Jump to content
PirateClub.hu

Traubisoda

Veterán
  • Pontszám

    107
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Traubisoda

  1. pedig msotmár egy linuxot is annyira egyszerű használni mint egy windowst :P

    Ubuntu volt kinn pl Hegyalján, csináltak internetsátrat ahol ubuntu linux votl a gépeken ,és az ebmerk gond nélkül neteztek rajta :P volt akihez odamentek és megkérdezték h használt-e már linuxot és mondta h még életében nem is látott, akkor közölték vele h most azon netezik :D

    http://ubuntu.hu/cikk/hegyalja-fesztival

  2. aszem havi 90gb fölött szerzödésbontás van. szal naon ügyes aki 100 fölött tud! miböl lehet havi 100at összehozni?????

    ez szolgáltatófüggő akikkel a t-online bontotta a szerződést és ugye botrány is lett belőle azok 400+osok voltak ha jól emléxem....

    nekem amúgy 15-20 gb

  3. hát a susevel nemsok gond szokott lenni nekem de már ubuntot haxnálom!

    A kezdöknek meg ne ajánlja senki az ubuntut mert az nem kezdöknek való!!

    Már mondtam hogy suse! :)

    ubuntu pont h kezdőknek való mert az a célja az egész projectnek h a nem hozzáértők is át tudjanak térni lunuxra :) am éánis susevel kezdtem használtam egy napig de nem jött be nagyon utána ubuntu és azóta is :D

  4. Alkesz palacsinta

     

    Hozzávalók:

    15 db palacsintához való tészta

    5 dl whiskey (sétáló jános vagy valami jobb fajta)

    3 dl vilmoskörte (szigorúan zwack! kell az íz miatt)

     

    Lényeg az, hogy a még folyékony állagú palacsintatésztába beleöntjük az itókákat, és teljesen szabályosan kisütjük oket. Az ízén semmi sem változik, sem pedig a szagán, de 2-3 darabtól, úgy fejreállsz mint a huzat.(antialkoholista ismeroseink megviccelésére ajánlott.)

    akkor most mivan? :D

  5. áhh ati drivert nem szabad feltenni nekem hazavágja a 3d desktopomat ahogy kell :D nekem se xgl se driver megy minden rendesen gamek is futnak ahogy kell :)

    de ati driverre írja is h nem támogatott

  6. nekem feisty gondnélkül működik, most tettem fel pár napja a Studio változatot amiből cska a live cd funkciót hiáyoltam :)

    eddig semm ibajom nincs vele, gondnélkül fut pedig ezelőtt nem használtam linuxot csak futólag, szal széosztottam ubuntu cdket haverok között mindenkinek működik tökéletesen :)

×
×
  • Create New...