Jump to content
PirateClub.hu

Deporos

Veterán
  • Pontszám

    383
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Deporos

  1. hát én falun élek már kiskorom óta, de ez inkább nevezhető már kertvárosi résznek, kultúrált és rendbeszedett környék.

    később is ilyen helyen szeretnék lakni, városban nem tudnék, nekem létszükségletem egy nagy udvar a házhoz ahova ki tudok ülni és kutyázhatok

  2. kedves topicnyitó!

    kérdezd meg a szolgáltatót hogy szükséges e mac klónozás, illetve próbáld át állítani az ip tartomány mert fenntállhat ip-cím ütközés is, és itt nem elég egy számot változtatni, ajánlott mind a 3at, tehát ne 192.168.1.100-192.168.1.199 között legyen hanem pl 10.0.0.100 és 10.0.0.199 között

  3. Fűrész sorozat (szerintem nem olyan durva, én jól megkajáltam alatta)

    Az Átok (The Haunting) ( mérföldekkel jobb mint a japán izé, azon nevetni tudtam)

    Kör 1-2 (hát nagyon rosszak szerintem)

    Omen 666(a 2006os jó szerintem)

    Kísértetjárás Connecticutban( nekem tetszett)

    Az Álmos völgy legendája

    13 Kísértet

    Péntek 12 ( ez nagyon nem tetszett)

    Kedvencek temetője 1-2

    Ragyogás trilógia(mind a két változat nagyon jó)

    A Rózsa Vére

    1408

    Interjú a Vámpírral

    Disturbia(nekem nagyon bejött)

     

     

  4. én is a HTC-t venném, szép az iphone de szerintem a legtöbb embernek felesleges, mondja meg nekem vki h egy 16-18 éves ember a feszítésen kívül mire tudná használni? jó ha valakinek van más mac cucca akkor azt tudja irányítani vele, de azért magyaro-n nincsenek elterjedve, mindenki megragadt a win-nél.

  5. Igen emberek hozták össze. De ha megtalálnák az apokriff iratokat lehetséges hogy több bizonyíték lenne Isten létezésére, persze lehet h még kevesebb. Ha meg valaki a kereszténység előtt született ők is hittek valamiben így ők is kerülhetek a mennybe. Arról meg hogy túlzsúfolt a mennyország a purgatórium meg a pokol felesleges vitatkozni hisz elképzelni se tudjuk hogy milyen és mekkora. Szerintem ez miatt jött létre a reinkarnáció elmélete.

  6. Hát már az előző hozzászólásimból is kiderült hogy hiszek Isten létezésében. A szellemekben meg nem tudom hogy higgyjek e, mert hát elképzelhető hogy valamennyire hatással vannak a cselekvéseimre. Az én hitem szerint a halál után az örök boldogság vagy az örök szenvedés van és hogy az ember hova jut az az életútja alapján dől el. Hiszen ha Isten létezik akkor a Sátánnak is léteznie kellene, elvégre vannak rossz emberek akik a Sátán "csábítására" vevők. Szerintem a boldogság nem fejezhető ki anyagiakban, legyen bárki bármilyen gazdag ha a lelki élete szegény akkor nem lesz teljesen boldog és persze ez fordítva is igaz, hisz kétlem hogy ha valakinek vmiben teszem azt pénzben nagy hiánya van akkor boldog lenne.Bár Isten előtt nem számítanak az anyagiak hisz ő a lelki gazdagságunk alapján dönti el hova kerülünk, de a földi élethez nélkülözhetetlen a pénz.

  7. Jó persze értem én, hogy nem ellenem irányul, csak mégis hisz majdhogy nem csak én "védem" Isten létezését.

    És ha bármilyen kérdésed van akkor tudásom szerint válaszolok rá.

    Most vita arról hogy Jézus létezett vagy sem ugyanolyan mintha Isten létéről vitatkoznák. Ha hiszel benne akkor nem kételkedsz a létezésében. Persze megértem hogy te nem hiszed el hisz más nevelésben és körülmények között nőttél fel. Én ilyen családba születtem. Én hiszem Isten létezését és mindent amit róla írnak a Bibliában.

    Bármilyen kérdésetek van írjatok és megpróbálok válaszolni

×
×
  • Create New...