Jump to content
PirateClub.hu

Khaszás

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Khaszás

  1. Hali lehet volt már ez a kérdés de mindjárt mennem kell xD úgy hogy nem tudom végig olvasni az egész témát. Szóval a kérdésem az lenne hogy a legújab win7en megy már a punkbuster ??? Mer tök jó a win7 meg minden de kénytelen voltam vissza rakni a Vistát mer csak azzal tudok pb-s szervereken codozni. Kérdés hogy az új kiadásban megoldották e már ?? (ja meg hogy fel e tom rá rakni a daemon toolst :))

  2. Az oldal egy regionális tv-nek készül ahol dolgozom, Két dolog hiányzik az oldalról amit nem igazán tudom hogy kéne megvalósitani.

    1.

    Kéne egy live stream az oldalra. Kérdés hogy helyezek el egy flashes oldalra egy wimndows media playert amire be tom állitani a forrást:mms://stream01.gtk.hu/insidetv

    Persze jó más megoldás is, de a flash playbackje nem értelmezi mivel nem flash videoról van szó. Nagy segítség lenne ha valaki ezt megmondani vagy mondanará ötletet.

    2.

    Ezalá a live stream alá szeretnék egy aktuális műsor cimmel jelzet kis részt ahol az aznapi műsorok fel vannak sorolva és az aktuális ki van emelve ahogy a port.hu-n is például.

    Kérdés ezt hogy tudom megvalósitani ? gondolom valami fügvényes bigyusz de anyira nem vágom a flasht :S És ha ez meg lenne akkor hogyan tudom azt megoldani hogy bármikor megváltoztassam az aznapi müsort mer ugye minden nap kéne változtatni rajta egy fájjlból kéne kiolvastatni ? amit ha átirok az jelenik meg az oldalon vagy nem tom :S ehhez is várom ötleteiteket.

    Köszönöm és nagyon fontos lenne!!

  3. sziasztok persze hogy lesz valahol olvastam is róla asszem 2007es E3on lessz ivideó róla söt azt hallotam hogy már a 2006oson is kellet volna lennie. De olyan hirek is keringnek hogy lehet hogy a diabló3 csak playstation-re lessz még pedig azér hogy a WoW-tol ne vegyék el a játékosok számát de remélem nem igy lessz Blizzarrd mindigis pcés volt remélem az is marad :P

×
×
  • Create New...