Jump to content
PirateClub.hu

gjábor

Veterán
  • Pontszám

    134
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by gjábor

  1. Szia!

     

    Csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy a Gigabyte mint tápegység nekem nem nagyon vált be. Giga Superb 720W-ot használtam, de elég hangos volt és zörgött. Ha igazán nagyon jó tápegységet szeretnél akkor én az Enermax-ot is ajánlanám, bár az ára miatt nem nagyon szokták kedvelni. Jelenleg ilyet használok, semmi hangja sincs, és nagyon erős.Remélem sikerül kiválasztani a neked megfelelőt.

     

    Üdv.

     

    csak nem hiszem h sokan vannak azok akik 60-70 ezret adnak egy tápért... egyébként gigabyteból ha odin gt-t vagy pro-t vettél volna azzal semmi bajod nem lett volna. személyes tapasztalatból mondom.

  2. sziasztok,

     

    a segítségeteket szeretném kérni azzal kapcs.ban hogy, szeretnék Radies konfigot de nem tudom, hogy melyiket válasszam a raid 0 és a raid1 közül. Van 2 x 500 gb-os Samsung wincsim. Mit ajánlotok? továbbá az is érdekelne, hogy ha raid0-ba lenne akk ugye összeadódik a 2 x 500 gb és lesz 1 tb, nos ez a 2 winyó windows alatt 1 winyóként fog megjelenni?

     

    köszi.

     

    üdv. g.

  3. Sziasztok,

     

    Van egy kis gond a CFX rendszeremmel. Van benne egy HD 4870 LITE és egy HD 4870 FULL és a FULL-os az mindig melegebb(a LITE-os az 50 fok a FULL-os pedig olyan 68 fok) mint a LITE-os verziójú kártya és játék közben ez a FULL-os típusú kártya nagyon felpörög és eléggé zavaró. Mit tehetnék? :blink:

     

    Köszi előre is ;)

  4. Nekem is hasonló a problémám,

     

    újraraktam az xp-t és leszedett automatikusan néhány frissítést és az SP3-at, feltette és minden jónak tűnt. Aztán másnap jelez, hogy a frissítések készen állnak a telepítésre, hát jó telepítsük. Nah és itt jött a baki. Nem tudtam feltelepíteni a frissítéseket. :( És ez megy már napok óta. Plz ha vki tudna segíteni az írjon! ;) Kössz előre is!

×
×
  • Create New...