolt, anmugyis focizom. Szóvel ugy érzem hogy a mellemben azon a részen van egy lyuk, míg alatta pedig kb a bordáim láccanak. Deka zsír nincs rajtam:S milyen feladatokat végezzek amivel ezek a részek fejlődhetnek? :o

    Jah nem én vok a képen, neten találtam:$

    builder01.gif

  3. nálam eleinte ugyanez volt bnőmmel....egyértelmüen oda voltunk egymásért meg vissza, de nem akart járni velem mert h. azután a szakítás ilyen meg olyan szar...aztán egy idő után rájött h. mégse olyan rossz ha "hivatalosan" is együtt vagyunk :)

    a lényeg h. ha most még nem is akar veled együtt lenni, egy idő után csak akar majd, mert rájön hogy semmi rossz nincs abban ;)

    ha addig nem jön össze valakivel. Vigyáz rá! Amugy teljesen igaz amit az előttem szóló írt:-)

×
×
  • Create New...