Jump to content
PirateClub.hu

Dénes bá

Felhasználó
  • Pontszám

    2
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Dénes bá

  1. Idö nem létezik az idö az emberek által kitalált mértékegység ami a bolygók mozgásán alapszik. Tehát eltéröen más fizikailag is érzékelhetö dologtól az idö inkább csak egy kitaláció sem mint valós mennyiség. Szóval egy nem létezö valamit az ember hogy hajtson az uralm alá???

     

    2030 ban nem tudhatom mi lesz vgay egyáltalán én leszek-e még, de már mehetnének a Mars -ra. Kezd nagyon elhúzódni ez az űrkoszak. Le fogunk maradni a leghatalmasabb fajok listájáról.

     

     

    Kedves biohazard, ez amit leírtál ez egy akkor hülyeség, hogy ha egy fizikus olvassa akkor elröhögi magát, elárulom, hogy eddíg senkisem írta le az idő definicióját, senki! Az időnek nincsen definiciója!

     

    Visszatérve a témához! 2030-ra nagyon sokat fog változni a Világ, nem lesznek háborúk, nem lesz szegénység, és legalább 1 idegen fajt fogunk ismerni az Univerzumból, és kommunikálunk is velük, valamint, lesznek olyan Űrjárműveink amellyel akár egyénileg is utazhatunk a Világegyetembe. Nem lesz olyan sok betegség, jobb lesz az életszínvolnal, és már a Holdon is Ember fog lakni!

    Nekem ez a Jövőképem!

     

    Minden Jót!

  2. A plútó 2006 okt 24 étöl már nem számít a naprendszer bolygólyának. Így a naprendszerünkbe össz 8 bolygó található.

     

     

    Pontosítanék. A naprendszerünkbe 10 bolygó van, Merkúr, Vénusz, Föld, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Pluto és a híres ugymond "10. bolygó" a Sedna

×
×
  • Create New...