Jump to content
PirateClub.hu

Nagyokos

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Nagyokos

  1. Cossack - Back To War, a 2 nem tetszik, a grafikája szép de a többi...

    The Lord Of The Rings: The Battle For Middle-Earth II :) miért tetszik? erre 2 betű a válaszom: EA :)

    Heroes Of Might And Magic IV, III és az V nemnaon jön be nekem és tulajdonképpen a VI-ot se várom (ha lesz) :D

  2. én eleve a kérdést nem értem igazán, hisz manapság már mindkét dolog szinte alap egy telefonban..

     

     

    hát az csak szerencse hogy a zenetelókban van jó minőségű kamera, de ez se mindig igaz van amikor hiánzik fókusz vagy fotófény/vaku, stb... a kamerára specializálódott telóknak meg nem olyan a szoftverjük mint a zenére specializálódottaknak, tehát így már külön válik a 2 tipus.

  3. 4 gigáig bővíthető? én úgy tudtam h csak 2-ig, és a W800i-t lehet 4-ig :huh: persze tévedni emberi dolog :D am van még 1 hiba a leírásban, a zoom 4x nem 8x... mondjuk digitális szal ugyse használja senki :D nekem 15 hónapja van ilyen telóm, eddig semmi baja nem volt, aug 20-ai esőt is túlélte :D mondjuk most veszem észre h joy kezd kicsit romlani dehát ennyi idő után :P meg én am is elég sokat játszok vele (joy-al) XD

  4. equalizer az manapság már mindegyikben van :P K300i-ben is van az pedig 3 éves gyártás kb :) am nem az eq fogja meghatározni hogy hogy szól a füles, az csak kis extra :P nem az hogy istenítem, egyszerűen csak szeretem :P amúgy K750i-ből készített W800i-m van. most lehet h belém fogsz kötni h az enyém csak 2Mpixel a tied meg 3.2, csak az a külömbség hogy enyém már 2 éves modell és akkor sztem nem is létezett más 2Mpixeles :)

  5. A kérdés adott :) Ki melyiket kedveli jobban? :)

     

    Hogy egyértelmű legyen kamerás mobil alatt a 2, 3,2, 5 és a 7,2 (elvileg ekkora lesz a következő csomópont mobilkameráknál) megapixeleseket értem, zenetelefon alatt pedig azokat amelyek a zenére vannak specializálódva, pl: Sony Ericsson Walkmanek és Nokia Xpress Music telók.

     

    Nekem 2in1 telóm van szal zenében is remekel meg a kamerában is, de ez csak a véletlen műve :P Ettől függetlenül sztem kamerás telók jobbak, mivel ugyanúgy lehet azokkal is zenét lejátszani, ha meg nem vagy megelégedve a hangzással akkor meg veszel hozzá másik headsetet és ennyi :):P

×
×
  • Create New...