Jump to content
PirateClub.hu

fruboka

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by fruboka

  1. Sziasztok!

     

    Nekem lenne egy kis problémám... Eddig nem tapasztaltam ilyent.. most figyeltem fel erre.

    hmmmcn1.th.jpgthpix.gif

    Az van, hogy a témán belül a hoozzászólásokat nem bontja ki, hanem így jeleníti meg. Ha ráklikkelek a kiválaszott hozzászólásra, akkor megjelenik az az egy, de a többi így is ennyire látszik csak.

    Mi történt a fórummal? Van erre valamilyen beállítás? Ha van, hol lehet ezen változtatni? És miért változtatta meg magától a fórum a hozzászólásokat?

     

    Amúgy internet explorerben is rosszalkodik a fórum... szóval néhány dolog el van csúszva, bár firefoxban és operában rendesen működik. Ez IE hiba?

     

    Légyszi segítsetek..

    köszi előre is

  2.  

    Más skinnél teljesen jól működik minden, tehát valami a skinben van, amitől ezek nem működnek...

    Bár azóta rájöttem, hogy direkt ilyenre csinálták a skint, hogy ne legyenek benne ilyenek, de körülnézek a skinnek a fájljai között, hátha tudok valamit csinálni, hogy rendesen működjön...

    Köszi :)

     

  3. Feltettem egy új skint a fórumomra, mivel a régi eléggé üres volt, meg... végülis nem ez a lényeg :)

    Szóval új skin. A PeterSX skinek közül választottam a blassiblue-t. Minden nagyon oké a skinnel, csak egyetlen apró probléma van.

    Ha hozzá akarok szólni egy támához, vagy ha egy újat akarok indítani, akkor nincs ott sem a szavazás panel létrehozása, sem a feltöltési lehetőség, sőt a betűformázás, képbeszúrás is eltünt.

    Tehát van egy ablak, ahová lehet írni, van az Egyéb lehetőségek és a Bélyegek.

    Biztosan valahogy belehetne szórni ebbe a skinbe is ezeket a funkciókat, csak nem tudom hogyan. Örülnék ha valaki legalább annyit mondana meg, hogy a skinnek melyik html része foglalkozik ezekkel (feltöltés, szavazás + betűformázó kódok+ikonok).. Remélem nem fogalmaztam túl érthetetlenül. A segítséget előre is köszi.

  4. Fruboka, lehet hogy nálad van kikapcsolva a PÜ küldés.

     

    ez is lehetetlen... Egyik nap még elmegy a levél, másik nap pedig már ezt írja ki, mikor nem is állítok át semmit?

    És tényleg 100%, hogy a másik sem állított át semmit. Miért is tenné, hiszen kérdezni szeretne valamit és várja rá a választ.. Az elején amúgy én is azt gondoltam, hogy azok állítottak át valamit, akiknek nem ment el a PÜ, de nem.. Valami nem úgy működik, ahogy kéne :(

  5. extrán van fent 2 fórumom is és mindkettőnél tapasztaltam, hogy sokszor ha akarok privátot küldeni, akkor azt írja ki, hogy a felhasználó nem kíván üzeneteket fogadni, de ez nem igaz. Szóval ő nem állított át semmit, mert egy másik felhasználónévtől lehet neki üzenetet küldeni. Mi lehet a gond? Eléggé idegesítő, hogy várják a válaszom én meg nem tudok rögtön válaszolni, mert ezt az üzenetet írja ki.. :blink:

  6. sziasztok.. kirpróbáltam egy másik ipb vberziót (2.2.1) DGT nullázta.. Ugyanaz a probléma. A fórumjelszó beírása után nem tudok továbblépni, mert hibásnak hiszi. Extrán vagyok, de szerintem nem az extra a hibás, mert van egy másik fórumom extrán és azon működik ez a jelszavas izé.. Most akkor mit csináljak? :(

    Jó kenne, ha valaki tudna segíteni.. :(

  7. hogy jön ide a piciici? hol láttad? :) és hogy hogy érdekes itteni név? :D

     

    Amúgy én amikor próbáltam ki írta, hogy nincs jogosultságom belépni és nem is tudtam belépni.. megint előjön a jelszókérő oldal... szóval.. Nem tudom.

    Lehet tényleg az a baj, hogy trabyte verzió?

  8. Próbáltam beállítani a fórumjelszót. Sikerült is, viszont ha beszeretném írni a jelszót, akkor kiírja, hogy:

     

    Köszönjük..
    
    Nincs jogosultságod a fórum megtekintéséhez

    Tehát beírom a jelszót helyesen és nem enged be a fórumba. Nem tudjátok mi lehet a baj? Amúgy nekem is ez van meg: 2.2.2.NULL.Terabyte.

  9. Hali!

     

    Jelenleg azt hiszem, hogy két problémám vana  fórummal kapcsolatban, úgyhogy el is kezdem írni :)

    az elsö az, hogy nem müködnek a "ban filter"-ek.

    Azt hiszem, mielött frssítettem volna a fórumot 2.1-röl 2.2-re, azelött müködött minden, szóval most nem tudom mi lehet a probléma.

     

    A másik problémám pedig az, hogy a Legújabb regisztrált tagunk: után lévö neveknek nem helyes a linkje. Tehát ha én ráakarok klikkelni a legújabb regisztrált tag nevére, akkor (pl.) ez a link jön be: .http://szvk.extra.hu/'http://szvk.extra.hu/index.php?showuser=578

    Légyszi ha tudtok nekem segíteni, akkor segítsetek :P

    Köszi elöre is :rolleyes:

  10. na most lenne egy másik kérdésem IPB-vel kapcs. :)

    Valahogy lehetne nullázni a fórum legaktívabb pillanatát?

     

    nah.. nagy nehezen megtaláltam hol kell...

    ha esetleg még valakit érdekelne:

     

    Admin -> Tools & Settings -> Recount & Rebuild Manager

     

    és a Recount Statistics-nél "yes"-re kell állítani, majd Reset these statistics-t kell nyomni.

  11. szogyeni szerintem nem úgy értetted, ahogy van :)

    nem az a baj, hogy 0 van mindenhol, hanem hogy a hozzászólások számát nem csökkenti a fórum, ha pl. egy tagtól törlök egy hozzászólást :blink:

     

    És igen, IPB-t használok. 2.2.1-es.

     

    Laci ahogy leírtad ez elég maceráns :) Ha sok hozzászólást kell töröljek, akkor elég "izé" állandóan bemászni az adminba és ott kijavítani a számot...

    De azért köszi a tippet ;)

  12. Hali:)

     

    Ha van valakinek egyetlen egy hozzászólása és azt törlöm, akkor a profiljában még azt írja, hogy 1 hozzászólása van a fórumon.

    De ez nem csak annál a bizonyos felhasználónál van így, hanem minden felhaszálónál..

    Nem tudjátok hogyan lehetne megcsinálni úgy, hogy tényleg annyi hozzászólást írjon a profil, ahány van a fórumban? Tehát ha én kitöröltem a hozzászólását valakinek, akkor ne csak a fórumból tűnjön el a hozzászólás, hanem pl. a profiljában is rendesen mutassa.. Szóval értitek :)

    Köszi :P

  13. http://szvk.extra.hu

    - msn hangulatjelek, avatarok, hangok, tippek & trükkök, szavazások, linkek, pps-ek, szójátékok, érdekes továbbküldős levelek

     

    a másik kettőnek pedig a címe azt hiszem mindent elárul az oldalakról:

    http://kepeslap.try.hu

    http://indian.try.hu

     

    Bonuszba itt egy negyedik oldal címe :lol:

    Egy szobahonlap:

    http://piciszoba.try.hu

     

    :rolleyes:

  14. lány... miért lenne fiú?

    sztem a magyarhangja is női hang!

     

    A magyar változatról feltétlenül meg kell jegyezni, hogy a szokásos magas minőségben készült el, a klasszikus hangok (Micimackó - Mikó István, Tigris - Bács Ferenc, Nyuszi - Szacsvay László, Malacka - Földessy Margit) mind szokás szerint kitettek magukért

     

    használni kell a google-t :P

  15. Egyik nap láttam Az időgépet.

    Aki nem látta volna, annak elmondom, hogy az egyik résznél a pasas, amelyik csinálta az időgépet éppen 2030-ba volt. Egy nagy "tv"-n látta a híreket, ahol mondták, hogy a Holdon valami robbantgatások lesznek, mert valami pályát akarnak csinálni ott..

    Még előbbre ment az időbe. 2037. Kiszállt az időgépből. A Földön sötétség volt.. megjelent egy nagy kocsi, ami az embereket a kijelölt biztonságos helyekre szállította. Megfogták a pasit. A pasi kicsit tiltakozott, és kérte, hogy magyarázzák meg, hogy miért szállítják az embereket ilyen biztonságos helyekre? Mi történt?

    Elmondták, hogy a sok robbantgatástól a Hold szétesett és egy része ráfog esni a Földre..

    N_vtelen_5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Majd 800700 valahányba került De amíg eljutott 800700-ba, addig az időgépből látszott, hogy volt szárasság is, volt jégkorszak is..

    Az emberi faj két részre oszlott. Megtudta majd, hogy miután a Hold belezuhant a Földbe voltak akik a Föld felszínén tudtak tovább élni, de voltak, akik lemenkültek a föld alá és kifejlődött ott egy külön faj..

    800700 valahányban így mutatta a Holdat a film:

    N_vtelen_9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

     

    :unsure:

×
×
  • Create New...