Jump to content
PirateClub.hu

jozsiku

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by jozsiku

  1. igen nekem is volt már ilyen incidensem egszer kint voltunk az iskolánk sportpályáján(délután) és a pálya mellett házak vannak egyszer megküldtem labdát(focizok :) ) és hát mivel a pálya végén vas rács van (hogy ne menjen ki a labda az útra) csattant egy nagyot....erre kinéz egy pali az ablakon és elkezdi pofázni hogy rongáljuk a pályát meg ilyesmi....mikor mi csak fociztunk

     

    Ez már tényleg nagyon nevetséges :lol: volt szerintem! :lol:

    Ja és én focizon és a mi sulinknak is van pályája de szerencsére ott nincs ház. :D

     

  2. Ja ha jót csinál jöjjön...

    De ha olyan igazolásokat csinál mint hogy Sevchenko-t leigazolta és nem ér még semmit...

    Szerintem itt nem az edző a gond,hanem hogy nagyon új lett a keret és nincsenek még rendes összhangban és nagyon szépen akarnak jáccani.

  3. Szerintem az összeszokottsággal van baj,mert a nyáron jött sok új játékos és most 3 fiatal...

    Nincsenek összeszokva mert aki már évek óta madridi az most általában a kispadon kezdi a meccset és sokszor sajna ot is felyezi be(gondolok itt Ronaldora,de nem mindig)...

     

    Remélem hogy nyáron majd valamit tesznek,mert amelyik csapatot én megismertem az harcias,motívált,technikás és nagyon,de nagyon jó volt.

  4. Szerintem az edzésterveket kéne feldobni valamivel mert ha lazább de motíváltabbak lennének a fiatalok és a veteránok akkor összedolgoznának rendesen mert ez a vereség még távolról se méltó a nagy Real Madridhoz!

×
×
  • Create New...