Jump to content
PirateClub.hu

ProZsolt

Veterán
  • Pontszám

    279
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ProZsolt

  1. háát nem is tudom...

    a fizikusok és a csillagászok nagyon sokáig azt hitték, hogy a fény egyenes irányban halad, ami nem igaz, mert a legújabb kutatások kimutatták, hogy a fekete lyukak képesek a fényt meggörbíteni.

     

    Ez nem igazán új kutatás, mivel erről szól Einsein relativitáselmélete, hogy a fénynek egyszerre van anyagi és hullám tulajdonságai. És mivel a feketejukaknak nagy a gravitációja, ezért simán vonza a fotonokat.

    Egyébbként, meg egy tükörrel is meg lehet változtatni a fény irányát :P

     

  2. Nekem is, általában akkor merül le a telóm, amikor valamilyen hívásst várok, vagy fel kellene hívnom valakit. Már volt, hogy azért kellet gyalogolnom, haza 6-7 km, mert nem bírtam felhívni a szüleimet, hogy jöjenek értem kocsivan, mivel este nem jár a busz :(

  3. Attól függ szerintem ezeknek a futózsalagon jött ratyi amcsi filmeknek tényleg ratyi a felirata, de a komolyabb filmeknek olykorr sokkal jobb a szinkronja, mint az eredeti. Erre a legjobb példa a Frédi és béni, bár ez elég szélsőséges példa.

  4. Én egy zsebkendőnyi panellakásban nem tudnék élni. Itt nyugisabbak az emberek, nincs az a sok stresz. És ha kevem támad kirándulok egyet a közeli erdőbe, vagy tartunk a barátainkal egy nyársalást. Nyugodtan bömböltethetem a magnót (bár nem teszem) a kutya se szól rám.

  5. Csernus, ez egyáltalán nem vicces!

     

    Én általában hangosan éneklem, de nem tünökk ki, mivel a suliban a nagy átlag énekel, máshova meg csak értelmes emberekkel járok.

     

    Régi sulimban voltam az öcsém ballagásán, amikor szokás szerint elkeztem énekelni, a sok droid nézet rám, mint borjó az újkapura, de én akkor is továbbénekeltem és nem foglalkoztam a sok barommal.

  6. Kösz a skriptet! Az osztányomnak csinálok egy galériát, ahova feltölthetik az osztálykiránduláson készített képeket.

    Elég nehéz dolgom lett volna, ha mindent be kell linkenem.

     

×
×
  • Create New...