Jump to content
PirateClub.hu

kurtmeyer

Veterán
  • Pontszám

    23
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by kurtmeyer

  1. Nem kell agódni, ha a Juve szezon közben esetleg elszenved egy-két rossz meccset... akkor is bajnok lesz... az inter meg mehet ahova akar ... FORZA JUVE !!!!

  2. Ha ez több ember akkor a fórummal van gond,de ha max 3-4 ember akkor a saját gépük is hibáslehet egy win frissítés lehet,hogy megoldja a gondjukat.

     

    Leellenőriztük egy sima általunk reg-elt member-el hogy van-e ilyen gondja és van... , tehát az nyilvánvaló hogy valami a fórumon van rosszul beállítva de fogalmam sincs hogy mi lehet pedig már nagyon sokszor átnéztem a beállításokat.

    Azért köszi az ötletért !!!

  3. Olyan érdekes problémám lenne, hogy 2.1.7-es van és az egyes member - ek nem látják az egymás hozzászólásait csak az adminisztrátorokét meg ugye a saját hozzászólásaikat, pedig a jososultságok megfelelően vannak beállítva.

    Ha valakinek van ötlete, hogy ez miért van és hogy hol lehetne valamit állítani ezen kérem segítsen...!!!

     

  4. Jófejek vagytok, hogy töröltétek a hozzászólásomat...!!!! Legalább előtte egy válasznak örültem volna...!!!

    Nem jó ha a moderátoroknak ilyen a hozzáállása...!!! De aztán ti tudjátok hogy mit csináltok, csak szerintem ennek más sem örülne...!!!

     

  5. Az a baj az ATW-nél hogy csak 500 MB a tárhely és annyira sokszor fríssiti magát, hogy adott esetben ha valaki hozzászólást irna mire leirná megint frissülne az oldal tehát nagyon körülményes ATW-n a fórumozás....!!! De a legfőbb gond az 500 MB, nekem sajnos 1 GB minimum kell...!!! :P

    Ha esetleg van valakinek még tippje szívesen venném...!!! :)

  6. Nagy kérdésem lenne!!! CWI-n vagyok reg-ezve és phpbb-t használnék de ugy látszik nem nagyon szereti ezt. Melyiket tudnátok ajánlani CWI-re ....????

     

    Vagy ha esetleg van valakinek ötlete hogy miért nem működik normálisan a CWI-n a Phpbb .....??????

     

    Csak az extráról annyit - mert már sokat találkoztam hozzászólásokban hogy nagyon ajánlgatják - hogy már 2 hónapja voltam reg-ezve rajta és folyamatosan bővűlt az oldal erre csak ugy kitörölték és ezt már többektől hallotam, szóval ha tudjátok ne válasszátok mert nagyon szeretnek csak ugy semmi indok nélkül törölni ...!!! :angry:

     

     

  7. Idén megnyerjük a Seria B-t , jöv?re pedig a Seria A-t és a BL-t is!!!

    Szerintem, aki igazi Juve drukker az a csapat mellett volt a bundabotrány el?tt, alatt és után is, legyen a csapat akár Seria B-s vagy Seria A-s, akkor is zebrák a legjobbak....!!!!!!! :P:P:P

     

     

    FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

     

     

×
×
  • Create New...