Jump to content
PirateClub.hu

Rena76

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Rena76

  1. Szia!

     

     

    A hálózati kártya drivert frissíteni kellene.

     

    Nem tudom, hogy ez mennyire lesz segítségedre, talán magyarázat lesz arra, hogy miért nem tudod módosítani.

    https://www.niif.hu/rendezvenyek/networkshop/97/tartalom/NWS/1/15/index.htm#1
    Szia! :)

     

    Köszi szépen, kipróbálom és jelzem, h jutottam-e valamire. Egyébként a DriverBooster tartja naprakészen a drivereimet, tehát, gondolom, h nem lehet olyan régi...

    Még1x köszi!!!!!

  2. Sziasztok!

    Szeretném a segítségeteket kérni, Win10-el kapcsolatban. A helyzet az, h ha VPN-re csatlakozom és a kapcsolat tulajdonságaihoz megyek, az ipv4-nek nem engedi módosítani a tulajdonságait, így ha VPN-en vagyok fent, nem tudok netezni, csak a magánhálózatban elérhető cuccokat tölti be.

    VPN_help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ez a kép Win8-ból van, de a lényeg, h Win10 alatt hiába nyomom a tulajdonságok gombot, nem reagál..

    Segítsen valaki légyszives.

    Köszi!

    Üdv

    Rena

  3. Sziasztok!

    Már majdnem rákérdeztem, de aztán mégsem...Hátha segít valakinek, az ahogy jártam...

    1x csak arra lettem figyelmes, h a C-n (amin a win van) 1,8gb a szabad hely...Már minden temp mappát töröltem, minden átmeneti és felesleges cuccot...Mégsem segített. Beállítottam, h látszanak a rejtett és rendszerfájlok, mindet kijelöltem és megnéztem a méretét...20gb-al kevesebbet mutatott, mint amennyi szabad hely volt a meghajtón. Tehát: 46gb a partíció, 1,8gb szabad hely volt, ami azt jelenti, h kb 44gb-ot kellett volna mérnem, amikor mindent kijelölve néztem a méretet, de 27gb-t mutatott. A lényeg, h a rendszer visszaállítási pontok voltak 20gb méretűek. Azért nem értem, mert én telepítés után beállítom, h 1,5gb-nál több ne legyen a visszaállítási pontok mérete....H aztán az h lett 21gb, azt nemtudom, de bosszantó. Ja win7 home premium x64 Kori féle van fent.....Tom h kisregényt írtam, de hátha segít vkinek...

  4. Ha az optikai meghajtó van elöl, akkor sem arrol indít ,ha nincsen lemez a meghajtóban...nálam az az elsődleges és átugorja ha nincs lemez.Valameik bootfile hiányzik...csak nemtudom meik ...

  5. Sziasztok!

    Sgítséget kérnék... Laszedtem egy olyan win 7-et amiben az aero-t és a rendszervisszaállítást is kikapcsolták..van lehetőségem visszakapcsolni ezeket?

    Köszi a választ :)

  6. Sziasztok!

    Segítség kellene...Leszedtem a win7 fire-t...az a gondom, h nem engedi magyarítani win update-n keresztül. Mi lehet ennek az oka?

    MErt alapon ugye vannak a fontos és a választható frissítések és a választhatóban van a magyar nyelv...De itt nincsenek választhatók, csak egy sor van (fontos frissítések).A nagy kérdés az h van valami beállítás amitől lehet nyelvet rárakni, vagy pedig felejtsem el, mert alapból kiszedték már a telepítőből..

    Köszi a segítséget...

  7. Sziasztok!

    Olyan kérdésem lenne, h hogyan tudnám kiküszöbölni azt h a laptoppal letöltök egy fájlt és azt ne egy pendrávon kelljen átvinnem az asztali gépre, hanem mondjuk a 2 gép kommunikáljon egymással a rooteren keresztül..Rem érthető voltam:)Az asztali közvetlen van a rooteren, a laptop wifi-s.Minkét gépen win7 van..Próbálkoztam az otthoni csoporton belül megtalálni egyik géppel a másikat, de hiába mutatja meg a jelszót, nem enged be...Mi lenne a megoldás?

    Köszönöm :)

  8. Nekem egy Vista Nvidia edition X86 van fent, mert eddig nagyon jól bevált.Fürge, az ablakok csak úgy pattognak, amikor elindítok egy műveletet.És az sp2 amit leszedtem (KB948465 x86) hozzá mindegy h magyar volt, vagy angol, mindig panaszkodott..Rakok be képet hozzá, h mit ír ki:

    151216.jpg

    És ott írja h "Erről a hibáról online tájékozódhat bővebben" erre a helyre vezet a link:

    [codehttp://support.microsoft.com/kb/968279[/code]

     

    Köszönöm a segítséget.Az az igazság, h ha valaki elmondja h a link ahovca vezet az miről szól, akkor már előrébb leszek, de én hülye vagyok english-ből.

    Mégegyszer köszi

  9. Sziasztok!!!

    Most olyan gondom van, h nemtudom felrakni a vista sp2-t...Miért lehet ez? valami angol fórumon láttam (ha jól értettem)h a vissta vizuális témáinak a crackja lehet a hibás de ez nembiztos...Tudja valaki h miért nemmegy fel a buherált vistámra az sp2-ö?

    Köszi a válaszokat:)

  10. Sziasztok!

    Felraktam a win 7 et, minden remek, felment, minden működik, de az a gondom, h van egy partícióm (ntfs), amit nemlát a win 7, azaz h a lemezkezelőben látja, sőtt a rendszervisszaállítás beállításainál is választható ez a partíció, de nemtudok a fájljaimhoz hozzáférni. Segítsetek lécci, h milehet a gond.annyit még mondanék, h nemrégiben Ubuntu linux is volt ezen a pertíción, de letöröltem és ettől még ntfs a partíció, ezért nemértem.

    A válaszokat köszi:9

  11. A superfetch-t így tudod kikapcsolni:

    Tálcán jobbegér start task manager

    A füleknél a services-re mész és az ablak alján lesz egy services gomb.+ nyomod

    a listából kikeresed a Superfetch-t és jobb egér properties.

    Itt van stop gomb és leállítod, de ha akarod akkor végleg kikapcsolhatod a startup type-al.

    azt disable ra állítod és nemindul el.Az az igazság h ezt nemtudom mire való, de mivel tapasztalt Sont kollega azt mondta h kilehet így kikapcsoltam és mostmárcsak 850MB memorit eszik

     

    Most pedig én kérnék segítséget.

    Felraktam a win 7et és az egyik partíciómat nem látja.Nemtudom, h vane ehez köze annak, h ezelött Ubuntu volt ezen a partíción (persze nemcsak az ubuntu, hanem a személyes fájljaim és ezértis gond)

    Mit tegyek h lássa? Néztem már a win7 lemezkezelőjével és ott látszik, csak azt írja h system, pedig ez egy NTFS partíció.

    Megköszönném ha segítenétek, h mit tegyek:)

    Köszi

  12. És a t-satot hogyan tudom fogni? Állítani kell a tányéron?Nagynehezen megtaláltam a movies 24-et úgy h a thor2_3 műholdnál (rem nemírok nagy baromságokat) átállítottam a tp-t 11785-re, azóta a movies 24 meg sokminden más van, de az hbo2 pl nincsen, meg még pár csatorna hiányzik.Mit csináljak most?Hogyan foghatnám mindet? mit rontottam el?

    Köszi a választ Kr@sstheon 1y..Télleg thanx:)

    És ehez mitszóltok?:

    "Rövidesen elkezdi a DIGI TV kipostázni az új NAGRAVISION 3 kódolást támogató előfizetői kártyákat. Ezzel elkezdődik az új kódolásra átállás utolsó szakasza. A levélhez válaszborítékot mellékelnek a régi kártyák visszaküldéséhez. Előzetes hírek szerint az átállással egy időben minden előfizető 3 hónapig jogosult lesz a teljes DIGI csomag vételére (HBO pak is), függetlenül az előfizetésétől."

    Mert ha ez igaz, akkor nemtudunk tovább ingyentvzni igazamvan?Ez március 16.ai hír

  13. Lenne egy kérdésem Kr@sstheon1y kollégához, mégpedig az, h nagyon szeretném valahogyan fogni az mtv2 (Music television 2)-t.Hogyan lenne ez lehetséges? Most digim van, opticum 4000c beltérivel.Az az igazság h nemvagyok otthon a témában, h a tányért hova kellene fordítani és mit kell beállítani, mert gondolom, h a thor 2/3-on (ha jólemléxem ezen jön most a digi) nemjön ez az adó.Válaszodat előre is thanx:)

  14. Sziasztok.

    Olyan kérdésem lenne, h az xp képfájljába hogyan tudnám belemásolni pl azt a muit-amit a windows fórumról szedtem lée? Mert azt nemtudom beleintegrálni, de elég lenne azis, ha rátudnám rakni a lemezre és mikor fent a win, frelrakom.Ultraiso-t használtam, de mikor elkészítette a képfájlt, hiányzott belőle a egy rejtett könyvtár.Mondjuk jólenne ha tudnék bele HUN MUI-t integrálni, de nemtaláltam sehol.És bocsi, h ide írtam, de mondom, h elég ha az iso-ba beletudom rakni a programot, azaz h a könyvtárat, mert ez nemcsak egy .exe fájl.Remélemn, h érthető voltam:)

    Köszi a segítséget

  15. Köszönöma válaszokat:)

    De az a baj, h ez még 32 bites Vista.Másrészt pedig eddig nemvolt vele baj, mert olyan a telepítőm, h nem kellett aktiválni eddig és ráadásul mostanában nem frissítettem.Sztem a káros szovtver eltávolító eszközre gondolsz ugye Kisember?Mert azt soha nem szoktam felrakni, direkt.Pedig először arra gondoltam, h a kulcsom feketelistára került és h mások is mondják majd (innen közületek) h neki is ezt csinálja.Mert eddig sosem volt még bajom vele.Azaz h már régóta ezt a vistát használom és soxor felraktam már ezt és soha nem volt ilyen gond.De köszi mindent...És sztem újrarakom hamarosan, ha lejön a 64bites Vista.

    Pityu!

    Ha jól értettem, akkor a 32 bites programok is futnak a 64bites rendszeren? Mert ha igen, akkor nagy baj nemlehet:)

    Ez az eredetiség ellenörző is 64biteshez van? Ennek mi a lényege? Mert ilyet még nempróbáltam:P

    Kisember07

    Régebbi hozzászólásod a lassú sp1es vistához...Nos nemtom, csak tippelek, de 32bites, vagy 64.Mert látom h 4giga ramod van és lehet h ez a baj? Nemtudom, de mindenesetre a VistaBOOTPro-t ajánlanám a figyelmedbe.Nállam gyorsított az induláson .

  16. Köszönöm a választ Pityu!!!Hamarosan kiis próbálom, már elkezdtem tölteni egyet:)

    De most olyan gondom van, h ma fogta magát a Vistám és bejelentette h őt aktiválni kell.Pedig eddig ment szépen.És letöltöttem hozzá sokféle cracket, de egyikel sem megy.Mondjuk érdekes, h ujraindítás után a képernyőfelbontás 640x480, aktiválni akar és ha választom az aktiválás késöbb sort, akkor elindul, de nincsen meg a háttér sem.Fekete háttér van.Olyan érzésem van, mintha ujraindítás után nemtörténne semmi, azaz h visszaáll vmi alaphelyzetbe, de én nemértek hozzá.Ha valakinek volt hasonló gondja, vagy tudja miez, akkor segítsen legyenkedves.

    Köszi mindenkinek:)

  17. Sziasztok!!

    Azt szeretném kérdezni, h a 64bites vista programkompatibilitása megoldódott már, vagy még mindig kevés a 64bites progi? És a játékok mennek a 64bites rendszeren? A válaszotokat előre is köszi.

    És engem is érdekelne, h az eddig letöltött vista frissítéseket holtalálom meg a gépemen, mert akkor tuidnám integrálni vlite-al.Köszi szépen:)

     

  18. Helló.

    Egyszerűen már agyvérzést kapok tényléeg, merrt a vistára (sp1es) nem me3gy fel egyik nvidia illesztőprogram sem...Már h videókártya illesztő...7600GSem van és ha felteszem a drivert a következő indulásnál kikapcsolja a monitort....Mit tegyek?Ilyenkor mindig reset, csökkentett mót és vagy letörlöm az nvidia drivert , vagy az eszközkezelőben eltávolítom a kártyát így leghközelebbi indulásnál feléismeri és a vista saját driverét rakja fel...Akkor megy csak, de dühííítúőőőőő!!!!

    Köszi, ha valaki segít:)

×
×
  • Create New...